Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bende bi duşa giripte çıkıım bari yaa siz yazışa durun geliyom ben inşallah duştayken elektrik neyim kesilmez elektrikli şofbende kalakalırım valla öylecee.. neyse kaçtım ben gitmediyseniz 20 dakka yarım saate gelirim ben saçımı kurutupta

geçtiğimiz haziran bereketli ay benim tabirimle iki tanıdığımın düğünü oldu aynı gün haziran sonunda ikisininde hamile haberini aldım peş peşe
benim bereket yarım kaldı işte gerçi haziran sonunda evlenmiştim zati darısı artıkın önümüzdeki ayaa

iyi geceler cnm kendine iyi bak

kusura bakma cnm hatırlıyorum bilgilerini vermştn ama bişi olmştur eklememişimdir.
ekliyim dur

tamam canım eklen benide yaahu 8 ayda tanışıp hızla ve aşkla evlendiğimide ekleyin

kız kocanda yok evde
elektürük giderse napcan sonra

kız kocanda yok evde
elektürük giderse napcan sonra

bıcımı oldumda geeldiim allahtan gitmedi valla yoksa naapardım bilmiyom yarın doktora gitcem sabah gidersek falan alamam bidaa diye giriim dedim neyse saçımıda kurutiim bide geliyom hemmen gitmediniz inşallah

nerden buldun yaaa acayip kadın. aslında ben senden şeyi istiycektim.
hani kk kurallarının olduğu linki vermiştim ya. omesajım nerdydi aradımda bulamadım

bunu istemiştin aradım buldum ama bengisu içinse sen ona zaten bunu duyurmuştun

dileklerinize katılıyorum kızlar. bu hafta bol bereketli bir hafta olması dileğiyle

bunu istemiştin aradım buldum ama bengisu içinse sen ona zaten bunu duyurmuştun
ya nazo sen nasıl bi hatunsun ya canım benim kıyamam. vallahi şaşırdım nasıl buldun bunu

ama ben geçenlerde kknın kuralları vardı ya link vermştm. ceza puanlarıyla ilgili onu dimiştim

ama boşver arama yeterince uğraşmışsn saygılar

kızlaaar bi günaydn bile demeden daldım içeri.
naber bakalım keyifler nasıl.
seraycım myhostan sonra seni de rüyamda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…