yooo ne haddimize düşmüş.
yooooooooooooooo valla ben bişi yapmadım
kim dedi sana ernay mı dedi. iftira atmştır o karı bana
offffff ellerine sağlık afiyetle yidim:125: imdadımıza yetiştin merakımızı giderdin tşk ederiz.bilmem mi okur okumaz yaptım kardelenim sana turşu kavurması gönderdim ondan geç kaldım accık
turşu kavurması tarifi
fasulyeler güzelce haşlanıp soğutulduktan sonra fasulyeler bi leğene konur bolca sarımsak döğülüp karıştırılır iri tuzuda karıştırıldıktan sonra güzelce bidona yerleştirilip üzerine suyu verilir ağzına sert bi şey bırakılıp ağzı kapatılır 15 - 20 gün sonra turşu hazırdır.
sonra fasulye turşusu çıkarılıp suya konur tuzu gitsin diye 1 saat kadar bekledikten sonra fasulyeler doğranır bi tavada bolca soğan kavrulur içine fasulyeler konur üzerine su ilave edilir kaynayınca altı kısılır 10 -15 dakika kaynadıktan sonra ılıtılarak servis edilir.
Not : çok lezzetlidir.
Eki Görüntüle 319409
sen kime abla didin kızablacıklarım naber??
ben regl olucam galiba ağrılarım başladı yaww offff
ablacıklarım naber??
ben regl olucam galiba ağrılarım başladı yaww offff
offffff ellerine sağlık afiyetle yidim:125: imdadımıza yetiştin merakımızı giderdin tşk ederiz.
nazocum birazda sen buyur annem sende merak ediyodun
sen kime abla didin kızbana da mı abla didin.
hadi ordan tuzlayımda kokma ayolanam yaşında karı bana abla diyor
sen kime abla didin kızbana da mı abla didin.
hadi ordan tuzlayımda kokma ayolanam yaşında karı bana abla diyor
kızlar bi topikte buldum ve çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim
Sevgili 2012..., Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, Bir varmış bir yokmuş yapma,istikrarlı ol,akıllı ol,delikanlı ol,sağlam ol, Bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma,yorma,bozma,üzme,ağlatma, İfade zorluğu yaşatma,kötü,çıkarcı,menfaatçi,yalancı insanlarla karşılaştırma, ...Küçük oyunlar oynama,ayrılıklar katma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. Tüm sevdiklerimle beraber sağlıklı, mutlu,huzurlu,bereketli bir yıl olarak gel ve öyle de git... iyi yıllar herkeseeeeee
kırmızılar geldikçe ümit var mı demektirüzülme tatlım kırmızılar geldikçe ümit var demektir
zıkkımın kökü myhos deme tabii abla. ben sana teyze desem tam yeridirkızım sana niye abla diim ne ablalığını gördüm nankör karıı
sara abla ile karacal abla burdaydı onlara yazmıştım
zıkkımın kökü myhos deme tabii abla. ben sana teyze desem tam yeridir
myhos sana bişi sorcam morwen hatun noldu ya. aslında nolduğunun farkındayım senin topikte kimse yok, geçen gün buraya bişi yazdı pek kimse yoktu cevap veren olmadı sonra mesajınıs ildi.
bir daha da gelmedi. valla kimse olmasa da ben kankeytomla sohbet ederim . niçin kestiniz iletişimi. yoksam özelden mi yazışıyonuz
kızım sana niye abla diim ne ablalığını gördüm nankör karıı
sara abla ile karacal abla burdaydı onlara yazmıştım
hayırlı uğurlu olsun hepimize kırmızılı girdik yeni yıla ne güzel.:124:başakkk kızım beni bat listesine kırmızılı olarak kaydet annemmmm
3 gün erken geldi bizimkiiiii
normal şekilde olmak ne güzell
regl olunca sevinen ender numunelerdenim ben herhaldee
hayırlı uğurlu olsun hepimize kırmızılı girdik yeni yıla ne güzel.:124:
ender numunesin tabiiiii. yoksam benim kankeytom olamazdın:101:
yok annem ben de bu kadar biliyom başka da bişi yok.yok balım bişey mi olmuş??olduysa benim haberim yok benim topikte pek sohbet ortamı olamadı başlarda iyiydi sonra kızlar hamiş kalamadıkça kaçtılar
sonra ortam dağıldı tek tük gelen oldu onlarla da denk gelemedik başka da bişey olmadı bidaha gelmicem sohbet yok dedi bende peki dedim
başka da bişey olduysa haberim yok
kızım koskoca kadına cips mi yediriyon şööle güzel güzel çay yanında yenicek şeyler yap ikram et kadıncağıza.kız başak kayınannem burada yanımda hee
dün indirdik köyden onuu,çarşıpazar gezdik cipslerimizi aldık şimdik dizi izliyoz
kızım koskoca kadına cips mi yediriyon şööle güzel güzel çay yanında yenicek şeyler yap ikram et kadıncağıza.
hazıra konma hemen. ayıp saklıyon mu yoksam dolabındakileri.
huuuu teyzeciiimmmmm bu karı akşama kadar tek başına yiyo içiyo valla ben şahidim. sana da marketten cips almş onu veriyo
karacalım sen napıyon kuzum sesin çıkmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?