selam hurr naber canım?
sara ablacım naberr?
iyiyim canım sen napıon nerelerdesin tatlım
bu topic 15 üye gördüğü oldu anacım şuan da tek benim
kızlar çok ciddi söylüyorum bugün de rüyamda yeşil i gördüm
meğer bizim yan konşumuzmuş. aaaa meraba adaşım diye sarılıyorum ben
bernardocumm nasılsın cnm yaa görüşemiyoruz artık çok üzülüyorumnöyyyyyyyyy nasıl yani
eroşşşşşşşşşşş naber annem yaa iyice koptuk dolunay nirdeeeeepınaaaaaaaaaaar altta adın var kuzumm sen burdamısınnn??:26:
hurrem annem nasılsın özledim seni deselam kızlar nabersinizzzzzzzzzzzzzz
anlatım kuzum gözünden kaçmş.yaaa başakkk benide görmüştün ama anlatmadın özelden yaz bari meraktan çatlıcam...yen işine başladınmı buaarada..
nikocum kötüye gitmek mi bu bilmiyorum ama ben de takılamıyorum artk ondan sanırımşimdide sadece ben varım hakikaten bu topik git gide kötüye gidiyo heyyyyy kadınlarr nerdesiniz?
evet cnm belkide teselli için sarlmştım sanahayır olsun kuzum sen sırayla bizleri rüyanda görür oldunnn
oyyy sarılak kuzum keşke komşu olaydık beni teselli için sarılmışsın sen bana bugün kırmızılarım iyice yerleşti
bebeğimmmmm görmedim annnemmmmm dalmşım.başaks ordamısın kız hiç selamda vermiyon ha?
cnm bebek olması için kilomu vermen gerek?Selam hatunlargenemi kimsecikler yok yaa ne şanssızım ben yaa
Neyse gelirsiniz heralde ışıklar gitmezse bekliyom ben sizi burdaa..
Bu arada dün doktora gittim adetimin 3.günü yımırta takibi istiyom dedim oda devlette yapamıyoz dedi ben çocuk istiyom diyince ozaman iş değişir dedi ve ultrasonda baktı işte küçük kistcikler var falan dedi klomen mi bi ilaç verdi daha önce duymuştum bu ilacın adı nette araştırdığımdada iyi diyolardı ay hadi bendede işe yarar inşallah adetimin 5.günü yani yarın başlayacam bakalım 5 gün kullanıp sonra doktora gidicem haftaya pazartesiye bu arada bu ilaç yumurtaların gelişmesi içinmi acaba? aranızda kullanan oldumu bu ilacı arkadaşlar yaa progestoran hapı işe yaramadı umarım bu işe yarar bu arada bide dün gitmişken diyetisyene gittim bugün başladım bakalım diyete bide biz pikolulara şeker hastası muamelesi yapıyolar yaa şekeri tamamen yasakladı patates havuç pirinçte yasak ohaa dedim içimden patatessiz naaparım ben çayıda az şekerli içiyodum zaten ondanda vazgeçemem hiiç kusura bakmasınoff tatlı yiyemiycemmi ben şimdi artık yaa künefeyi şimdiden özlediiim...
saracımmmmmmmmmmm kuzum hoş geldin nasılsın görüşemiyoruz çok özledim seni
amin cnm benim çok teşekkür ederim.bende seni özledim canım yeni işin hayırlı olsun sana uğurlu gelsin
bebeğimmmmm görmedim annnemmmmm dalmşım.
nasılsın cnm bu gece kocan yok galib a
amin cnm benim çok teşekkür ederim.
sen nasılsın ne yok. aslında 2buçuğa kadar evdeyim ama geç kalkıyorum ya giremiyorum buraya.
senin topikted değişik bişiler varmı
amin cnm benim çok teşekkür ederim.
sen nasılsın ne yok. aslında 2buçuğa kadar evdeyim ama geç kalkıyorum ya giremiyorum buraya.
senin topikted değişik bişiler varmı
çevrende arkadaşın tanıdığın falan yokmu cnm senin. komşu momşu:44:evet yalnızım yalnız a dostlar dışardada fırtına var zaten elektrikler sabahtan beri bi gidip bi geliyo yaa sinir olduum hele gündüz hiç yoktu sıkıntıdan naapcağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?