aynen bende zorla yazıyom canım hiç bişi istemiyo. şimdik evde olsaydım ayaklarımı uzatsaydım, muzumu mandalinamı alsaydım, tv izlerken onları mideye indirip uyuyakalsaydım malak gibi
güle güle tatlım
aynen bende zorla yazıyom canım hiç bişi istemiyo. şimdik evde olsaydım ayaklarımı uzatsaydım, muzumu mandalinamı alsaydım, tv izlerken onları mideye indirip uyuyakalsaydım malak gibi
güle güle tatlım
güle güle tatlım
selamlar
başak beni ye listeye eklemiyon kız bende 1 ocakda regl oldum bat ta 31 ocak
offfff offfffff süper olurdu haaaa...eve gidim bürünecem battaniyeye açcam klimayıda yatcam...boğazım için ne yapsam acaba ilaç içmek istemiom ben...hadi bebiş oluşuyosa...
bol limonlu limonata iç boğazını yaksın ada çayı içebilirsin ben hem içip hem gargarada yapıyorum boğaz iltihabı için çok iyi geliyor
sen bana demedin ki kadın kaç kere sordum eylülde dedinselamlar
başak beni ye listeye eklemiyon kız bende 1 ocakda regl oldum bat ta 31 ocak
bence sıcak suya limon bal ve karabiber koy içofffff offfffff süper olurdu haaaa...eve gidim bürünecem battaniyeye açcam klimayıda yatcam...boğazım için ne yapsam acaba ilaç içmek istemiom ben...hadi bebiş oluşuyosa...
bende çamura batmak istiyom zati . her tarafı b.k götürse ohhhhh ben yatsammmm pislik içindeeeeeeemalaklar çamurda yatar ama
ayy ne kıskanç topiiik hep beraber batlandıkkkkk
hissettiğiniz bütün duygular bende de var üstüne bi de regl oldum ağrı sızı her bi poh var allahım ne başlangıç ne başlangıç bu sene böle gider artık bana:18::18::18:
evet ne kıskançlık 4 gün gecikmeli regl oldum sizden ayrı doğurmayım diye
ay bi de sabah sabah baya bi edebiyat yaptık "iyi seneler, 2012 hayır uğurlu gelsin vs vs"hissettiğiniz bütün duygular bende de var üstüne bi de regl oldum ağrı sızı her bi poh var allahım ne başlangıç ne başlangıç bu sene böle gider artık bana:18::18::18:
sen bana demedin ki kadın kaç kere sordum eylülde dedin
bence sıcak suya limon bal ve karabiber koy içay o öksürüke mi iyi geli,yodu
amaaaaaaaannnnnnnnn ev hanımlığını unutmaya başladım ne neye iyi gelir bilmiyom:84:
bende çamura batmak istiyom zati . her tarafı b.k götürse ohhhhh ben yatsammmm pislik içindeeeeeee
sen bana demedin ki kadın kaç kere sordum eylülde dedin
bence sıcak suya limon bal ve karabiber koy içay o öksürüke mi iyi geli,yodu
amaaaaaaaannnnnnnnn ev hanımlığını unutmaya başladım ne neye iyi gelir bilmiyom:84:
bende çamura batmak istiyom zati . her tarafı b.k götürse ohhhhh ben yatsammmm pislik içindeeeeeee
tamam o zaman dediğimi yap annem bi kaç defa iç öyle o öksürüke iyi geliyor.hepsi var bende zaten öksürük hapşuruk boğaz ağrısı hepsini yapacam iyileşmemlazımmmmm(( çok saolunn...
tamam o zaman dediğimi yap annem bi kaç defa iç öyle o öksürüke iyi geliyor.
sıcak suya limon bal karabiber ohhh missssssss
bi de bu karışım sana iyi gelirse ve bana evime çıkıyım diye dua edersen ohhhhh tadından yenmez bir durum. Allah şifa versintamam canım çok saolllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?