bendede 3 gün erken geldiiiiii
selam kızlar nasılsınız ?keyifler iyimi keyifler?
iyi olsun inşallah..
beni sorarsanız çok karnım ağrıyor üşüttüm herhalde gaz ağrısı gibi bişey kızlar gaz ağrısına ne iyi gelir?malum ilaç içemiyorum..
dişçiye gidecektim ya erteledim nolur nıolmaz diye adetimi bekliycem öyle gitcem riske atmak istemedim..
ahhhh ahhh folik asitimde bitti şehre uzak bi yerde yaşıyoz eşimin işi gereği şöylee 1 hafta kadar içmezsem olurmuki?
kızlar her ay acaba hamilemiyim diye ne mide ilacımı ne başka bişey içemiyom yaaa....:18::18:
ay harbiden yaaa ne iğrenç bi pazartesi...herkes bi tuhaf sankiii...bu sene böle gitmesin ama canımmm..at aklından o düşünceyi..
ay bi de sabah sabah baya bi edebiyat yaptık "iyi seneler, 2012 hayır uğurlu gelsin vs vs"
hepsi var bende zaten öksürük hapşuruk boğaz ağrısı hepsini yapacam iyileşmemlazımmmmm(( çok saolunn...
sağol tatlım paylaşım için insanın inanası geliyor fakat böyle dikkat çekmek için "olabilir" kelimesini kullanıyorlar. halbuki "olacak" diyemiyorlar. tamamen sallama olduğunu düşünüyorum bir boğa hatunu olaarakkızlar pek inanmam ama bakarmısınz 2012 yılı boğa burcu yorumu..
2012 BOĞA Burcu
2012 yılı Boğalar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci boğalar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Boğalar çocukları ile ilgili problemler yaşaya bilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.
2012 Boğa Burcu İş Hayatı2012 burcuma...
keşke erken gelse gecikince insan umutlanıyor boşuna
gaz ağrısı için ben turp yiyorum maden suyu içiyorum
folik asit ilacını alamıyorsan bol yeşillik ye onlarda folik asit yerine geçiyor hem daha doğal özellikle semiz otu dahada varda aklıma gelmiyor netten bak abilirsin
sağol tatlım paylaşım için insanın inanası geliyor fakat böyle dikkat çekmek için "olabilir" kelimesini kullanıyorlar. halbuki "olacak" diyemiyorlar. tamamen sallama olduğunu düşünüyorum bir boğa hatunu olaarak
gaz ağrısı için ben turp yiyorum maden suyu içiyorum
folik asit ilacını alamıyorsan bol yeşillik ye onlarda folik asit yerine geçiyor hem daha doğal özellikle semiz otu dahada varda aklıma gelmiyor netten bak abilirsin
sağol tatlım paylaşım için insanın inanası geliyor fakat böyle dikkat çekmek için "olabilir" kelimesini kullanıyorlar. halbuki "olacak" diyemiyorlar. tamamen sallama olduğunu düşünüyorum bir boğa hatunu olaarak
tabii ki orası tartışılmaz bir gerçekte. tamam anlıyorum gezegenlere göre bilmem nelere göre yorumlar yapıyorlar. madem bi şeyler anlıyorsunuz kesin konuşun kardeşim.yaa evet haklısın tabikide Allah tan başka kimse geleceği bilemez..
22 nisan:95: unutma ama hediye beklerimöanlşamıştım zate ancak benim kadar bir çatlak ancak sen yani boğa olabilir sin 12 mayıs ya sennnnn
22 nisan:95: unutma ama hediye beklerimö
hadi beee ne abla diycem sana. bugüne kadar bi yaralı parmağıma işemişliğin var mıbenim de 13 nisan abla de bana
hadi beee ne abla diycem sana. bugüne kadar bi yaralı parmağıma işemişliğin var mı
nazo konşsana.
sARA abla hani sen gidiyodun niye altta görüyom ben seni
iiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :120:işeyeyim dicem ama regliyim
bi de bu karışım sana iyi gelirse ve bana evime çıkıyım diye dua edersen ohhhhh tadından yenmez bir durum. Allah şifa versin
ne çbuk beeee kaçta çıktın geldin evine kıskandımgeldim evime tızım eve gelmişken sıcak bi rezene çayı yaptım onu içerkende size bi bakayım dedim şimdi gidip evi toparlıyacam
ne çbuk beeee kaçta çıktın geldin evine kıskandım
sağol canım..sen içiyomusun folikasit içiyyosan hangisi?benimkisi folbiol 5 mg günde 1 tane..
yeşil mercimek borokoli kuru baklagiller fasulye nohut yeşil sebzeler bildiklerim ben hapı bıraktım bunları yiyorum bol bol
nazo konşsana.
sARA abla hani sen gidiyodun niye altta görüyom ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?