Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilmiyom cnm yaa pek iyi değilim. idare ediyorum çok şükür.
seninde mi canın muz çekmiş rüyana kadar girmiş
mood u tanıyoruz cnm yakından

yok valla evde var muz canım da çekmedide niyeyse bi dolu muz taşıyodum
dinlen kuzum iyiceee iyileş hemencik inşallahhh

yeşilcim kusura bakma cnm cvp yazamıyorum.
sayfa açk duruyorda ben yatıyorum.öptüm cnm

Tık tıııkk topkikte kimse varmıı? Slm arkadaşlar gelmedinizmi dahaa? Hadi gelin bekliyom baak

Valla geliyomda genelde geç geliyom kimse olmuyo genelde pek bi 6sı gece geldim kardelenle nazemir vardı onlarla konuştuk biraz sağolsunlar yardımcı oldular bana biraz sonra gittiler e dedim herkes ben gibi gece kluşumu bugün biraz erken giriim dedim ama kimse yok topikte yaa bi tutturamadım iyimi yaa neyse gelin hadi gaari bekliyom bak sizi burdaa.. bu arada eşim bi gün evde bi gün diil oyüzden iki günde bir gelebiliyom yarın gelemeyecem gene meselaa hadi gelinde kaynatalım bu gün biraz ayol bu arada dün akşam adet oldum yaa gene düştü hayallerim suyaaa...

HOŞGELDİN CNM
bende sanırımm nu ay regli olcamm ...pek umudum yok yaniii kısmet şubata kaldı artıkk......

Hoş bulduk canım senle daha önce sohbet etme fırsatımız olmamıştı merhaba

ewet canım tanışmamıştıkk :)
kimse yokken kaynaşalım beriiii :))

ben 15 aydır bebiş yolu bekliyorum ama tık yokkk....
bu ayda yumurta takibi yaptırdım çatlaması gereken gün gittiğimde 33 mm olmuş we çatlamamıştı....dr.da duphaston die bi ilaç werdi...kullanıyorum bakalımmm....
gerçi umudum yok gibi bu aydan beklemiyorum yani....

Hadi yaa nasıl yaptırıyoruz bu yımırta takibini banada anlatırmısıın bende 8 aydır uğraşıyorum piko var bende bide merak ediyom yumurtlayabiliyomuyum acaba yada ne zaman yumurtluyom diye ne zaman baktırmak geekiyo bu yumurtaya pakii? ovulasyon testide işe yararmı acabaa bende bu önümüzdeki ay denemeyi düşünüyodumda gününü bilirsek ona göre çalışırdık

mood anacığım bi varsın bi yoksun nereye kayboluyon ikide bir yaa topikte yalnız bırakmayın beni kızlar yaa korkuyom baaak bak küser giderim bende haa..

cnm kusura bakma geç oldu birass kociş geldi yemek yedik fln...
yumurta takibi için dr.a git we takip yaptırmak istiyorum de oda yapar iliişki günlerini bile sölüyoo:)
gerçi bana hep perhiz wermişti ama biz hiiiç uymadıkk çalışmalara dewam ettikk:)
tahlil yaptırdın mı hiç adetin 3.günü???
bende en son yaptırdığımda süt hormonum sınırdaydı

yok canım yaptırmadım ne tahlili istiyorum diye gitcem peki doktoraa salı sağlık ocağından yaptırsam olur herhalde demi? o halde yarın yada salı gidiyim ben doktora?

nasilsiniz kizlar benim bugum 5 gunum gecti test yapiyorum ama cikmiyor sizce olabilirmi yadim lutfen

ay hadi inşallah hamişsindir bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsa kan tahlili yaptır o kesin çözüm nasılsa bhcg yüksekse hamişsindir hayıırlı haberler verirsin inşallah bizee benimde olmadı bu ay yaa dün akşam adetim geldii

yok canım yaptırmadım ne tahlili istiyorum diye gitcem peki doktoraa salı sağlık ocağından yaptırsam olur herhalde demi? o halde yarın yada salı gidiyim ben doktora?

sen kadın doğum dr na gittinmi çocuk için gitmediysen bi dr a git zaten dr tahlillerin hepsini yapıyor hem yumurta takibide yapıyor

sen kadın doğum dr na gittinmi çocuk için gitmediysen bi dr a git zaten dr tahlillerin hepsini yapıyor hem yumurta takibide yapıyor

ona gittim canııım çocuk istiyorum ben dedim tahliller yaptı rahime falan baktı işte o iyi durumdaymış pikom var işte bi sadece yumurta takibi yaptırmadıydım o halde ben dün akşam adet olduğuma göre yarın alanyaya gitmişken 3. günü oluyo ya yumurta takibi yaptıriim dimi bi?

hayırlı akşamlar canlarım yaaaa
ayyyyyyyy çok özlemişim sizleriiiiii
bengisu cum canım sen neden iki günde bir gelebiliyosun cnm bundan sonra gecerli burdayım görüşelim bol bol.
kızlar mevcut işimden ayrılıyorum, istediğim gibi bir iş buldm sanırım.
salı günü iş başı yapacağım. inşallah bir aksilik olmazsa.
ve iş değiştirme stresi sardı beni. çok kötüyüm.
şu anki patrona işten ayrılmak istediğimi nasıl söyleyeceğim ve bakalım yeni işim iyi gidecekmi.

pişman olacak mıyım burdan ayrıldığım için
ayyyyyyy ne biçim bi stres bu yaaaa kızlar beni sakinleştirin noolur:18:

adetin 3. günü başlanıyor genelde, istersen tam zamanı yarın başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…