hoş geldin cnm sen deb izimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mı:13:bende 27 yaşındayım. 2010 aralık ayında bir düşük yaptım ve kürtaj oldum. 2011 nisandan beri çalışmalardayız. henüz bir tık yok. buarada yumurta destekleyici ilaç klomen kullndım. 2 aydır bişey kullanmıorum. bu ayda ovulasyon testi denicem. gerisi hayırlısı artık. doktorlar hiç bişeyin yok diolar ama. bu çağın hastalığı da bu heralde
inşallahh hepimize kısmet olsunnözledim özlemem mi nasılsın bitanesi
evet bizim topikte çok az hamile olmayan var inşallah sıra bana ve size gelmiştir
haa kanka ben safım biraz bu konularda.
evet evet herşeyimiz yapıldı.
fayanslar, tuvalet banyolar, klozetimde geberit oldu sana da oturmak kısmet olsunda otur klozetime.
mutfak dolaplarım yapıldı doğalgaz su elektirik döşendi
hatta suyum akıyo bilem, istesem tüfekhanemi yapabülürm evimnde.
a
pınarr sincap cewo kızlar siz nassınız? alttakilerr huuu
sizlerede selamlar olsunn..
hoş geldin cnm sen deb izimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mı:13:
hayırlısı olsun canım yaaa
bu hava kirliliği ,hormonlu yiyecekler ,sağlıksız beslenme metabolizmanın ve bedenin canına okuyorr
sonra etrafta bir sürü sebepsiz infertilite ...
allahım kucaklarımızı doldursun tez zamanda inşallahh.......
kendin dedin kendin inandın tosbaaaaaaaaaa
bende 27 yaşındayım. 2010 aralık ayında bir düşük yaptım ve kürtaj oldum. 2011 nisandan beri çalışmalardayız. henüz bir tık yok. buarada yumurta destekleyici ilaç klomen kullndım. 2 aydır bişey kullanmıorum. bu ayda ovulasyon testi denicem. gerisi hayırlısı artık. doktorlar hiç bişeyin yok diolar ama. bu çağın hastalığı da bu heralde
özledim özlemem mi nasılsın bitanesi
evet bizim topikte çok az hamile olmayan var inşallah sıra bana ve size gelmiştir
zevkle yumurtlayıp neşeyle doğurucam canımmmmm
aynen canım katılıyorum allah daha büyük dert vermesin. bugün bi arkadaşım derdini paylaştı da. kendi kendime neden bu kadar takıyorum die sorguladım bi anda. şimdi evime gideyimde şu yumurtlama testi nasıl bişeymiş bakayım
kanka haklısında kocaya anlatamıyom ya.ee canım yaaa bişi kalmamışş en azından şimdilik mineflo filan yaptırda çık evine kankam ne bekliyonn hasret kalıyon evinee
yazıkya
tamam tatlım hoş geldin o zmaan tekrardan.zevkle yumurtlayıp neşeyle doğurucam canımmmmm
seni seviyom dolunayım aşk bulutum hüzünlü yağmurum kıyamadığım kır çiçeğim.aynenbugün sana çok tosbalık yaptım
takılıyım dedim gızz....sevdiğimden yaniii
hadi bana müsade..işlere döniyim
kanka haklısında kocaya anlatamıyom ya.
hep diyo ki "yaptırmışken tam yaptıralım içindeyken yaptırmak zor olur diyor.
dur ben bu mineflo fikrini bi sokiyim kafasına
tamam tatlım hoş geldin o zmaan tekrardan.
şööle baş köşeye alalım senide buyu ikramlarımızdan hemmen eroşumuz sana bi kahve veya bitki çayı yapsın dolunayım annem sende kalk ordan bernardo otursun
.
kız aşağıda sen yoktun onu yazdığımda yoksa babanemin elini öpmeden oturmam ben yerime
:
terrrrbiyesizzzz z
haklısın kanka gelde anlat işte bilmiyomki bakalım. çokta zorlayınca ters tepiyo bu kez kızmaya başlıyo yeter artık ev diye başımı yedin çıkattmıyom seni eve diyobernardo papatya çayım var içersen.... kahvede yaparım biz iyi evsahibeleri sayulırızzz
aynen kuzum bari kendi kapını açarsın işten döndüğünde bi koltuk takımı alırsın çeyizim tam dedin beyaz eşyanda varmışş bi parke için beklenmez ,4-5 lira falan mineflonun metresii
yarıdan aza malolurr bööle oluncaa.
bi parke yaoptırmanın nesi zor olur yaaa...
yeterki evinde ol gerisi olur zamanlaaaa...
iyi yaptın tatlım . burası yoğun kadınlar topiği oldu maaşallahherkese merhaba bugün çok yogunum hatta şuan bile yoğununm ama bi slm vereyim dedim.:126:
ya ama avatarın hep senin babane olduğunu düşündürüyo.....
özür dileimm:26:
karacalım annnem sen bizim saygı duyduğumuz bir kişiliksin eroşumuz sanan saygusuzluk yapmaz
haklısın kanka gelde anlat işte bilmiyomki bakalım. çokta zorlayınca ters tepiyo bu kez kızmaya başlıyo yeter artık ev diye başımı yedin çıkattmıyom seni eve diyo
kanka ben şimdik papatya çayı aldım şeker atsam nolur
merhaba kuzummmherkese merhaba bugün çok yogunum hatta şuan bile yoğununm ama bi slm vereyim dedim.:126:
sağoll bende sanki 50 yaşındayımm bööle yorgun beynim varkabul edilmiştir (laf aramızda ben de bugünler de öyle hissediyorum):127:
ok kanka 3 küp şeker attım şifa olsunbişey olmaz tercihine göre iç senin damak zevkinn..
peki eşyaların kendi evindemi? beyaz eşyan sandığın yemek takımlrın ıvır zıvırın iştee....
adamlar ölee kankam yaa onlara herşey kolay geliyoo
temizliğini yaptınmı evininn.?
iyi yaptın tatlım . burası yoğun kadınlar topiği oldu maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?