Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiaksamlar cnmmm..iyi sayilir yoruldum birazz..basim agricak hissediomm( sen nasilsinn? yesille basak burdaydi altta gorunmuolar simdi

sinüzütmü var sende çok sık başın ağrıyor sanki soğuklardanda sinüzüt azar dikkat et kendine
bende iyiyim kardeşim vardı yemek falan yedik oturduk az önce gitti bende kendimi buraya attım

nbr kuzularrr nasılsınızz
beni sorarsanız eğer başım çoookk dönüyooo fenayım kafamı çewiremiyorum tansiyonm yüksek sanırımmmm

sinüzütmü var sende çok sık başın ağrıyor sanki soğuklardanda sinüzüt azar dikkat et kendine
bende iyiyim kardeşim vardı yemek falan yedik oturduk az önce gitti bende kendimi buraya attım

evet sinuzut var cnm..hissettirio bole olunca gelmeden once...adet olmadan oncede agrir hep ama daha gunum var..aflyet olsun tatlimm

beni sorarsanız eğer başım çoookk dönüyooo fenayım kafamı çewiremiyorum tansiyonm yüksek sanırımmmm

iyi sayilir cnm...hayrola ne bu bas donmesi hala devam edio..bebismi var yoksa ayyy hadi insallahhh yaaa:))

evet sinuzut var cnm..hissettirio bole olunca gelmeden once...adet olmadan oncede agrir hep ama daha gunum var..aflyet olsun tatlimm

çok geçmiş olsun kızlar mood canım tansiyonunu ölçtünmü tansiyon çok önemli bir sorun ihmal etme sakın
seraycım adetten öncedemi ağrıyor sinüzüt ilk defa duydum bendede var ama sadece soğuğa çıkınca azar benimde

kızlarrr slmlaaaarrrrrrr sevdiğim karılar burdaymışşşşşş

mood var ya seni dövcem yaaa slm verip başka bi yere gidiyo ama nereye bilmiyom

iyi sayilir cnm...hayrola ne bu bas donmesi hala devam edio..bebismi var yoksa ayyy hadi insallahhh yaaa:))
walla bilmiyorum be gülümmm 1 hafta warr daha ama ben fenayımmm...

tşk bebem ölçtürmedim walla

kuzu nbr kimse kalmadı bende bi baktım nazoyu takip ettim

saol cnm..benimde ole sogukta azio..adetten onceki sinuzutle alakali degil..adet olmadan 1-2 gun once de mutlaka basim agrir ondan bahsettim...acaba adet olcam ondanmi die soledim..olmm insallah ama pek umudum yok bekliom yinede

kuzu nbr kimse kaseni gidi senilmadı bende bi baktım nazoyu takip ettim
seni gidi seniiiiiiii tkipmi ettin. ama sende az değilsin yani biliyorum seni de yazıp kaçıyon snde az değilsin
aleyküm selam yaptınmı bıcı bıcını
yaptım tatlım şimdi de kaşlarımı alıyorum mis gibi oldum.

​sen nasılsın sen ne zaman yapıosun cıpcıp

saol cnm..benimde ole sogukta azio..adetten onceki sinuzutle alakali degil..adet olmadan 1-2 gun once de mutlaka basim agrir ondan bahsettim...acaba adet olcam ondanmi die soledim..olmm insallah ama pek umudum yok bekliom yinede

tamam canım ben yanlış anladım...
inşallah olmazsın ben senden birazcık ümitliyim ama sen yinede kaptırma kendini

slmmm fistikkk nasilsin bakalim yaptinmi banyonu...cici cici oldunmu ohh bide suslen kocayi bastan cikar sonra bidaha bici bici yapmaya yallahhh :))

benimde yarın bitiyor adetim yarın akşama yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…