mesela ben ilk kullandığımda günde 2 tane vermişti doktor yumurtlarımda aşırı büyüme oldu fazla reaksiyon göstermişler.hmm tamam ozaman fazla sorun yoktuda ondanmı 1 tane verdi acaba iyi bari işe yarar umarım :44:
15-20 tane vuruyorlarv
alemsin cnm ya.
yumurtaların kendiliğinden çatlamazsa doktor 1 tane iğne verir. koldan veya göbekten yaparlar kendilerine kalmiş bişi sanırım çünkü bana koldan yapılmştı. aşı gibiydi hiç hissetmedim bile.
bazı arkadaşlarınki göbekten olmş. hiç bilmiyorum göbek acıyormu:18:
nerdesin kız kaç dakkadır geçmişi mi okuyordun. bekliyorum yazacaksın diyeiyi geceler kuzularrr.....nasılsınızzzz???
evet cnm anlıyorum.acıyodur o kesin neyse canım tatlı diil Allahtan ay amaan ne gülüyon sendee daha yeni evli sayılırız bilmiyok böyle şeyleri naapalıım
15-20 tane vuruyorlarv
alemsin cnm ya.
yumurtaların kendiliğinden çatlamazsa doktor 1 tane iğne verir. koldan veya göbekten yaparlar kendilerine kalmiş bişi sanırım çünkü bana koldan yapılmştı. aşı gibiydi hiç hissetmedim bile.
bazı arkadaşlarınki göbekten olmş. hiç bilmiyorum göbek acıyormu:18:
mesela ben ilk kullandığımda günde 2 tane vermişti doktor yumurtlarımda aşırı büyüme oldu fazla reaksiyon göstermişler.
o yüzden ben günde 1 tane içebiliyorum artık aşırısı zarar bana. ama yetiyor zaten 1 tane.
demekki doktor sana da 2 tane verme gereği duymadı.
çok önemli bir sorun olmadığı için
aaa bak kalçadan vurulanı da varmışş.kızlar bana da dr.bidaha ki ay çatlamassa yumoşun kalçadan iğne wericem dedii .....
nerdesin kız kaç dakkadır geçmişi mi okuyordun. bekliyorum yazacaksın diye
aaa bak kalçadan vurulanı da varmışş.
sen de mi klomen kulandn
yok bebeğim aşırı büyürlerse patlayacak duruma geliyorlar Allah korusun.hıı aşırı büyümede iyi değil yaanii? ozamanda olmuyo dimi?
o zaman git yanında kuzum bekletme kocanı günahtırkocişle konuşuyordukkk ......şimdide yat yanıma die beni çağırıyoo pufffffffffffffffffffff...............
o ilaç ne işe yarıyormuş çatlaması içinmiymişyok cnm benim büyüyo ama çatlamıyooen son 33 mmdi........
duphaston die ilaç werdi şimdi onu kullanıyorummm..................
kızlar bana da dr.bidaha ki ay çatlamassa yumoşun kalçadan iğne wericem dedii .....
evet cnm anlıyorum.
inşallah daha fazla öğrenmenize gerek kalmadan hamile kalırsın.
sen niye acele ediyosun bebek için acelen yokki
o zaman git yanında kuzum bekletme kocanı günahtır
o ilaç ne işe yarıyormuş çatlaması içinmiymiş
senindemi çatlamıyo yumoşlar bende picos varda olmadı bebiş 8 aydır bakalım klomen kullancam bende işte yarın başlıycam 5 gün kullanıp kontrole gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun yaa hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş.
yaa ama ben bebek delisiyim yaa çok seviyoruum artık kendi bebişim olsunda onu seveyim istiyoruuum Allah hepimize bu mutluluğu nasip eder inşallaaah...
yok bebeğim aşırı büyürlerse patlayacak duruma geliyorlar Allah korusun.
ben o yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım.
doktor bana fazla kımıldama, hızlı hareket etme, fazla ayakta durma, hoplama zıplama
yumurtalar patlayabilir demişti. bir sonraki adete kadar küçülmelerini bekledim
cnm halweti yaptık ....şimdi uyumaya çağrıyoo...........
ilaç tam olarak neden werdiğini anlamadım prespektüsünde ise adet olamayanlara werilir yada hamişlil warsa koruma altına alır düşük olmasın die bişiler yazıyo tam anlamadım
inşallah cnm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhsenindemi çatlamıyo yumoşlar bende picos varda olmadı bebiş 8 aydır bakalım klomen kullancam bende işte yarın başlıycam 5 gün kullanıp kontrole gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun yaa hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş.
yaa ama ben bebek delisiyim yaa çok seviyoruum artık kendi bebişim olsunda onu seveyim istiyoruuum Allah hepimize bu mutluluğu nasip eder inşallaaah...
hmm tamam kıs ben anladım hamile kalırsan bebek tutunabilsin diye vermiş.cnm halweti yaptık ....şimdi uyumaya çağrıyoo...........
ilaç tam olarak neden werdiğini anlamadım prespektüsünde ise adet olamayanlara werilir yada hamişlil warsa koruma altına alır düşük olmasın die bişiler yazıyo tam anlamadım
sağol cnm benim önce sağlık. iş yine bulunur ama sağlık her zaman bulunmaz dikkat etmek lazımooouv canım çok geçmiş olsuun iyiki patlamamış haa Allah korumuş kötü olmuş işinden olduğun ama her şeyin başı sağlık nede olsa bebişimizi kucağımıza alınca tüm çektiğimiz sıkıntılarımız geçer nasılsa..
amin cnm allahh yardımcımız olsun hpmzinnn.........................
ben bu ay beklemiyorum zatenn kesin regli olucmm
we dr.demiştiki sizinde aklınızda olsunn kasıklarında pıtırtıı kırpmagibi bişeyler hissedersen yumoşların çatladığını anlarsın demişti...........bende şimdi hissediyorum onu............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?