Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benmde batım 28 ocak duyurulurrrr

kızlar bısı sorcam yoksunuz ya
ya dun aksamdn beri sag kasıgımda bı agrı var kıs mı var yoksaa
yumutrluyommu:44::44::44:
anlamadım ayy 31 aralıkda regl oldum 10 erken olursam 21 de yoksa hamıs mı kalmısım

Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. Haziran 2010 da evlendim. Hipertiroid ve polikistikover ile savaşıp bebişime kavuşmak arzusundayım. Bu ay çok şükür aylardır düzelmeyen kan değerlerim düzeldi. Hemen folik asit kullanmaya başladım. 10 gün kaldı adet günüme. inş hamiş kalırım. tabi isteyen herkes de...

merhaba kızlaar. umarım hepiniz iyisinizdir. yarın saat 13.30 da aşılamam var benim için dua edin lütfen. misafirlerim olduğu için çok sık giremiyorum sizi unuttum sanmayınnnn

niden kimsecikler yok burda yawfff...başakkkk topik kurucusu nerdesin kızz...sen yoksun kimse gelmio walla gelio ama fazla kalmıolar sanırım...olmuyo böle amaaaa (

merhaba kızlaar. umarım hepiniz iyisinizdir. yarın saat 13.30 da aşılamam var benim için dua edin lütfen. misafirlerim olduğu için çok sık giremiyorum sizi unuttum sanmayınnnn

ben kendi adıma iyiyim ama burda kimsecikler kalmadı niese...umarım iyilerdir...sen nasılsınn?? dualarım seninle canımm..herşey gönlünce olsun...

selam kızlar nasılsınız

iyiyim sen nasılsınnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…