bilmiyom cnm yaa pek iyi değilim. idare ediyorum çok şükür.
seninde mi canın muz çekmiş rüyana kadar girmiş
mood u tanıyoruz cnm yakından
nerelerdesin tatlım daha sık gel
slm kadıncık nbr
vaaayyyyyy kankamda alınmış bi da gelmicekmiş.
acaba seni kovsak gider misin
nooluyo olum özel mözel itiklerim adamı valla
günaydın cnmmmmmm. bende ölçtüm bir ay hamile kalmayınca bıraktımheveslenmiştim çok. ateşim sabit gidiyordu. adet olduğum gün düştü birden. sinir oldum
çaldırıyom kanka seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla geliyomda genelde geç geliyom kimse olmuyo genelde pek bi 6sı gece geldim kardelenle nazemir vardı onlarla konuştuk biraz sağolsunlar yardımcı oldular bana biraz sonra gittiler e dedim herkes ben gibi gece kluşumu bugün biraz erken giriim dedim ama kimse yok topikte yaa bi tutturamadım iyimi yaaneyse gelin hadi gaari bekliyom bak sizi burdaa.. bu arada eşim bi gün evde bi gün diil oyüzden iki günde bir gelebiliyom yarın gelemeyecem gene meselaa hadi gelinde kaynatalım bu gün biraz ayol bu arada dün akşam adet oldum yaa gene düştü hayallerim suyaaa...
Hoş bulduk canım senle daha önce sohbet etme fırsatımız olmamıştı merhaba
ewet canım tanışmamıştıkk :)
kimse yokken kaynaşalım beriiii :))
ben 15 aydır bebiş yolu bekliyorum ama tık yokkk....
bu ayda yumurta takibi yaptırdım çatlaması gereken gün gittiğimde 33 mm olmuş we çatlamamıştı....dr.da duphaston die bi ilaç werdi...kullanıyorum bakalımmm....
gerçi umudum yok gibi bu aydan beklemiyorum yani....
Hadi yaa nasıl yaptırıyoruz bu yımırta takibini banada anlatırmısıın bende 8 aydır uğraşıyorum piko var bende bide merak ediyom yumurtlayabiliyomuyum acaba yada ne zaman yumurtluyom diye ne zaman baktırmak geekiyo bu yumurtaya pakii? ovulasyon testide işe yararmı acabaa bende bu önümüzdeki ay denemeyi düşünüyodumda gününü bilirsek ona göre çalışırdık
nasilsiniz kizlar benim bugum 5 gunum gecti test yapiyorum ama cikmiyor sizce olabilirmi yadim lutfen
cnm kusura bakma geç oldu birass kociş geldi yemek yedik fln...
yumurta takibi için dr.a git we takip yaptırmak istiyorum de oda yapar iliişki günlerini bile sölüyoo:)
gerçi bana hep perhiz wermişti ama biz hiiiç uymadıkk çalışmalara dewam ettikk:)
tahlil yaptırdın mı hiç adetin 3.günü???
bende en son yaptırdığımda süt hormonum sınırdaydı
nasilsiniz kizlar benim bugum 5 gunum gecti test yapiyorum ama cikmiyor sizce olabilirmi yadim lutfen
yok canım yaptırmadım ne tahlili istiyorum diye gitcem peki doktoraa salı sağlık ocağından yaptırsam olur herhalde demi? o halde yarın yada salı gidiyim ben doktora?
sen kadın doğum dr na gittinmi çocuk için gitmediysen bi dr a git zaten dr tahlillerin hepsini yapıyor hem yumurta takibide yapıyor
ona gittim canııım çocuk istiyorum ben dedim tahliller yaptı rahime falan baktı işte o iyi durumdaymış pikom var işte bi sadece yumurta takibi yaptırmadıydım o halde ben dün akşam adet olduğuma göre yarın alanyaya gitmişken 3. günü oluyo ya yumurta takibi yaptıriim dimi bi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?