Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoş geldin cnm sen deb izimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mı:13:

özledim özlemem mi nasılsın bitanesi

evet bizim topikte çok az hamile olmayan var inşallah sıra bana ve size gelmiştir
inşallahh hepimize kısmet olsunn

ee canım yaaa bişi kalmamışş en azından şimdilik mineflo filan yaptırda çık evine kankam ne bekliyonn hasret kalıyon evinee
yazıkya

Son düzenleme:
kızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn[/QUOTE]

evet yaaa biz seni bu halinle kabul ettik sevdik saydık taptikk
sakın değiştirmeeeee[/QUOTE]

seni seviyorum

pınarr sincap cewo kızlar siz nassınız? alttakilerr huuu
sizlerede selamlar olsunn..

aşk olsun...aşk olsun..aşk olsun...

hoş geldin cnm sen deb izimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mı:13:

zevkle yumurtlayıp neşeyle doğurucam canımmmmm

aynen canım katılıyorum allah daha büyük dert vermesin. bugün bi arkadaşım derdini paylaştı da. kendi kendime neden bu kadar takıyorum die sorguladım bi anda. şimdi evime gideyimde şu yumurtlama testi nasıl bişeymiş bakayım

aynenbugün sana çok tosbalık yaptım
takılıyım dedim gızz....sevdiğimden yaniii

hadi bana müsade..işlere döniyim

kendin dedin kendin inandın tosbaaaaaaaaaa

evet yaa sanırım çağımızın hastalığı..ayol insan bu dünya ya üremeye geliyo dimi?yediklerimiz içtiklerimizden midir bilmiyorum..
üreyemiyoruz resmen

bizim işyerinin bahçesinde 3 dişi köpüş var..bi tanesi ikisininde annesi zaten yaşlı..diğer diği 3yıldır paso doğuruyodu ama
3.dişi köpüş hiç doğrumamıştı,kısır falan diyolardı,anammm bu eylülde oda 5 tane doğurmasın mı?
sanırım oda bizim gibi biraz beklemiş:)

özledim özlemem mi nasılsın bitanesi

evet bizim topikte çok az hamile olmayan var inşallah sıra bana ve size gelmiştir

amin canımmm:)merakla bekliyoruz sıramızı ,hobaaa

Merhaba arkadaşlarrr bende 1.5 yıllık evliyim bu ayla beraber 2aydır korunumuyoruz adet günüm yarın yani 5 ocak ara ara adet olcakmışım gibi bir ağrı oluyor Yanlız kafama birşey takıldı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bilgilendirirlerse RAHATLICAM :) en son 5 aralık regli oldum ve 12 gün önce sol kasğımda ve karınımın altında bazı batmalar kramplar olmuştu 2 gündür o belirtiler kayboldu ara ara yerini adet olucakmışım gibi bir hisse bıraktı ve dün çok kötü öğlen akşama doğru bir mide bulantım oldu ve hala ara ara oluo acaba 12 gün önce yumurtama belirtilerim mi oldu 10 gün boyunca sürdü şimdi geçti o günlerde eşimlede sürekli gün aşırı beraber olduk ama ilk defa bu ay regli hayatım boyunca böle adetimde 2 hafta önce böle belirtiler yaşamaya başladım tanıdık belirtiler değildi BU DURUMU AÇIKLAYABİLCEK ARKADAŞLAR VAR MI ACABA ?

QUOTE=karacal;22482048]
aşk olsun...aşk olsun..aşk olsun...[/QUOTE]
kız aşağıda sen yoktun onu yazdığımda yoksa babanemin elini öpmeden oturmam ben yerime
:
amiin herkesin derdi kendine büyük napıcannn?
allahım sınavımızı başarıyla vermeyi nasip etsinn...

ohh dıaşrıda mis gibi hava var evim sıcacıkk aldım papatya çayımı miss bahar koktu evimmm

ee canım yaaa bişi kalmamışş en azından şimdilik mineflo filan yaptırda çık evine kankam ne bekliyonn hasret kalıyon evinee
yazıkya
kanka haklısında kocaya anlatamıyom ya.
hep diyo ki "yaptırmışken tam yaptıralım içindeyken yaptırmak zor olur diyor.
dur ben bu mineflo fikrini bi sokiyim kafasına
zevkle yumurtlayıp neşeyle doğurucam canımmmmm
tamam tatlım hoş geldin o zmaan tekrardan.
şööle baş köşeye alalım senide buyu ikramlarımızdan hemmen eroşumuz sana bi kahve veya bitki çayı yapsın dolunayım annem sende kalk ordan bernardo otursun

aynenbugün sana çok tosbalık yaptım
takılıyım dedim gızz....sevdiğimden yaniii

hadi bana müsade..işlere döniyim
seni seviyom dolunayım aşk bulutum hüzünlü yağmurum kıyamadığım kır çiçeğim.

bernardo papatya çayım var içersen.... kahvede yaparım biz iyi evsahibeleri sayulırızzz

aynen kuzum bari kendi kapını açarsın işten döndüğünde bi koltuk takımı alırsın çeyizim tam dedin beyaz eşyanda varmışş bi parke için beklenmez ,4-5 lira falan mineflonun metresii
yarıdan aza malolurr bööle oluncaa.
bi parke yaoptırmanın nesi zor olur yaaa...
yeterki evinde ol gerisi olur zamanlaaaa...

kız aşağıda sen yoktun onu yazdığımda yoksa babanemin elini öpmeden oturmam ben yerime
:

terrrrbiyesizzzzz

karacalım annnem sen bizim saygı duyduğumuz bir kişiliksin eroşumuz sanan saygusuzluk yapmaz

haklısın kanka gelde anlat işte bilmiyomki bakalım. çokta zorlayınca ters tepiyo bu kez kızmaya başlıyo yeter artık ev diye başımı yedin çıkattmıyom seni eve diyo

kanka ben şimdik papatya çayı aldım şeker atsam nolur

herkese merhaba bugün çok yogunum hatta şuan bile yoğununm ama bi slm vereyim dedim.:126:

bişey olmaz tercihine göre iç senin damak zevkinn..

peki eşyaların kendi evindemi? beyaz eşyan sandığın yemek takımlrın ıvır zıvırın iştee....

adamlar ölee kankam yaa onlara herşey kolay geliyoo
temizliğini yaptınmı evininn.?

ok kanka 3 küp şeker attım şifa olsun

sadece beyaz eşyalarım mutfağımda duruyor mutfağın yerleri yapılı olduğu için. onlarda daha ambalajında

onun dışında hiç bişeyimi koymadım eve çünkü temizliği yapmadım.izin vermediler yapmama parkeler yapılsın ne acelesi var diye
karışmayan kalmadı. bana kalsa yapardım mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…