benim işim gezmek hayatımın tadını çıkarmakmışş eşim ööle diyyoo
ben seni yaşatmak için aldım diyooo
evde kuru yufka vardı ıspanaklı börek yaptım
portakallı kakaolu kek yaptım
havuçlu toplar yaptıımm çay kola vsvs o kadar süreede ancak bu kadar yetiştiii
sorma ben yoğunum yine bu aralarrr
sende gezmeye gidiyormuşsunn iyi gezmeler bl bol eğlen olurmuu?
gezme derken akraba zıyaretıı ya bebegı karnında oldu de ona gıdecem kocıs gelene kadar yannda durcam
iyi yapıyosun canım gez valla bende mersindeyken çok geziyodum çevre aile orda olunca ama buraya gelince anca komşu geziyorum
valla yine iyi benim elim ayağım birbirine girerdi yaptığımıda unuturdum aceledeneline sağlık canım ben şu havuç toplarına bayılıyorum eşimde çok seviyor dur ben akşama yapım ona yesin kocişkommm
Allah yardımcısı olsun canım çook zor bi durum
gezme derken akraba zıyaretıı ya bebegı karnında oldu de ona gıdecem kocıs gelene kadar yannda durcam
selam kızlar,görüşürüz kızlarrrrr
gelcem ben size daha sonra
allah yardımcın olsun cnmmm inşallahh istediğin gibi sonuçlar alırsınn...
ahh ahh kimimizinki büyümüyor kimimizin kide büyüyüp kist oluyor çatlamıyor
Ay inşallah canım bende yarın gtmeye karar verdim adetimin 3.günü oluyo yarın yumurta takibi istiycem galiba bende diymi? beni biraz bilgilendirin yaahu doktora gidip ne diycem ben şimdii ultrasonda yumurtalıklarımamı baktırcam onada şimdi bakmazlarkii tee 15 gün sonraya falan ultrason randevusu veriyolar yaahu devlet hastanesindedee
inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiştir ve çatlamak üzeredir cnm.
haberdar et
kızlar bugun işteki son günüm işi bırakıyorum artık bu arada esimin spermografısını cektirdik sonucları aldık ama carsamba göstericez doktora hepinizi cok özledim birasdan işten ayrılıyorum cıkısımı imzalıcam cok heyecanlıyımm yasasınnnhadi görüsürüz kendinize iyi bakın
kızlar bugun işteki son günüm işi bırakıyorum artık bu arada esimin spermografısını cektirdik sonucları aldık ama carsamba göstericez doktora hepinizi cok özledim birasdan işten ayrılıyorum cıkısımı imzalıcam cok heyecanlıyımm yasasınnnhadi görüsürüz kendinize iyi bakın
kıslarr ev işimi bitirdim ve geldiimm
hoşgeldin kuzummm .....ohh misssler gibidir ewin şimdiii güle güle kirlet....kıslarr ev işimi bitirdim ve geldiimm
hoşgeldin sara abla nerelerdesin yahuuuu .......ösledik seniii....merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar ne var ne yok
slm nazemir abla .....inşallahhhh öle olurr:)selam.... hepinize mutlu umutlu güzel bir hafta olsun
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar ne var ne yok
selam.... hepinize mutlu umutlu güzel bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?