sıpacık napıyon.
yine meşgulsün bi ce diyip gitçen dimi
gezdim gezdimm doydum artıkın dedim evde durayım bugün kızlara vakit ayırayımmm
geçmişe bakamadım henüzz bakıcam birazdan dedikodumu yazdınızmı??
tüplerin açıkmıymş cnm.önemli değil ya nerden bileceksin....ben alıştım artık baya zaman oldu....1buçuk sene oldu kürtaj olalı .....yaşım 28 1 sene oldu korunmayı bırakalı....sperm testi normal çıktı..rahim filmi de normal bişey yok....ama olmadı........
sağol canım...
testlerde iyiymiş mademmyaşında çok güzel..tam hamiş kalacak durumdasınn tatlımmm:)
aşılamayı nerde düşünüyorsunuz? özel/devlet?
fesat sokma araya karıya bak yaaaaa kankam kaç gündür yoktu özleişimbaşağın senin hakkında yazdıklarını okunca da inşallah neşen bozulmaz:18::18::18:
inşallah cnm hayırlısıyla işe yarar ve yumurtlatalar büyür hadi bakalım hayırlısı.
bende koldan yaptılar sandım iğneyi
başağın senin hakkında yazdıklarını okunca da inşallah neşen bozulmaz:18::18::18:
devletin infertilite bölümleri var canım orda yapılıyor diye bliyorum yanlış olmasındatüp bebek merkezi düşünüyorum . devlette yapılıyo mu ki?
devletin infertilite bölümleri var canım orda yapılıyor diye bliyorum yanlış olmasında
ama tüp bebek için önce enaz 3 kez aşılama istiyor devlet..
direkt tüp deneseniz olmazmı canım?aşılama şansı %10-15 miş..
aşılama masrafı tüpe göre daha az ama tüpün şansı daha yüksek..
yazarken düşüncektin başakss hanummm...ben aranızda elçiyim..laf götürür getiririmfesat sokma araya karıya bak yaaaaaa özlemişim kankamı kaç gündür yoktu. hasret gidermeden saçbaşamı gircez
okuyayım ben hallederim onuuu....
nasılsın kuzum bu hafta pek denk gelemedikk yaaaa.....
dediğin doğru da bunu da bi deneyelim diyoruz ...yumurta sayısını falan arttırıyolar ya şans belki artar bakalım inşallah gerek kalmaz da ...
yazarken düşüncektin başakss hanummm...ben aranızda elçiyim..laf götürür getiririm
hallet sen başağı yaa..sahipsiz gördü bizi burda sen yokken:)
bana ne zulumler yaptı..gaddaar kadın nolcak...vurdu bak kafama..morardı heryanımm
ben susayım sayfalar konuşsun, erenay dinlesin.yazarken düşüncektin başakss hanummm...ben aranızda elçiyim..laf götürür getiririm
hallet sen başağı yaa..sahipsiz gördü bizi burda sen yokken:)
bana ne zulumler yaptı..gaddaar kadın nolcak...vurdu bak kafama..morardı heryanımm
dolunaycım kaç gündür nerelerdeydin
erenay hoşgeldin annem
dolunaycım kaç gündür nerelerdeydin
erenay hoşgeldin annem
ayy burda kavga etmeyi bile özlemişimm kayınannemler burdaydı onlar varken pek girmek istemiyommm başak kıskanıyoo sonraa
yok önce özlem gidereyim sonra toptan alırım öcünüzüü...
ben susayım sayfalar konuşsun, erenay dinlesin.
dolunay kızarsın utansın iftirasından ötürü.
ben çok uysal bir kişilikim:93:
ben susayım sayfalar konuşsun, erenay dinlesin.
dolunay kızarsın utansın iftirasından ötürü.
ben çok uysal bir kişilikim:93:
aynenn yaa..bi kavga edinde beni geçmişe götürün:)
aaaa bak çekirdeğim bitmiş..bi koşu alıyım geliyimm..ben gelmeden kavgaya başlamayın hee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?