aaaa seray batınmı geçti kıs seninn
ayy hadi sen bari hamiş ollll
Ben iki yıllık evliyım ilk senem tıroid kanserı tedavımden dolayı gitti geçen mayısda doktorlar artık bebek için izin verdiler ama bu aralık a kadar olmadı..26 aralık da dış gebelik amelıyatı geçirdim..şimdi yıne beklemedeyım
yok tatlım geçmedi batım...14 aralıkta adet olmuştum bilgisayarda hesaplattım...muhtemel adet tarihi 12 ocak dio cuma günü test yapim diom gelmezse kırmızılar..inşallah canım inşallah hepimiz hamiş olalımm...buarada şimdi elime bir rapor geldi kadın 41 yasında doğumuna 8 hafta kalmış...Allahım bizlerede nasip etsin....Aminnnn
çok geçmiş olsun bitanem yaaaaa
allahım bekletmesinn
ben seni tanıyom sankim yaaa:44:
ama nerden bilmiyommm:26:
...
hmm hayırlısı bitanem yaaa
allahım yüzümüzü güldürsün inşallahh
bilmem hatırlayamadım ben diğer topiklerde karşılaştık belki...
amin hepimiz bır an once kavuşalım ınşallah bebeklere..benım amelıyatta sağ tüpümü aldılar iç kanama riski vardı patlamış tüpüm çünki..şimdi ne kadar beklesem dıye düşünüyorum her doktor ayrı bırşey soylemiş bu konuda ...zor Allah kımseye vermesin...sen ne zamandır ıstıyorsun?kaç yıllık evlisin?
ben başka topiklere pek takılmıyommm ama neyse
amin canım bende 7 yıldan gidiyorumm artıkk 2006 yılında 5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim o zamandan beridir de uğraşıyomm
bekliyoruz vaktini saatini canımmm
daha once bır ara burayada yazmıştım onu hatırladın belkı canım..Allahım yardımcın olsun zor uğraşmak beklemek sabretmek zor gerçekten...
olabilir....
beklemek çok zor gerçektenn Allahım sabır ve umut versin hepimizee
geçmiş olsun ablacım nasılsın görüşemedikkk ne zamandırrrrcanlar slmm nasılsınız ben gribim geçmedi yaffff
herkese merhabaaaa güzelll bi hafta diliyorum herkese herşey gönlünüzceee olsuunn canlarımmm
nasılsınız neler yaptınızzzz bu haftasonuuu???
canlar slmm nasılsınız ben gribim geçmedi yaffff
amin inşallah..ama biz ne yapsak ne uğraşsak zamanı vaktı gelmeden mumkun değil bunu ıyıce anladım..bız aralık ayında nerdeyse hıç uğraşmamıştık eşimle ıkı kez bırlıkte olduk sanırım reglının 8.gununde 10.gununde ve onunla hamıle kaldım..yuksek ıhtımallede ıkızdı beta hcg o kadar yuksektıkı..ama Allahım bu kadarını nasip ettı inşallah devamıda gelır..
ALlah ısteyen herkese versın tek duam bu hepimiz için hayırlısı ınşallah...
tünaydın kızlarr
nasılsınız bakayım
sen gez zateennn ohhh maşallahhhamiiin
ben yazıyım hemen klişe hafta sonumu
cumt ben gezmeye gittim,dünde bende misafir vardıı
sen naptınn kıss?
tünaydın kızlarr
nasılsınız bakayım
sen gez zateennn ohhh maşallahhh
ayy okudum 15 kişi gelmiş kıs naptın o kısacık sürede onlara
benim haftasonları kociş evde oluyor ya evdeydik gezdik biraz öyle işteee
:
sen gez zateennn ohhh maşallahhh
ayy okudum 15 kişi gelmiş kıs naptın o kısacık sürede onlara
benim haftasonları kociş evde oluyor ya evdeydik gezdik biraz öyle işteee
hoşgeldin güzelim kendi adıma iyiyim çok şükür
sen nasılsın?
oş geldin be belinayım yaa
nassın be gulümm
ıyım bende kuzum ımısafrlıge gtcem gıtmeden sıze bı slm vereyım dedım
ıyım annem senle gorusemıyorz ben olunca sen yoksun sen olunca ben yokumözledımm tatlım ya nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?