Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi yapıyosun canım gez valla bende mersindeyken çok geziyodum çevre aile orda olunca ama buraya gelince anca komşu geziyorum
valla yine iyi benim elim ayağım birbirine girerdi yaptığımıda unuturdum aceleden eline sağlık canım ben şu havuç toplarına bayılıyorum eşimde çok seviyor dur ben akşama yapım ona yesin kocişkommm

yap yap yesin adamm
ben paniklemem ööle sadece erkenden haberim olsaydı daha çok şeyler yapardıımmm
idare ettiler artıkın

kızlar bugun işteki son günüm işi bırakıyorum artık bu arada esimin spermografısını cektirdik sonucları aldık ama carsamba göstericez doktora hepinizi cok özledim birasdan işten ayrılıyorum cıkısımı imzalıcam cok heyecanlıyımm yasasınnnhadi görüsürüz kendinize iyi bakın

allah yardımcın olsun cnmmm inşallahh istediğin gibi sonuçlar alırsınn...
ahh ahh kimimizinki büyümüyor kimimizin kide büyüyüp kist oluyor çatlamıyor

herkesin derdi ayrı ayrı malesef canım yaaa. benim iğnelerle zor büyüyo işte. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah....

kadın doğumla ilgili 15 gün sonraya vermezler canım ultrasonu. 15 gün sonra yumurtlama dönemin bile geçmiş olur nerdeyse. adetten sonra ultrasonda çatlamayıp kiste çeviren yumurtan varmı diye bakılıyo eğer yoksa tedaviye başlanıyo. ama varsa vücudun kisti atması için ilaç veriliyo.

inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiştir ve çatlamak üzeredir cnm.
haberdar et

11. gün bugün 14 mm yi geçmiş doktor çarşamba günü yaparız çatlatma iğnesini dedi. çatlamaya bağlı olarak ya perşembe yada cuma aşılama olacak Allahın izniyle inşallaaahhh

pınarımmm canımmm kıss işi niye bırakıyon ev hatunumu olcan ?
hadi ii haberler alırsınız inşallah çarşambaya

ayyy ne güsellll yerinde olmak isterdim wallaaa...kendi ellerimle hazırlar hemen imzalardım evraklarımı peki neden bırakıosun pınarcımm..

ahanda herkesler gelmeye başlamışş

oo pınar ev hanımlığına terfi ediyomuşş
başakta 3-7 parttime iş bulmuşş oohh
herkes hayallerine kavuşuyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…