ohhh iyi yapmışsın ablam hayırlı olsun süpürgendebendede jeton sonradan düşütü güldüm kendi kendime
evet eşim der bazen para harcadınya rahatlamışındır der
ama dün keyfime birşey almadım market alışverişi birde süpürgem bozulmuştu yenisini aldım bide akşam yemeğe gittik bide manavdan bişeyler aldım
bende iyiyim canım kırmızı kartı yedim oturuyomiyiyim cnm sen nasılsınn...
yeşilcim bak bernardo muz sana ne dimişşşş
bende hürremi izliyorum cnmmm :)düğün war düğünn :)
ohhh iyi yapmışsın ablam hayırlı olsun süpürgende
bende kendime almadım eşime beğendim bişiler bol bol ona aldık bide mutfak alışverişi işte oda beni mutlu ediyor ama
bende iyiyim canım kırmızı kartı yedim oturuyom
gördüm tatlımda onu görünce yazarım dedim
evet bende mahinin validenin yüzünü görmek için sabırsızlanıyorumn
üzülme tatlım umudumuzu kaybetmek yok asla
cnm benim kaynana olmaz olasıca amway işiyle uğraşıyo. netten ürün falan giriyo.
ayyyy bıktırıyor bizi yemin ederim.dünde pcyi yatağımın içine saklamştım
yatağımın içinden çıkrıp almş
ohhh iyi yapmışsın ablam hayırlı olsun süpürgende
bende kendime almadım eşime beğendim bişiler bol bol ona aldık bide mutfak alışverişi işte oda beni mutlu ediyor ama
bende iyiyim canım kırmızı kartı yedim oturuyom
gördüm tatlımda onu görünce yazarım dedim
SON DAKİKA!
Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var.
Bunları yinelemek istedim çoktandır hediyelerden bahsetmiyorduk.
Ama nedense bu güzel hediyelere rağmen bizde tık yok...
Hastahane masraflarını karşılıyoruz,
bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.
hadi eşi evde olan hatunlar
bırakın hürremi izlemeyi
git cnm o zaman tabii ihmal etme sen hayıtın çayınımı içtin yoksa hapınımı.canım bu ay dra gitmeyi düşünüyorum aslında ben ilk hamileliğimden önce göğsümdeki kistler için 3 ay tedavi görmüştüm şu sizler hayıt hapı diyosunuz onu içmiştim 3 ay boyunca ama ona rağmen prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı dr ilaç vermedi 3 ay dene olmazsa gelirsin demişti ama denediğimiz ay olmuştu gebelik işte aklıma takılmaya başladı şimdi acaba dedim yine prolaktinim mi yükseldi diye bi gidip görüneyim bakalım ne dicek....
Ayyyy ilahhii seninkide ne kaynanaymış kızzz öldüm gülmektennnn
amin nazocummmmm.sağol canım geçtiğimiz sene elektrikli eşyalarımın yarısı bozuldu diyebilirim mecburiyetten değiştiriyoruz
yazın ütüm...ramazandan sonra çamaşır makinam...2 ay olacak süpürgem bozuldu sırada ne var korkuyorum valla tv kaldı değişmeyen
tüp bebek için para biriktiremiyoz eşyaları değiştirmekten ama bunada şükür alacak gücümüz var en azından
evet bende bi pazar bi market banada yetiyor o bile bana değişiklik gibi geliyor moralimi düzeltmeye yetiyor...
bizde geçen hafta eşime kendime bişeyler aldık hatta dün yemeğe giderkende yeni elbisemi giydim
boşver kırmızı kartı hep yiyoruz zaten aman ben kendi adıma kırmızı kartı gördükçe en azından daha zamanım var diye seviniyorum sağlıkla gelmeye devam etsin elbet bir gün bizde tutturacaz12 den
SON DAKİKA!
Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var.
Bunları yinelemek istedim çoktandır hediyelerden bahsetmiyorduk.
Ama nedense bu güzel hediyelere rağmen bizde tık yok...
Hastahane masraflarını karşılıyoruz,
bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.
hadi eşi evde olan hatunlar
bırakın hürremi izlemeyi
inşallah yemezsin sen canım kırmızılarııı ayyy artık biri hamiş olsunnnn hadiiiiihayırlısı cnm bende 21 ocakta yicemm doya doya
sağol canım geçtiğimiz sene elektrikli eşyalarımın yarısı bozuldu diyebilirim mecburiyetten değiştiriyoruz
yazın ütüm...ramazandan sonra çamaşır makinam...2 ay olacak süpürgem bozuldu sırada ne var korkuyorum valla tv kaldı değişmeyen
tüp bebek için para biriktiremiyoz eşyaları değiştirmekten ama bunada şükür alacak gücümüz var en azından
evet bende bi pazar bi market banada yetiyor o bile bana değişiklik gibi geliyor moralimi düzeltmeye yetiyor...
