Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

markasına göre dğişiyomuş şimdik buldum.
hesaplamalarıma göre ortalama 500 tlye bitiyor yer sıkınıtıs
Allah'ım inşallah evdeki hesap çarşıya uyar

Sefloor

Son düzenleme:
sen çalşıyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
utanmalımıyım bu durumda bilemedim valla ben seni ev hatunu sanıyorum

ben kendimi bildim bileli çalışıyorum yok canım niye utanıyosunki herkes çalışmak zorunda diil
kooperatifte muhasebeyi tutuyorum. :126:

ben kendimi bildim bileli çalışıyorum yok canım niye utanıyosunki herkes çalışmak zorunda diil
kooperatifte muhasebeyi tutuyorum. :126:
vay meslektaşım benim

ne saçma gereksiz bir mesleğimiz var dimi

inşallah canım inşallah biter hevesin kursağında kalmasın canım oda oda yapılır kalan yerlerde evin içine girince mecburen yapılıyorr zatenn
biraz daha sıkışırsınız birazdaha çlışırsın ama evinin kapısını açarsın eve gelinceee
sen m2 sini biliyosan fiyat al kuzum
hem mineflo hemde parke en azından eşini uygun gelen yere götürürsün anlaşırsınızz
kaynananlar destek olmazmııı???(yada boşver köstek olmasınlarda)

KUZUM prakiterdede var birde ümraniye carrefur biliyomusun oraya giderken kenarda bir sürü yerler var parkeci duvar kagıdı faln yerleri var oralarda uygun oluyo kuzumm

senin için fiyat bakıyom işteee

selammm naber nazemirrr

iyilikte yaramıyor başağa kankası işini kolylaştırıyo sen niye bakıyon diyo
kankan seni seviyo bir an önce evine çık diye alternetifler sunuyor
selam canım iyiyim bugünde mutfak dolaplarını temizliyorum arada eser bana böyle
bir bakarsın hergün biyeri temizlerim bir bakarsın bir süre iş yapmam dengesisizim
sende güzel gezmişin maşallah artık otur evdede iki laklak yapalım özledim valla

aynen ne güzel dimişinn köstek olmasınlarda. geri kaysınlar şööle

KUZUM prakiterdede var birde ümraniye carrefur biliyomusun oraya giderken kenarda bir sürü yerler var parkeci duvar kagıdı faln yerleri var oralarda uygun oluyo kuzumm
kuzucum olabilir evet

kız valla ya bi evine çıksın diye burdan bakmadığım yer kalmadı ıııh analmıyo buna iyilik geçmiyorr

hmm mis olmuştur bugün oturuyom ama yarın eşim evde gezicez
cuma da annemler gelcekk 2 gün uğrayamam yine
lak lak edelim valla bende özledim burayııı

kimse ilgilenmemiş yazımla

canım şimdi benim tahminim o kasıgındaki 12 gün önceki batmalar yumurtluyodun sık sık ilişkiye girdik diyosun eğer o sıralarda girmişsen ağrının olduğu gün inş hamilesindir. ama şöyle bi olay var şuan hamile olsan dahi miğde bulantısı bu kadar erken başalamaz.

kız pınarrrr napıyon annemmmm körüşemedik ne zamandırrr....
baksana niko da alındı galiba mesleğe hakaret ettim diye yazmadı bida

hee sen sevmiyoosan seven var herhalde aaa

dolunaydan soona nazo da başladı bizi didiştirmeye
ayol ne bilim kendine bakıyon sandım kanka.
bende bakıyom dedin ya.
ev sahibin parke yaptırcakmış niye bakıyo acaba didim

nazocum fikrimi gördünmü annem katıldınmı bana katıldıysan onayladınmı onayladıysan yardım etsene

bencede güzel fikir bizimde köyde evimiz var ilk zamanlarda bizde mutfağa ve oturma odasına düşünmüştük minoflon idare etsin parke yaptırana kadar diye hatta almıştıkta ama eşimin abisi yapmıştı yerleri istediğimiz gibi yapmadığı gibi birde pürüzlü yapmış ve mineflon olmaz dediler yazık olur dediler bizde mecburen mineflonu geri verip fayansları yaptırdık odayada parke yaptırdık halen iki odası duruyor yaptıramadık onları...eşinede kabul ettirirsen süper olurinşallah
ama en azından eltimin suratsız yüzünü görmüyorum gidiyoruz evimize mis gibi istediğimiz zaman girip istediğimiz zaman çıkıyoruz eltimde çatlıyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…