Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyiyim canım sağol.benim topikte aynı çok durgun kızların çoğu hamile o yüzden gelemiyolar bende bu aralar yoğunum pek takip edemiyorum topiği burayada çok sık gelemiyorum
işlerinmi yoğun cnm seninde. evin nasıl oldu iyiiii ce yerleştin dimi artık sorunun yok inşallah
kayın validen yakındı sanırım senin gidiyormusun ona

işlerinmi yoğun cnm seninde. evin nasıl oldu iyiiii ce yerleştin dimi artık sorunun yok inşallah
kayın validen yakındı sanırım senin gidiyormusun ona

hem işlerim yoğun hemde misafirlerim oluyo kayınvalidemler yakın canımgidip geliyoruz bu hafta sonu bendeydiler mesela güzel bi hafta sonu geçirdik

hmm peki kaç gün kullanılıyo 10 günmü? ay bakalım hadi inşallah güzeel güzeel yumurtacıklarım oluur inşallah işede yarar :26: bakalım kısmet

kızlar sanırım siz geçmişi okuyosunuz ben çıkıyorum uykum var yarın görüşürüz iyi geceler

hem işlerim yoğun hemde misafirlerim oluyo kayınvalidemler yakın canımgidip geliyoruz bu hafta sonu bendeydiler mesela güzel bi hafta sonu geçirdik
ne güzel cnm Allah muhabbetinizi artırsın inşallah hiç bozulmasın.
aranıza ihtilaf girmesin:13::13:
hmm peki kaç gün kullanılıyo 10 günmü? ay bakalım hadi inşallah güzeel güzeel yumurtacıklarım oluur inşallah işede yarar :26: bakalım kısmet
adetin 3. günü başlanıp 5 gün sürüyor tatlım. sonraaaaaa doktora kontrole gidiyosunnn bi bakıyo ki doktor aaaaaaaa
tam kıvamında yumoşların olmuşşşşşşşşşş.
inşallah seninde olur cnm hayırlısı ile dert etme
evet canım tanıyorum eski arkdaşız biz onunda kendi topiği var oda bebk bekliyo bizim gibi çok iyi bir arkadaştır
anladm cnm baktı baktı gitti galiba:44:
başakcım sen nasıl oldun iyileştinmi
iyiyim ablacım cin yavrusu gibiyim
yani çok şükür 2 gündür daha iyiyim.
rahatsızlık mideme de vurmştu bişi yiyemiyodum o yüzden midem ağrıyordu.
ama geçti çok şükür yemek yemeyede başladım:125:

ha bu arada diyetisyeni kendim istedim yaa evlenim evleneli evde otura otura kilo aldıım gören hamiş sanıyo yaa 5 kilo aldım azmı? Düzensiz beslenir olmuştum günde 1-2 öğün anca yiyodum şimdi 6 öğüne çıkarttı yaa kocamda yanımdaydı bide diyoki 1-2 öğün beslenince kilo aldıysan 6 öğün yiyince noolursun dedi bide doktorun yanında eşşek sıpası noolcak kızdırcak ya illaa doktorda düzensiz uyku, az öğün,piko kilo yapmış sende dedi artıkın 9buçukda kalkıp 12de yatcakmışım oooldu dedim bende içimden 11buçukda anca kaldırdım kafayı valla bugün yatakdan naapayım :26:

aaa evet yaa bende kalkamam o kadar erken
hem işin yoksa erken saatte ne yapacaksınki kalkıp canı sıkılır insanın ayol gider geri yatarım

cnm yokmu senin yanında yakınında arkadaşın tanıdığın falan

vaar ama yağmurlu ya hava fırtına var dışarda evden çıkası gelmiyoki insanın oda çocuklu nasıl gelsin neyse sen bu klomeni anlatırmısın bana bi biliyosan yumurtaları kesin geliştirir dimi? ay işe yarasa bari yaa :26:

tabiiki cnm yaramazmı yumurtaları geliştirmek onun işi.
yumurtalar geliştikten sonra ya iğneyle çatlatılır ya da kendiliğinden çatlar yumurtan. ona göre doktor verir iğne.
eşin test yaptırdımı senin.
tek sorununuz yumurtalarmı

mooooooooooooooodd cum hoş geldin cnmm nasılsın.
seni listedende değiştirmek lazım

ha bu arada aşşada yazmışsın yeni gördüm ama doktor bana adetin 5.günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca kullan kontrole gel dedii bide baktımki 10 tane hap var içinde acaba kontrolden sonrada 5 gün daha devam etcekmiyimki yaa?

yok cnm normalde günde 2 tane alınıyorda o yüzden içinde10 tane var.
ama doktor gerek görmüyorsa günde 1 tane veriyor

yok canım yaptırmadı bende picos var ya ondan olmuyodur anaam iğnemi yiyceem göbişdenmi vuruyolar ay o acıtır ama yaa bikere biopsi yapmışlardı bana apandist patlamışmı diye ay karnımın içinde bir çevirdi iğneyi tam 3 kere denedi bide yaa ayy o felaket acımıştıı ama bu acıtmaz sanırım okadar yaa kaç tane iğne vuruyolarki?

15-20 tane vuruyorlarv
alemsin cnm ya.
yumurtaların kendiliğinden çatlamazsa doktor 1 tane iğne verir. koldan veya göbekten yaparlar kendilerine kalmiş bişi sanırım çünkü bana koldan yapılmştı. aşı gibiydi hiç hissetmedim bile.
bazı arkadaşlarınki göbekten olmş. hiç bilmiyorum göbek acıyormu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…