ay canım yaaa ama adamlar bizim baktığımız açıdan bakmıyolar bu konulara
onlar daha yüzeysel bakıyolarrr
sen kendini yıpratırken onlar amaan nolcak diyebiliyorrr
sen bakma eşine,kırılma belki istemiyodur belki başka sebebi vardır
yada doktora gitmekten çekiniyodur tatlım onlar içinde zor bi durumm
sende 1-2 ay gitme doktora yıpratma kendini biraz rahatla sakinleşş belki kendi teklif eder dok gitmeyiii
kendini üzme hayatının tadını çıkar bitanemm
vakti zamanı gelince herşey olurr
cnm ilk olarak beraber gitmiştik zaten dr.a ama bu şimdi birden bire karar değiştirdii we sebebini soruyorum hakkım değilmi amaa...
bi açıklama da yapmıyooo ..demekki benden sakladığı sebepler warr ...ilk aklıma gelen bu oluyo benimmm .....
bu arada adımı sil bebeğimmm
cnm yeni açtım ben değişim olmuyor yaa o yüzdenn galiba bi tanıdığım benim izimi sürüyoo süpelendim konuşmalarındann buraya girdiğimi bilen birisii ....
bende temelli yeni bi sayfa açtım böle çok rahatımm
aranızda bu konuda herhangi bi tartışma geçtimi?ona kırıcı bi söz dediysen unutmamıştır,yada maddi sorunu varsa ne biliyim doktora gidince sorunun onda çkmasından korkuyodurr
ne düşündüklerini bilemeyiz kiiii...
hayırlısı olsun sende gitme bebek için dinlendir kafanıda bedeninide,ama bence korunma
belki kafandan atınca kendiliğinden gelirr yavrun
üzme kendini olurmu kıyamam ben sana
artık sende az geliyon buraya
saol kuzummm aramızda bu konuyla ilgili hiç bir tartışma geçmedii..hatta konuşurken diorki mesela allahtan bi eksiğimiiz yok hasta değilizz bebek konusu içinn... ama diorumki bende keşke öle olsaydı en azından ilaç içip iyileşicektikk ....yani ben öle bişey olsa bile sorun etmicemi belittim ona ......
ama ben aklımdan silersem tam silerimm yani nasıl olsun die kafayı takıyorsam tersimde fena dır ...bi bırakırsam bi daha eskisi gibi olamam die korkuyorumm......çünkü biliyorum kendimiii.....
ne düşündüğünü bilemiyoruz ama açıklasın ozaman oda ...ben yalan yanlışş şeyler düşünüceğime en azından bilim ne olduğunu dimi ama ....
şimdi zaten konuşmuyorumm oda gitti yattı......
ilişkilerimizi de yıpratıyo şu bebek mevzusu,bak sana bişiy diyim ben 7 yıllık evliyim eşimle bebek konusunda hiç tartışmadık hiç üzmeddik birbirimizi,ama geçen bana ne zaman doktora gideceğimi sormuştu bende kanepelerimizi değişelim ööle dedimm,bebek masraflı iş bi daha değişemem dedimm öle kapandı konu
ama bana önceki günlerde ne dese beğenirsinn sana kanepelerini alayımki dedi sen çocuk yapmıcan onlar değişmeden... lafa baksana
oturdu benim içime söyledim eşime oda bana benimde içime oturdu böle demen dediii
neye alınacakları belli olmazkiii
kimbilir ne takmıştır kafayaa
üzme tatlım sen kendini boşverr herşey olacağına varırr hayırlısı de rahatlaaaa azıcıkk
mood birazzdan geliyom kuzummm
ahh cnm ahh kendime yapılan bi haksızlık gibi görüyorum ama ben bunuu ......bak ilk başlarda aşırı ısrar ediyordu bana hatta ben ilaç kullanıyordumm ..istemiyordumm 5 seneden sonra olur diyordumm ......bana yalwar yakar 2 seneye düşürdü bunuu ....ne olduysa hoooppp rollerimiz değiştii sanki o ısrarcı adamın yerini ben aldımm ...benim umursamaz tawrımıda o aldıı......elimde diil işte napim bilemedim kiii şimdi pofur pofur uyuyo rahat rahatttt.....iştahımı bile kaçırdı..........
ama sanki benden bebeği olmasını istemiyormuş gibime geldi sanki bi planlar çewirmiş gibiii......
we zaten bütün tartışmalarımızz onun yüzünden çıkıyooo...uff yaaaa
selam kızlarrrrrr
burada deşifre olmak çok kolay aslında.
ben de bi arkadaşımı tanımıştım,zaten o nu takip edebilmek için üye olmuştum.
sonra baktım ki benim için daha önemli konular var
tabi arkadaş bilmiyo,hiç bi zamanda bilmicek o nu tanıdığımı
zaten öyle abuk bi durumu yoktu,o nun konusu da bebek ti ve aynı dertten muzdariptik
ama belki beni de bi tanıyan vardır kimbilir
bu arada yazılarınızı silerken tamamen silmeyin,yerine başka cümleler yazın,çünkü tamamen silmek ceza almaya sebep olabiyio
selam kızlarrrrrr
burada deşifre olmak çok kolay aslında.
ben de bi arkadaşımı tanımıştım,zaten o nu takip edebilmek için üye olmuştum.
sonra baktım ki benim için daha önemli konular var
tabi arkadaş bilmiyo,hiç bi zamanda bilmicek o nu tanıdığımı
zaten öyle abuk bi durumu yoktu,o nun konusu da bebek ti ve aynı dertten muzdariptik
ama belki beni de bi tanıyan vardır kimbilir
bu arada yazılarınızı silerken tamamen silmeyin,yerine başka cümleler yazın,çünkü tamamen silmek ceza almaya sebep olabiyio
seni anlıyorum canım bak üstüne basa basa söylüyorumm:
"bebeğin olmuyor diye evlilğini hayatınızı zehir etmeyin birbirinize"
elinden geleni yap gerisini allaha bırak
ben 7 yıllık evliyim ve hala bekliyorumm
ama bazen düşünüyorum da
belki çocuğumuz olsaydı eşimi hiçbu kadar iyi tanıyamayacaktımm
belkide 2 yabancı gibi olacaktık bir ömürr
ben eşime doyamayacaktım hiçbir zman bebek hep aramızda mesafe olacaktı
herşeyin hayırlısı diceksin kafanı rahatlatacaksın başka çaremiz yok çünkü bebeğimiz ancak kısmet olduğunda gelecektirrrr
biz naparsak yapalımm
gülüm üzme kendinidee
anladım cnmmm doğru diyorsunn haklısın da...
ama bende dyorumkii hani bana deseki bi zaman bebek düşünmeyelim askıya alalım tamam dicemm yani ufacık bi açıklama bekliyorumm ufacık okadar.....ama karşımdaki anlamıyo o başka
iyidir erenaycımvay kardelenim nassın kuzummmm
özldim seni yavv
hoşgeldin cnmmm
bilgin için tşk ederiz bilmiyordummm ben :)
belkide erkekler gizemli olmayı seviyolarrrr,,,
açıklama yapmaktan kaçınıyoooolar niye anlamadım
napalım ööle kabul edicezzzz ypacak bişey yokk
yinede bence kurcalama daha büyük tartışmalara sebep olmasın bu konuuu
daha çok üzülürsün sonraaa
ee başka napıyosunn sizinde hafta tatiliniz pazar değil galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?