Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm tamam ozaman fazla sorun yoktuda ondanmı 1 tane verdi acaba iyi bari işe yarar umarım :44:
mesela ben ilk kullandığımda günde 2 tane vermişti doktor yumurtlarımda aşırı büyüme oldu fazla reaksiyon göstermişler.
o yüzden ben günde 1 tane içebiliyorum artık aşırısı zarar bana. ama yetiyor zaten 1 tane.
demekki doktor sana da 2 tane verme gereği duymadı.
çok önemli bir sorun olmadığı için

acıyodur o kesin neyse canım tatlı diil Allahtan ay amaan ne gülüyon sendee daha yeni evli sayılırız bilmiyok böyle şeyleri naapalıım

acıyodur o kesin neyse canım tatlı diil Allahtan ay amaan ne gülüyon sendee daha yeni evli sayılırız bilmiyok böyle şeyleri naapalıım
evet cnm anlıyorum.
inşallah daha fazla öğrenmenize gerek kalmadan hamile kalırsın.
sen niye acele ediyosun bebek için acelen yokki

kızlar bana da dr.bidaha ki ay çatlamassa yumoşun kalçadan iğne wericem dedii .....

hıı aşırı büyümede iyi değil yaanii? ozamanda olmuyo dimi?

hıı aşırı büyümede iyi değil yaanii? ozamanda olmuyo dimi?
yok bebeğim aşırı büyürlerse patlayacak duruma geliyorlar Allah korusun.
ben o yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım.
doktor bana fazla kımıldama, hızlı hareket etme, fazla ayakta durma, hoplama zıplama
yumurtalar patlayabilir demişti. bir sonraki adete kadar küçülmelerini bekledim

kocişle konuşuyordukkk ......şimdide yat yanıma die beni çağırıyoo pufffffffffffffffffffff...............
o zaman git yanında kuzum bekletme kocanı günahtır
yok cnm benim büyüyo ama çatlamıyooen son 33 mmdi........
duphaston die ilaç werdi şimdi onu kullanıyorummm..................
o ilaç ne işe yarıyormuş çatlaması içinmiymiş

kızlar bana da dr.bidaha ki ay çatlamassa yumoşun kalçadan iğne wericem dedii .....

senindemi çatlamıyo yumoşlar bende picos varda olmadı bebiş 8 aydır bakalım klomen kullancam bende işte yarın başlıycam 5 gün kullanıp kontrole gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun yaa hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş.

evet cnm anlıyorum.
inşallah daha fazla öğrenmenize gerek kalmadan hamile kalırsın.
sen niye acele ediyosun bebek için acelen yokki

yaa ama ben bebek delisiyim yaa çok seviyoruum artık kendi bebişim olsunda onu seveyim istiyoruuum Allah hepimize bu mutluluğu nasip eder inşallaaah...

o zaman git yanında kuzum bekletme kocanı günahtır

o ilaç ne işe yarıyormuş çatlaması içinmiymiş

cnm halweti yaptık ....şimdi uyumaya çağrıyoo...........

ilaç tam olarak neden werdiğini anlamadım prespektüsünde ise adet olamayanlara werilir yada hamişlil warsa koruma altına alır düşük olmasın die bişiler yazıyo tam anlamadım

amin cnm allahh yardımcımız olsun hpmzinnn.........................
ben bu ay beklemiyorum zatenn kesin regli olucmm
we dr.demiştiki sizinde aklınızda olsunn kasıklarında pıtırtıı kırpmagibi bişeyler hissedersen yumoşların çatladığını anlarsın demişti...........bende şimdi hissediyorum onu............

ooouv canım çok geçmiş olsuun iyiki patlamamış haa Allah korumuş kötü olmuş işinden olduğun ama her şeyin başı sağlık nede olsa bebişimizi kucağımıza alınca tüm çektiğimiz sıkıntılarımız geçer nasılsa..

e daha ne duruyon kız kocişin yanında madem ne buralarda geziyon gir kocişinin koynuna mışıl mışıl uyuyun aah ahh keşke benim kocişde yanımda olsaydı şimdi yaa özledim valla biran önce sabah olsunda gelsin yaa erken yatarım bende bugün zaten uykumu düzene sokmam lazım artıkın

inşallah cnm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhh
hmm tamam kıs ben anladım hamile kalırsan bebek tutunabilsin diye vermiş.
rahmi kalınlaştırıyo sanırım. banda vermişti öyle bi ilaç.

haa bu arada maaşallah amma çok halvet haberlerini duyuyoruz kuzum hürremi geçtin

sağol cnm benim önce sağlık. iş yine bulunur ama sağlık her zaman bulunmaz dikkat etmek lazım

e ne güzel iştee çatlamış demekki seninkii niye hemen regl olucam diye kötü düşünüyonkii.. kaçıncı günde hissediliyoki o çatlama pıtırtılarıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…