güle güle kullan canım yapımıda çok basit sende yapabilirsin ben elişini çok seviyorum boş kaldıkça yapıyorum
kızlar nasılsınız kac gundur gıremıyorım ozledım ay sızı
iyiyiz sen nerelerdeydin
bende şimdi kum boncukla boncuk işi yapıyorum gösterim mi baaak
Eki Görüntüle 321101
kayınvalıdemde kalıyodum cnm
kızlar nasılsınız kac gundur gıremıyorım ozledım ay sızı
nazoş ablam nasılsın ?
bende iyiyim ablacım ynen muhteşem yüzyılı izliyorumiyiyim tatlım film izliyorum muhteşem yüzyılısen nasılsın
slm karılar
nabersiniz?
ben hastayım.:2: eve girer girmez belim ağrımaya başladı. yataka grdim ateşim çıktı üşümeye başladım .
kat kat giyinip gömüldüm yatağa. uyumuşum ne güzel taakii kaynananın çığıran sesini duyana kadar.:83:
ALLAH'ım gelmiş bana kendi ilaçlarından veriyo iç diyee.
bu nasıl bi mantıktır. başıma bir iş gelde bu ilaçlardan, doktora içtiğimi söylesem yüzüme tükürür bu ne cahillik diye.
evde misafir var ben odadan çıkmıycam ohhhh soğuk algınlığı ilacımı içiyom
slm karılar
nabersiniz?
ben hastayım.:2: eve girer girmez belim ağrımaya başladı. yataka grdim ateşim çıktı üşümeye başladım .
kat kat giyinip gömüldüm yatağa. uyumuşum ne güzel taakii kaynananın çığıran sesini duyana kadar.:83:
bu nasıl bi mantıktır. başıma bir iş gelde bu ilaçlardan, doktora içtiğimi söylesem yüzüme tükürür bu ne cahillik diye.
marifetli karı seni maaşallah. kimbilir daha neler yaptın. göstersene onları dabende şimdi kum boncukla boncuk işi yapıyorum gösterim mi baaak
Eki Görüntüle 321101
inşallah tez zamnda kavuşursun cnmevet canim kiz kardesimin bebisi masallah cok tatli vallahi onu gordukce daha cok bebis istegim depresiyor
tamam tatlım. geçen sen geldn aklıma nerelerdesin sen annembugün yumurtlama günümdü kızlar..
göğüslerimde sızlamalar var..
çalışmalara devamm
başakcım benimde bat ımı yaz canım..
18 ocakk bal-kalım bu ay neler olcak kimler hamiş kalacak Allah ın izniylee..
beliş boşver kaynanayı kenara at bi.ze takıl yavvkızlar nasılsınız kac gundur gıremıyorım ozledım ay sızı
aynen bebeğim hayatta içmem yaaaa o kadar cahil değilim çok şükür. ne saçma bişibende iyiyim ablacım ynen muhteşem yüzyılı izliyorum
geçmiş olsun kuzum içme öyle bilmediğin ilaçları tabiki de
banada ööle geldi. aslında başta sevnmemeiştim ama misafir şimdik geldi.çok geçmiş olsun sanki Eki Görüntüle 321152
hastalığına biraz sevinmişin gibi geldi bana :26:
kocan gececimiydi onun içinmi kalıyordun
nerelerdesin tatlım sennnnn ? bizde seni özledim napıyon nasılsın bebeğim?
slm karılar
nabersiniz?
aynen bebeğim hayatta içmem yaaaa o kadar cahil değilim çok şükür. ne saçma bişi
banada ööle geldi. aslında başta sevnmemeiştim ama misafir şimdik geldi.
iyikide hastaymışım dedim içimden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?