bizde geçen hafta eşime kendime bişeyler aldık hatta dün yemeğe giderkende yeni elbisemi giydim
boşver kırmızı kartı hep yiyoruz zaten aman ben kendi adıma kırmızı kartı gördükçe en azından daha zamanım var diye seviniyorum sağlıkla gelmeye devam etsin elbet bir gün bizde tutturacaz12 den
owwwwwwww TKB ye büyük hakarettttcanım eşim gelsin rahat yok tam yumurtlama zamanım
belkide inandırıcı gelmiyor hediyeler ondan kimsede tık yok:26:
git cnm o zaman tabii ihmal etme sen hayıtın çayınımı içtin yoksa hapınımı.
ohhoooo daha anlatsam kaynanamı neler neler var
evet hayıtın çok faydaları var şifa Allah'tan işte kiminide hamile bırakıyocanım ben bilmiodum ama hayıtın hapını içmişim 3 ay boyunca kistlerime yaramadı ama bebişe yaramıştı..
şimdi yine aldım içeyim bakalım bu ay olmasada 3 ay kullanınca olur belkim
bide kk da çok duydum hayıtla hamiş kalanı
anlat kıs arada kaynananı
git cnm o zaman tabii ihmal etme sen hayıtın çayınımı içtin yoksa hapınımı.
ohhoooo daha anlatsam kaynanamı neler neler var
amin nazocummmmm.
bu arada süpürgen hayırlı olsun güzel güzel süpür inşallah.
markası ve rengi neaaa neden o renkten aldın ben olsam canlı bişi alırdım mavi veya pembe
inşallah yemezsin sen canım kırmızılarııı ayyy artık biri hamiş olsunnnn hadiiiii
birimiz kırsın şu şeynanın bacağını
neyse böylelikle eşyalarını yenilemişsin abla ben çok severim yeni bişiller almayı
hayırlı olsun cicilerindeeee
sorması ayıp ama ne kadar tutuyor bu tüp bebek tedavisi ve kimlere uygulanıyor ne kadar süre olmazsa bebiş yapabiliyosun?:44:
inşallah ablam tez zamanda sağlıkla olurlar ve bu sefer bize sıkıca tutunurlar bırakmazlar bizi
owwwwwwww TKB ye büyük hakaretttt
demek inandırıcı gelmiyorr
daha ne olsun beeeeee hediyelerin içinde bi ben yokum ihtiyaç olan herşey var.
kredi çekicem diyorumm yaaaaaa
siz belkim bilmiyorsunuz ama adeti geciken olunca ben direk bankalarla irtibata geçiyorum:102:
hmmmm burda açk gibimi duruyorum.başak kıs yeni resim koymuşsun bacım ama seni kapalı hatırlıyom ben :44::44::44:
sağol canım kardeşimden taşıyordum valla istediğim zaman evimi süpürmeyi özledim
marka yazılıyormuydu a ile başlayan bilindik marka kırmızı yani daha canlı olamaz heralde
öyle valla tatlım rabbim ol diyor oluyor herşeyde bi vesile işteevet hayıtın çok faydaları var şifa Allah'tan işte kiminide hamile bırakıyo
yok anlatmam kaynanamı valla zati yetiyo bana yaşadıklarım
bide anlatıpta aklıma sokamam
inşallah ablacım tüpe gerek kalmadan gelir senin mucizende biriktirdiğin paraylada bebişine ciciler alırsınnnnbende severim yeni bişiyler almayı ama üst üste gelince olmadık zamanlarda zor oluyor çünkü almak değiştirmek istediklerime sıra gelmiyor ama bunada şükür...sağol canım
en az 5000 cepte olması lazım ben geçen sene gittiğimde bize 3500 tüp 1500 ilaçlar dediler ama ayrıyeten muayene parasıda 250 d...i onun için 6000 gözden çıkarmak lazım ve ben tüpe başlayamadan 2000 paramız gitti boşuna ...
kimlere bir süre tedavi olup hala gebelik elde edilmezse yumurtlama sorunu spermlerde sorun olursa yaş ilerlemişse (aklıma gelenler) tüp yapılıyor...
inşallah canım sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah
hmmmm burda açk gibimi duruyorum.
Bu resmimde kapalı tatlımm
Ya herkes resmini koyduuu bi nazemir koymadıııı haksızlık ama bilerekmi yapıyo nedir
hmmmm burda açk gibimi duruyorum.
Bu resmimde kapalı tatlımm
Ya herkes resmini koyduuu bi nazemir koymadıııı haksızlık ama bilerekmi yapıyo nedir
Evet daha canlıymşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?