benimde ara ara kasıgımda karnımın altında ağrı oluyo dr sordum olacak tabi hamilesin dedi. çok korkuyorum bende.:18:
benimde ara ara kasıgımda karnımın altında ağrı oluyo dr sordum olacak tabi hamilesin dedi. çok korkuyorum bende.:18:
korkma canım allah korusun...benim batma falan oluyodu....sonra akıntıda değişiklik olmaya başladı tabi ben anlamadım . kilo kaybettim biraz demekki bunlar belirtiymiş de ben anlamamışım....dediğin şeyler hamilelikte normal kafana takma ...
rahim genişliyo ya ondan oluyodur ağrılar kasılmalar...
evet doğru söylüyosun bizim gelininkide çok ağrıdı dr gitii oda için genişliyo karnın içten yırtılıyo felan demiş şimdi 2 aylık bi oğluşumuz var. biraz zayıf doğdu ama topladı şimdi kerata.
kafaya takma sen hamileliğin güzelliğini yaşa..kaç haftalık oldu ?
günaydııın sevgili hatunarımm
ben varken kimse yok ben çıkınca da herkes geliyo
ben gidiyorum bi dahada gelmicem bu topiğe bu ne yaa
2 gündür giriyorum burda olanlar bile selam vermiyo
kendinize iyi bakınn...
saol canım bi kaç sayfa geri git vermişmiyim bak.
nikolay sebebimi özelden attım mesaj kutuna bak bi
8+5 canım ama belirtilerim devam ediyo daha sabah kustum ve gögüslerim çok ağrıyo.
günaydın kızlar. aranızda her sabah ateşini ölçen var mı ? hani şu hep aynı seyirde gider. yumurtlamadan önce biraz düşer sonra yükselir muhabbeti var ya benm için kesinlikle doğru değil. benm ki öyle bir dalgalanma oluyor ki. bir düşüor bir çıkıor. bende nasıl olsa yine düşecek die dikkate almıorum. sonrada düşmüor ve ben kalıorum öle. aman yaaa. bu sefer işi şansa bırakmak yok. 2 günde bir ilişkiye devam. eşimde çok istior ya. üzülmeye başladım artık.o benden daha stresli eminim belli etmemeye çalışıor
keşke ben de hamile olsam ben de kussam başım dönse.....kıymetini bil ...inan olmaması çok zor bişey ....
üzülme canım yaa stres en büyük düşman hamilelikte ALLAH herkese verir inş.
doğru söylüorsun valla. ama elde değil ki
günaydın kızlar. aranızda her sabah ateşini ölçen var mı ? hani şu hep aynı seyirde gider. yumurtlamadan önce biraz düşer sonra yükselir muhabbeti var ya benm için kesinlikle doğru değil. benm ki öyle bir dalgalanma oluyor ki. bir düşüor bir çıkıor. bende nasıl olsa yine düşecek die dikkate almıorum. sonrada düşmüor ve ben kalıorum öle. aman yaaa. bu sefer işi şansa bırakmak yok. 2 günde bir ilişkiye devam. eşimde çok istior ya. üzülmeye başladım artık.o benden daha stresli eminim belli etmemeye çalışıor
ben ölçtüm bikaç kere ama ben de anlamadım tutturamadım yani 1 senedir
değil mi yani. Denildiği gibi değil. Benm tutmuyor bir birine. Evet bir yerden sonra hep yükselior bu da yumurtlamanın olduğunu gösterior ama. Onu anlamak marifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?