Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bendede 3 gün erken geldiiiiii

keşke erken gelse gecikince insan umutlanıyor boşuna

gaz ağrısı için ben turp yiyorum maden suyu içiyorum
folik asit ilacını alamıyorsan bol yeşillik ye onlarda folik asit yerine geçiyor hem daha doğal özellikle semiz otu dahada varda aklıma gelmiyor netten bak abilirsin

kızlar pek inanmam ama bakarmısınz 2012 yılı boğa burcu yorumu..

2012 BOĞA Burcu

2012 yılı Boğalar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci boğalar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Boğalar çocukları ile ilgili problemler yaşaya bilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

2012 Boğa Burcu İş Hayatı2012 burcuma...

ay harbiden yaaa ne iğrenç bi pazartesi...herkes bi tuhaf sankiii...bu sene böle gitmesin ama canımmm..at aklından o düşünceyi..

atıcam tabiki de bu gün bunalım takılıyorum eşim terfi almış iyi de bir zam ona bile sevinesim yok hiç adam mutlu bi ses tonuyla beni aradı hıı ii dedim kapattım yaa hayalleri yıkıldı herifin

ay bi de sabah sabah baya bi edebiyat yaptık "iyi seneler, 2012 hayır uğurlu gelsin vs vs"

kızım kendimizi nasıl kandırıcaz başka polyannacılık oynamak iyidir bazen

hepsi var bende zaten öksürük hapşuruk boğaz ağrısı hepsini yapacam iyileşmemlazımmmmm(( çok saolunn...

oyy çok geçmiş olsun karabiber ve balı karıştır kaşıkla ye yaksın boğazını iyi gelir rahatlatır canım

sağol tatlım paylaşım için insanın inanası geliyor fakat böyle dikkat çekmek için "olabilir" kelimesini kullanıyorlar. halbuki "olacak" diyemiyorlar. tamamen sallama olduğunu düşünüyorum bir boğa hatunu olaarak

sağol canım..sen içiyomusun folikasit içiyyosan hangisi?benimkisi folbiol 5 mg günde 1 tane..

yaa evet haklısın tabikide Allah tan başka kimse geleceği bilemez..

yeşil mercimek borokoli kuru baklagiller fasulye nohut yeşil sebzeler bildiklerim ben hapı bıraktım bunları yiyorum bol bol

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anlşamıştım zate ancak benim kadar bir çatlak ancak sen yani boğa olabilir sin 12 mayıs ya sennnnn

yaa evet haklısın tabikide Allah tan başka kimse geleceği bilemez..
tabii ki orası tartışılmaz bir gerçekte. tamam anlıyorum gezegenlere göre bilmem nelere göre yorumlar yapıyorlar. madem bi şeyler anlıyorsunuz kesin konuşun kardeşim.
ne bu "olabilir" kelimesi.

bu yorumu bende yaparım o zaman "aygüncüm sen bu yıl hamile kalabilirsin bence olabilir"
bundan basit ne var.
sinirleniyorum böyle sallama yaptıkları zaman.
çocuğu olmayanlar çocuk sahibi olabilir, bekarlar evlenebilir, evliler boşanabilir vs vs. bunları biz de tahmin ederiz yani, her zaman olabilecek şeyler.
eminim sadece boğa için değil diğer burçlar için de yazmşlardır. "çocuğu olmayanlar çocuk sahibi olabilir"

kusura bakma aygünüm pohtan bi gün geçiriyorum sinirliyim çıkaracak yer arıyorum.
patrona uyuz oluyorum, aynı oda da bulunduğum kadın ağzını şapırdatıp duruyor, şimdi dalacam ona ağız burun,
pc nin klavyesi ne sinir oluyorum yanlış yazdırtıyor beni:95:

nazo konşsana.
sARA abla hani sen gidiyodun niye altta görüyom ben seni

sağol canım..sen içiyomusun folikasit içiyyosan hangisi?benimkisi folbiol 5 mg günde 1 tane..

ben artık içmiyorum benim geçen seneki dr pazarda folik asit dolu ilaç içmeyin diyor

yeşil mercimek borokoli kuru baklagiller fasulye nohut yeşil sebzeler bildiklerim ben hapı bıraktım bunları yiyorum bol bol

evet bak 20 kez okumuştum ama akıl var akıl var işte unutmuşum bende bol bunları tüketiyorum

nazo konşsana.
sARA abla hani sen gidiyodun niye altta görüyom ben seni

ben kardeşimle konuşuyorumda onun için adapte olamadım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…