Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah ocakda çıkar okadar hatun var inşallah çıkacaktır
sanki bende yakında bişeyler olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı

Ayy inşallah sen uzuuun zamandır bekliyordun değil mi? peki başka çocuğun var mı?

hemen laf bulamayıınca gel öpeyim diyon

çok kandım bu öpmelerine.

ben 35 yaş üstüne dişleri dökülüyor dedğimde ne çektirmiştin bana

ama alınan sadece ben değildim ben çektirmedim yalnızca hem önce kankeyton dedi gel sana bilgi hazinemden sanada öğreteyim dedi cahil dedi ben demedim yani
tamam atışmaya devam edebiliriz eşim sana laf yetişmez der hatırlatırım
hem ben küstüğümde bile eşimden özür dilemem öpmem ondan beklerim ilk hareketi değerini bil

eşin duymasın ama

Ayy inşallah sen uzuuun zamandır bekliyordun değil mi? peki başka çocuğun var mı?

yok canım ben 14 senelik evliyim ilk 7 sene birşey olamadı listedede yazıyor bir düşük bir dış gebelik oldu birdahada olmadı işte ALLAH ın takdiri ama 1 ocakda regl oldum 4 gün gecikmeli uzun zamandırda böyle gecikme yaşamadım bende ümitlendim bakalım hani derler ya vucut hamileliğe hazırlıyordur diye

İnşallah gelir canım bebeğin bebeklerimiz hayırlısıyla

googleye yaz çıkıyoo kasnaka ipleri geriyon tutkalla bağlıyonn falan filannn

erenayım kasnak işini bende biliyorum elimdeki işleri bitireyim ona başlayacam çok güzel oluyo tutkalın üzerine sim döksen dahada güzel oluyo

sen ne kadar iyi ve süper bir insansın keşke herkes senin gibi olabilse senin gibi düşünebilse maşallah tatlım

evet arkadaş yaptırmış çok güzeldi beğendim simliydi onunkide bana yaptıracak oldu hatta hediye edecek bana

evet arkadaş yaptırmış çok güzeldi beğendim simliydi onunkide bana yaptıracak oldu hatta hediye edecek bana

güle güle kullan canım yapımıda çok basit sende yapabilirsin ben elişini çok seviyorum boş kaldıkça yapıyorum

çok güzel ya böyle el becerisi olan insanlara hayranım bende kendi çapımda birşeyler yapıyorum ama yinede yeterli görmüyorum

beğenmene sevindim canım çok hamarat ve becerekli değilim ama kendi çapımda uğraşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…