Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geldim ama sen beni görmedin karacalı gördün beni görmedin tabi benim karacal gibi kayalarım yokki
aynen ya karacalı görmemek mümkün diil
çok güzel oluyo yaaaa,burda gevezelik yapana kadar kalkıp yapsaydım,şimdiye yemiştim
hain karı demek bizimle bu nadide sohbeti gevezelik olarak adlandırıyon
evet katılıyorum

dün öğlen teşrif ettiler 4 gün gecikmeli teşrif etmeselerdi daha çok mutlu olurdum ama olsun ne yapalım bizde önümüzdeki maçlara bakarız
katıldığın için tşkler annem
evet önümüze bakcaz artıkın. gerçekten hafta sonu aklımdaydın ne oldu acaba diye çok istedim gelmesin kırmızılar herşeyde bir hayır vardır. inşallah az kaldı güzel haberlere

araştırmacı gazeteci yazar nazoşşşşş

kız öyle deme yazık karnı acıkmış ne yapsın karnı tok olsa öyle demezdi
bende çok umutlanmıştım uzun zamandır hiç gecikmem olmuyordu ama ne yapalım
ama benimde içime sanki o gün çok yakınmış gibi geliyor öyle bir umut var içimde
niyeyse abdala mı malum oldu acaba :44:

inşallah malum olur ne diyelim

sayın t.k.b niko ya bi kez de siz seslenin,son adet tarihi ve güzel bi cümle bekliyorum,bu köprüden önceki son çıkıştır,eğer çağrıma cevap vermezse tıcker istemiyo demektir,ben de kalkıp afiyetle yemeğimi yerim

inşallah malum olur ne diyelim

inşallah olmuştur...

benimde kelimeler parmağımda değişmeden kahvaltı hazırlıyım karnım acıktı yeğenimde gelecek az sonra beraber kahvaltımızı edelim sonra ben yine gelirim buraya
öpüyorum beni özleyin

evet doğru benim de kelimeler parmağımda değişmeden öğle memeğimi yemem gerek

utanma utanma öylesin

durup dururken kafamıza yumruğuda yedik iyimi
ama yağma yok kafama vurup lokmamı alamazsın aç olunca ben benden çıkıyom aslan kesiliyom karnım tokkende kedi gibiyim
kedi demişken rüyamda kedi bebeğin yüzünü tırmalamış nasıl üzülmüştüm bak şimdi kedi demesem aklıma gelmeyecek ben bi tabirlerede bakayım ne demekmiş:26:

sayın saygıdeğer daimi müdavim kardelen..
isteiğinz üzre nikoya evinde ulaşılmış, evinde yangelip yattığı gözlenmiştir ve neden tıcker istemediği sorulmuştur
t.k.b

bakta haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…