Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

of yaaa ben ma gibi oldum bu seferde profilimdeki ticker bölümünü bulamadım

hamileliğin ilk zamanları mala bağlanma oluyo malesef,üzülme yani
profilim bölmünde çizelge yazıyo,orayı tıkla,kutucuğa yapıştır kaydet de

başakcım ben sana zaman ayırmam mı tatlım,ayıbettin

kabul etmiyo ticker resimleri yasktır diyo sadece tickercomdan alabilirsininiz diyo zaten yapıştıramıyom oda olmuyo off yaaaa bu ne yaa bi takvimim bilem yok

kabul etmiyo ticker resimleri yasktır diyo sadece tickercomdan alabilirsininiz diyo zaten yapıştıramıyom oda olmuyo off yaaaa bu ne yaa bi takvimim bilem yok

şimdi senden bişey isteyim
önce şifreni geçici değiştir
sonra bana özelden yolla
ben yapıştırayım
sonra şifreni gene değiştir olar mı
işimiz sağlam olsun

şimdi senden bişey isteyim
önce şifreni geçici değiştir
sonra bana özelden yolla
ben yapıştırayım
sonra şifreni gene değiştir olar mı
işimiz sağlam olsun
ahh kuzum yaaaa yardım uğruna aç kaldı kıyamam ne kadar yardımsever bir arkideşimiz var

artık çıkcam ama,daha sonra tekrar uğraşırız
ben şimdi baktım,kopyalayınca yanlış bi yeri yok
artık çıkayım canlar

mutlu ettiğim için çok mutlu oldum,ben de kaydettim,inşallah hep güzelliklerle gelir yavruşun
sağlıklı olsun inşallah
ben kaçtımmmmmmmm

mutlu ettiğim için çok mutlu oldum,ben de kaydettim,inşallah hep güzelliklerle gelir yavruşun
sağlıklı olsun inşallah
ben kaçtımmmmmmmm
neyse sonuç olarak hep beraber mutlu olduk. önemli olanda bu mutluluğa boğulduk:124:

bilmem mi okur okumaz yaptım kardelenim sana turşu kavurması gönderdim ondan geç kaldım accık

turşu kavurması tarifi

fasulyeler güzelce haşlanıp soğutulduktan sonra fasulyeler bi leğene konur bolca sarımsak döğülüp karıştırılır iri tuzuda karıştırıldıktan sonra güzelce bidona yerleştirilip üzerine suyu verilir ağzına sert bi şey bırakılıp ağzı kapatılır 15 - 20 gün sonra turşu hazırdır.

sonra fasulye turşusu çıkarılıp suya konur tuzu gitsin diye 1 saat kadar bekledikten sonra fasulyeler doğranır bi tavada bolca soğan kavrulur içine fasulyeler konur üzerine su ilave edilir kaynayınca altı kısılır 10 -15 dakika kaynadıktan sonra ılıtılarak servis edilir.

Not : çok lezzetlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…