Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beşe on kala çıktım 5 dakka da geldim arabayla

hem kıskanma canımın içi ne demişler

nazar etme ne olur çalış seninde olur
daha ne kadar çalşmam lazım bilmiyom nazar etmem kem gözüm hiç yoktur merak etme maaşallah

kadın bak telekomda tanıdıklarım var telefonunu kapattırırrım görürsün gününü.

daha çok çalışman lazım yaşın çok genç tatlım menim

nazar konusu şakaydı alınma emi bitanesi
yok ablacım aşk olsn ne alıncam o dillere destan bi cümle sadece.
yüzüme tükürsen alınmam ben

Son düzenleme:
burda yoktur tanıdıkların
hem eşiminde var tanıdıkları telekomda naber ben skayptan canlı konuşuyom
skayp ne bilmiyom ama orda tanıdıklarım olmasına gerek yok bütün türkiyenin tlf unu kesebilirler her yerden.
numaranı bilmem yeter. numaranı ver de kestiriyim yoksam sen konsantre olamıyon buraya. valla bence sen kardeşlerinde konşmaktan çocuk yapamıyon.
ara verde çocğa konsantre ol neşeyle yumurtla

antakya biberiyle zzayıflamış şu adam adı neydiiiiiiiiiiiii of gelmedi aklıma herneyse.
hiç yakışmış mı Allah aşkına yaaa kilolu ve tombalak daha sempatikti. kilo verince yaşlanmış çökmüş gibi iiiiiiiiyyyyyyykkkk

kimse cvp vermiyo bende alındım şimdik nazo tlfda konuşuyo sara evinde oturuyo myhos k.çını yaymş ohhhhhhhhhhhhhhh
küstüm bitti artık aramızdaki hgerşey aşkımız sevgimiz . ben tüfekhaneye gidiyom

skayp ta msn gibi bir program yazışabiliyorsun kamerayıda açbiliyorsun aynı zamanda ekranını paylaşabiyorsun msn den daha çok şey var hem ses olarak daha iyi ...
kardeşim yazık almanyada ve alman mah. oturuyor hiç tanıdığı yok haftada birgün kaynanasına giderse bi değişiklik oluyor onun için hem yeğenimde canı sıkılıyor kapattırmıyor kamerayı
benim eşim yokki şuan olsada regliyim yani hem o işede vakit ayırırım elimden geleni yaparım gerisi ALLAH a kalmış
hem ben ikizler burcuyum yani tek birşeyle uğraşmam aynı anda birkaç şeyle uğraşırım maymun iştahlıyım

kimse cvp vermiyo bende alındım şimdik nazo tlfda konuşuyo sara evinde oturuyo myhos k.çını yaymş ohhhhhhhhhhhhhhh
küstüm bitti artık aramızdaki hgerşey aşkımız sevgimiz . ben tüfekhaneye gidiyom

geldim geldim kardeşim kapattı zaten çocuğu uyutacaktı bende mutfakta iş yaparken bi taraftan buraya bakıyorum
gel başak küsme gel aşk sevgi öyle kolay bitmez

geldim geldim kardeşim kapattı zaten çocuğu uyutacaktı bende mutfakta iş yaparken bi taraftan buraya bakıyorum
gel başak küsme gel aşk sevgi öyle kolay bitmez
kardeşin kapatmasa geleceğin yoktu hanfendi pışıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha da gelmem

kardeşin kapatmasa geleceğin yoktu hanfendi pışıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha da gelmem

ben burdan zaten hiç gitmemiştimki ama burayı okuyup cevap yazarken onu dinlemiyormuşum gibi oluyor bende o iş yaparken yada çocuk ses yaparken burayada cevap yazmaya çalışıyorum
bende kendime böyle birşey yapılsa hiç hoşlanmam onun içinde aynı şeyi karşımdakine bile yapmamaya çalışırım elimden geldiğince hatta çocuklar birşey söylesin dinlerim ne söylerseler söylesinler ...
başak gel kız bak bende giderim ama fazla naz aşık usandırırmış
gel öptüm seni hadi

nazocum ben işten çıkmştım bir daha da giren olmamış bizden sonra
çok üzlüyorum bu duruma. sende burda nöbet tutardın sen bilem boşlar oldun
tükanın kapısı açık......
ışıklar yanık..........
ocakta çay suyu kaynaya kaynaya bitmiş........
bir terk edilmişlik seziyorum........
erenayefe de ilgilenmiyo güya beraber açmıştık burayı

Son düzenleme:

başak cım üzülme annem kk da genel olarak bi durgunluk var

kızlaaar merhaba ben geldimmmmm bugün doktora gittim yumurta büyütücü iğne verdi haftaya aşılama yapcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…