nazooooooooooo olmadı amaaaaa son noktayı koymaya mı çalışıyon ilyas salman gibi.
olmuyo öyle kopyala yapıştır.
ben düşünüyorum değer veriyorum atışmaya beyin gücümü kullanıp yoruluyorumsende kopyala yapıştır canım öyle bir kural yokki
nazocum ilk yazdığınndaki 16, söz beni anlatıyo sanırsam canımcımm
ben düşünüyorum değer veriyorum atışmaya beyin gücümü kullanıp yoruluyorm
tamam canım sana ithaf ediyorum
not (ithaf Birinin adına sunma, armağan etme)dir bilmeyenler varsa diye başakcım:44:
ben düşünüyorum değer veriyorum atışmaya beyin gücümü kullanıp yoruluyorm
aşk olsun yaaaaa valla saftirik kör cahil yaptınız beni burda soktunuz yerin dibine yaaaaaaaatamam canım sana ithaf ediyorum
not (ithaf Birinin adına sunma, armağan etme)dir bilmeyenler varsa diye başakcım:44:
:111::111::111::111::111:kim o olgun yavvvvvvv16. Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, lüzumu olunca kullanır
bende beynimi ve ellerimi kullanıyorum
beynimi güzel atasözleri bulmak için kullanıyorum ellerimide onları sana sunmak için
16, sözü yazsaydınya altınadaaaa
16. Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, lüzumu olunca kullanır
aşk olsun yaaaaa valla saftirik kör cahil yaptınız beni burda soktunuz yerin dibine yaaaaaaaa
bende beynimi ve ellerimi kullanıyorum
beynimi güzel atasözleri bulmak için kullanıyorum ellerimide onları sana sunmak için
sizin kavganız komik oluyo
kıslarr ben kaçıyomm hadi iyi akşamlarr
yaaaaaaaaaaaaa cümlenin sonunda benim adım vardı görmedim sankim:105:yazacaktım vazgeçtim söz yerine ulaşmıştır sanırsam
ama yenidende hatırlatabiliriz belki gözünden kaçtıysa
yok canım biz bilmeyenler için dedik sen niye alınıyon
yarası olan gocunsun
baş başsizin kavganız komik oluyo
kıslarr ben kaçıyomm hadi iyi akşamlarr
yaaaaaaaaaaaaa cümlenin sonunda benim adım vardı görmedim sankim:105:
baş baş
hemen laf bulamayıınca gel öpeyim diyonanlamayanlar varsa diye yazdım başak dedim yani sana anlamayanlar için dedimkem küm kem ben sana bişey demedim yani:18:
gel öpeyim seni
kızlar daha listemizden hamile çıkmadı mı
ohhhhhhhhhhhh Allah'ım inşallahinşallah ocakda çıkar okadar hatun var inşallah çıkacaktır
sanki bende yakında bişeyler olacakmış gibi geliyor hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?