sağol bebeğim Allah razı olsun. o msjımdan sonra izin alıp çıktım zaten. dayanamadım. şimdi evdeyim hala hatıyorum.sıcak bir çorba içtim.başakcım Allah şifa versin canım..
bence izin alda git yat kuzumm..
sğol tatlım doktora gitttim dün gece ilaçlarımı alıyorum.ayy cnm ya bi dr.a git bence bolbol da dinlenmen lazımmm ......
kurs yok ewdeyim bende ...
kankaaa çorbana kurban senin içmiş kadar oldum sağol bebeğim.başaaaaaaaaaaaaak geçmiş olsun kuzumm
gel çorba yapiim de ye iyileşşş
bak denk gelemedik yine yaaa
çok sağol canım Allah razı olsun. geçicek inşallah.bugun kımsecıkler bı gırdım slm vereyım dedım
basakım nasılsın ya hastaymıssın tatlım gercmıs olsunn
Allah şifa versin tatlm. nasıl bir salgın anllamadım cidden herkes hastageçmiş olsun başak ortalıkta salgın var 2 gündür ben de hastaydım
daha gitmedilermi yaaaa.merhaba kızlarrr. sizleri unuttum sanmayın misafirlerim var o yüzden giremiyorum çok sık.
EVET CNM YAA ÇOK FENA ORTALIK. sağol tatlım.Bassssaaaaammm deli kariiiiii insan rüyasında biscolata reklamındaki carlosu görmek icin dua eder sen göre göre beni mi gördün sapik karı
Bu arada geçmiş olsun canimcim dikkat et kendine ortalik fenaa
kuzum biraz daha iyiyim çok şükür tatlım. hoş geldin aramıza bu aradaiyi geceler kıslarr nasılsınızz ...
başakcımm nasıl oldun kuzummm???
kuzum biraz daha iyiyim çok şükür tatlım. hoş geldin aramıza bu arada
kıslar günaydın tükanı ben açtım bugünn,
başak hanım geç aça aça bereketini kaçırdıı,
bakın kimseler uğramıyoooo
neyse ben çayı koyuyorumm uyanan gelsin kahvaltıyaaa
günaydın cnmmm ...nerelerdesin özledim seni yahuuu....
bu arada cnm çok sıkkınnn......
dertleşcek kimsede yokkk pufffffffffffffffff..........
burdayım nolduu kısss??
gelde dertleşekk
ahhh cnm yaa kalbim çok kırıldııı ....
kociş bana demiştiki geçen ay, bidaha ki aya kendi dr.umuza gideriz adam akıllı ne yapcaksa yapsın die .....
sabah sordum bu ay gidicez dimi dedimm ..yok dedii direk gitmicezz....hani ben burda dandirik bi dr.a gidiyorum ya daha neymiş....
yani rengini belli etti ben didinip dururken olmuyo die üzülürken demekki o sewiniyormuşşş....sebebini sordum neden fikir değiştirdin dedim konuşmama hakkını kullanıyormuşşş.....bende dedim bidaha karunmadan asla birliktelik olmucak dedim madem sen istemiyorsunnn ben hiç istemem dedimm.........
ama çok kırıldı kalbimmm paam parça olduuu((((
ahhh cnm yaa kalbim çok kırıldııı ....
kociş bana demiştiki geçen ay, bidaha ki aya kendi dr.umuza gideriz adam akıllı ne yapcaksa yapsın die .....
sabah sordum bu ay gidicez dimi dedimm ..yok dedii direk gitmicezz....hani ben burda dandirik bi dr.a gidiyorum ya daha neymiş....
yani rengini belli etti ben didinip dururken olmuyo die üzülürken demekki o sewiniyormuşşş....sebebini sordum neden fikir değiştirdin dedim konuşmama hakkını kullanıyormuşşş.....bende dedim bidaha karunmadan asla birliktelik olmucak dedim madem sen istemiyorsunnn ben hiç istemem dedimm.........
ama çok kırıldı kalbimmm paam parça olduuu((((
bu arada tanıdın mı beniii???? yeni rumuz aldımm....
ewet cnm ama adımı sil we bundan sonra bana mood de ok bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?