- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
inşallah ocakda çıkar okadar hatun var inşallah çıkacaktır
sanki bende yakında bişeyler olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı
var var 14 yaşından beri çocukları var bi doluAyy inşallahsen uzuuun zamandır bekliyordun değil mi? peki başka çocuğun var mı?
hemen laf bulamayıınca gel öpeyim diyon
çok kandım bu öpmelerine.
ben 35 yaş üstüne dişleri dökülüyor dedğimde ne çektirmiştin bana
eşin duymasın amaama alınan sadece ben değildim ben çektirmedim yalnızca hem önce kankeyton dedi gel sana bilgi hazinemden sanada öğreteyim dedi cahil dedi ben demedim yani
tamam atışmaya devam edebiliriz eşim sana laf yetişmez der hatırlatırım
hem ben küstüğümde bile eşimden özür dilemem öpmem ondan beklerim ilk hareketi değerini bil
Ayy inşallahsen uzuuun zamandır bekliyordun değil mi? peki başka çocuğun var mı?
slm kuzum iyiyiz çene çaldık bol bol sen nasılsn şekerim keyiflr basılslm kizlar nasilsiniz?
yok canım ben 14 senelik evliyim ilk 7 sene birşey olamadı listedede yazıyor bir düşük bir dış gebelik oldu birdahada olmadı işte ALLAH ın takdiri ama 1 ocakda regl oldum 4 gün gecikmeli uzun zamandırda böyle gecikme yaşamadım bende ümitlendim bakalım hani derler ya vucut hamileliğe hazırlıyordur diye
slm kuzum iyiyiz çene çaldık bol bol sen nasılsn şekerim keyiflr basıl
eşin duymasın ama
googleye yaz çıkıyoo kasnaka ipleri geriyon tutkalla bağlıyonn falan filannn
gel beraber yapak kuzummmm
takmayınn takmayınnn insan başkasını niye kıskanırr
bana göre en güzeli benimki çünkü benimm
milletinkinden banane benim olmadıktan sonra dimi ama
eltimin arabası benimkinden pahalı ama benimki onunkinden daha iyi bence çünkü BENİM ARABAMM
ne olursa olsun fazlası onların olsunn,benimki bana kalsın yeter....
kardeşinindi dimi cnm.iyiyim canim evet baya cene calmissiniz ne guzel vallahi bizde bebekle ugrasiyoruz . keyifler iyidir
aaa çok güzel fikir zeki karıerenayım kasnak işini bende biliyorum elimdeki işleri bitireyim ona başlayacam çok güzel oluyo tutkalın üzerine sim döksen dahada güzel oluyo
İnşallah gelir canım bebeğin bebeklerimiz hayırlısıyla
iyiyim canim evet baya cene calmissiniz ne guzel vallahi bizde bebekle ugrasiyoruz . keyifler iyidir
inşallah canım ben inancımı hiç kaybetmedim gelecekler birgün
inşallah birgün kendi bebeğinle uğraşırsın
erenayım kasnak işini bende biliyorum elimdeki işleri bitireyim ona başlayacam çok güzel oluyo tutkalın üzerine sim döksen dahada güzel oluyo
sen ne kadar iyi ve süper bir insansın keşke herkes senin gibi olabilse senin gibi düşünebilse maşallah tatlım
evet arkadaş yaptırmış çok güzeldi beğendim simliydi onunkide bana yaptıracak oldu hatta hediye edecek bana
bende şimdi kum boncukla boncuk işi yapıyorum gösterim mi baaak
Eki Görüntüle 321101
çok güzel ya böyle el becerisi olan insanlara hayranım bende kendi çapımda birşeyler yapıyorum ama yinede yeterli görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?