daha ne kadar çalşmam lazım bilmiyombeşe on kala çıktım 5 dakka da geldim arabayla
hem kıskanma canımın içi ne demişler
nazar etme ne olur çalış seninde olur
kadın bak telekomda tanıdıklarım var telefonunu kapattırırrım görürsün gününü.ben artık içmiyorum benim geçen seneki dr pazarda folik asit dolu ilaç içmeyin diyor
evet bak 20 kez okumuştum ama akıl var akıl var işte unutmuşum bende bol bunları tüketiyorum
ben kardeşimle konuşuyorumda onun için adapte olamadım buraya
daha ne kadar çalşmam lazım bilmiyomnazar etmem kem gözüm hiç yoktur merak etme maaşallah
yok ablacım aşk olsn ne alıncam o dillere destan bi cümle sadece.daha çok çalışman lazım yaşın çok genç tatlım menim
nazar konusu şakaydı alınma emi bitanesi
kadın bak telekomda tanıdıklarım var telefonunu kapattırırrım görürsün gününü.
yok ablacım aşk olsn ne alıncam o dillere destan bi cümle sadece.
yüzüme tükürsen alınmam ben
skayp ne bilmiyom ama orda tanıdıklarım olmasına gerek yok bütün türkiyenin tlf unu kesebilirler her yerden.burda yoktur tanıdıkların
hem eşiminde var tanıdıkları telekomda naber ben skayptan canlı konuşuyom
kolay kolay alınmam yani onu didimestağfurullah kız o nasıl söz
kolay kolay alınmam yani onu didimen azından sevddiklerime alınmam çünkü kırıcak bişi söölemezler biliyorm
skayp ne bilmiyom ama orda tanıdıklarım olmasına gerek yok bütün türkiyenin tlf unu kesebilirler her yerden.
numaranı bilmem yeter. numaranı ver de kestiriyim yoksam sen konsantre olamıyon buraya. valla bence sen kardeşlerinde konşmaktan çocuk yapamıyon.
ara verde çocğa konsantre ol neşeyle yumurtla
şu smiley ler nasıl bişi yaaaaaaaaaaa insanın gönlünü alıveriyo
kimse cvp vermiyo bende alındım şimdik nazo tlfda konuşuyo sara evinde oturuyo myhos k.çını yaymş ohhhhhhhhhhhhhhh
küstüm bitti artık aramızdaki hgerşey aşkımız sevgimiz . ben tüfekhaneye gidiyom
kardeşin kapatmasa geleceğin yoktu hanfendi pışıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha da gelmemgeldim geldim kardeşim kapattı zaten çocuğu uyutacaktı bende mutfakta iş yaparken bi taraftan buraya bakıyorum
gel başak küsme gelaşk sevgi öyle kolay bitmez
kardeşin kapatmasa geleceğin yoktu hanfendi pışıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha da gelmem
nazocum ben işten çıkmştım bir daha da giren olmamış bizden sonraben burdan zaten hiç gitmemiştimki ama burayı okuyup cevap yazarken onu dinlemiyormuşum gibi oluyor bende o iş yaparken yada çocuk ses yaparken burayada cevap yazmaya çalışıyorum
bende kendime böyle birşey yapılsa hiç hoşlanmam onun içinde aynı şeyi karşımdakine bile yapmamaya çalışırım elimden geldiğince hatta çocuklar birşey söylesin dinlerim ne söylerseler söylesinler ...
başak gel kız bak bende giderim ama fazla naz aşık usandırırmış
gel öptüm seni hadi
nazocum ben işten çıkmştım bir daha da giren olmamış bizden sonra
çok üzlüyorum bu duruma. sende burda nöbet tutardınsen bilem boşlar oldun
tükanın kapısı açık......
ışıklar yanı..........
ocakta çay suyu kaynaya kaynaya bitmiş........
bir terk edilmişlik seziyorum........
erenayefe de ilgilenmiyo güya beraber açmıştık burayı
ohhhhh seni gördüğüme çok sevndmbaşak cım üzülme annem kk da genel olarak bi durgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?