Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heheeeyt adetim hele bi bitsin siz halveti ozaman görüün sıkı çalışcaz bu ay bakalım

mood nereye gitti yaa.
yoksam tüfekhaneyemi gittin moooooodddddddddd

:)) kuzumm hürremi solladım ben ama işte onun gibi werimli olamadım henüz (((

e ne güzel iştee çatlamış demekki seninkii niye hemen regl olucam diye kötü düşünüyonkii.. kaçıncı günde hissediliyoki o çatlama pıtırtılarıı?

bu ay hiç umutlanmadım zaten cnm yoruldum artıkkkk her ay tüm belirtileri yaşa ama poss çıka çıka (((

pıtırtılarıda sanırım ovulasyon döneminde hissediliyo...

mood nereye gitti yaa.
yoksam tüfekhaneyemi gittin moooooodddddddddd

ayy alemsinn kızz :))))
kocişe uykumun gelmediğini anlatmaya çalıştımm ama anlamıyoooo (
uyuyamıyormuş bensizzz..............rahatsız oluyomşş.............ama yatınca da uyuyamıyorum ben hmn öle sıkıntıdan patlıyorumm(

hihih dayanamıyo kociş bana zaten hiç
tabiiii dayanamıycakkkkkk niye aldı sanıyon seniiiiiiii

sana dayanamadığı için aldı kızııııııımmmmmmmm
evet hürremi solladığının farkındayım
cnm senin eşin test yaptırmış mıydı

kız kırmasana kocanı kovalıyımı illa seni. kocanı uyut barim öyle gel

neyse kızlaarr yatıyim ben susmucak benim kocişşş gidiyim yanına kokumu koklamadan uyuyamıyormuşşşş ............

hepinize iyi geceler öptüm sizleriiiiii kocamann miss kokuluuuu:)))

hee yaa doğurmuşta doğurmuş hürremde biz daha birini yapamadık yaa
hmm anladım canım ama umudumuzu kaybetmek yok yola tam gaz devam neyse bende çıkayım yaa diyete başladım yaa saatlere uymam lazım yarın 9buçuk gibide kociş gelir zaten neyse ben uyuyabilirsem uyuycam sırf uykum gelsin diye ayranda içtim hadin iyi geceler arkadaşlar öptim sizi..

neyse kızlaarr yatıyim ben susmucak benim kocişşş gidiyim yanına kokumu koklamadan uyuyamıyormuşşşş ............

git tabii durduğun hata adamcağızı o güzel kokundan mahrum etme

o zaman yarın gece yoksun dimi annem. iki günde bir mi görcez seni:44:.

hadee sana da tatlı rüyalar uyuda kocanı rüyanda gör

hee yaa sorma bizimkide öyle illa yatırır benide yanına saçıyla falan oynattırır sarılıp yatar öyle uyuyunca ben genelde kaçıyom tabi o ayrı sonrada kızıyo gene beni uyutup kaçmışın diye neyse ben kaçtım hadi hoşçakalıın

benim koca da 1 de geliyor eli kulağındadır. normalde topikten ayrılma ve size iyi geceler dileme nedenim değil kocamın gelmesi ama o gelince pcyi vermiyor bana yoksa yatacağımdan falan değil

heppinize bol çalışmalı geceler diliyorum.
bengisucum Allah sana bekleme sabrı versin cnm

her sözümüz dudaklarda gülüş oldu,
dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu.
baş baş

BAT ne bayanlar? yeni evliyimde.. yumurtlama hesaplamaya girince de çıkıyo?? birde sorum hamile kalanlra.. ne kadar süre sonra hamile kaldınız eskiden ertesi gün hapı aldınızmı hiç ben evlendiğimden bi kaç gün sonra almıştım bi daha da alamdımda.. zararı varmıki

Beklenen Adet Tarihi demek

anamm bu kızlarr nerde yaaaa nazar değdi topiğimize yaaaaa
olmaz böle amaaaaa

SELAMSSSSSSSSSSSSSS naber yeşil aynı yaştayız seninle sennde bir düşüğün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…