Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol canım bende sizler için dua edicem. biz doktora gittiğimiz zaman 2 ay sonra falan tekrar test yaptırın demişti bende bu arada boş durmadım keçi boynuzu kürü yapıyorum eşime. inşallah bi değişme olur. işe yaramazsa zaten büyük ihtimalle tüp bebek olucak. aşılamada azda olsa ileri hareket lazımmış oda bizde olmadığı için tüp bebek olur diyolar.

geldim canım bu arada tüp bebek pahalı bildiğim kadarıyla durumunuz varmı canım peki yaptırabilmek için? inşallah öyle şeylere gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın canım yap tabi keçi boynuzu çok faydalı ne kadar oldu içmeye başlayalı bak diyom sana polenli balda yedir kocişine kahvaltıda yiyo bizimkisi ne bilem fındık falanda yedir kuruyemiş falan koy önüne ben bi ara öle yapıyodum badem fındık ceviz kuru üzüm falan koyuyodum çaktırmadan kuruyemiş olaraktan yiyoduk öle benim yemem lazım diye kansızım falan diye onada yidiriyodum tabi özellkiklede fındıklarıı

evet canım benim araştırdığım kadarıylada pahalı. valla durumumuz şöyle çok şükür geciniip gidiyoz kenardada düğünümüzde takılanlar ve birazda biz biriktirdik.hani ilk denemede olucağını bilsek iyi ama en fazla 3 deneme yapabiliriz kendi şartlarımızla. bende yediriyorum ceviz fındık falan ama bakalım görcez işe yarıyolarmı

canım e ona bile durumunuz varsa daha ne istiyon e 3 denemedede olur herhalde ne kadarmış peki bu tüp bebek ben sanki bi 10bin falan diye hatırlıyomda valla bizde hayla düğün eşya vs borçlarımızı ödüyoz yaa altın falan kalmadı pek erkek tarafındanda pek bişii göremedik 2 kredi ödüyo eşim şuan biri seneye bitiyo o bitse rahatlıycaz bayaa senin iyi bari gene altınlarınız birikiminiz falan var bizim oda yok artıkın umarım tedaviye gerek kalmazda kendiliğinden olur ikimizinde yaa

canım biz altınlara hiç dokunmadık.ben evlenmeden herrşeyim hazırdı zaten beyaz eşyalarımı falan almıştım. mobilyalarıda bi odayı annemler bi odayı kayınvalidem bi oda işyerinin hediyesi diğer oda iş arkadaşlarından hediye olarak geldi :)) kayınvalidede sağ olsun ev aldı bize. çok şükür sıkıntı yaşamadık. evde 2 kişi çalıştığı için ayrıca çocuk olmadığı için parada biriktirdik. benim araştırdığım tüp bebek fiyatlarıda 10 bin civarı canım. sizinde borçlar biter canım merak etme

kızlar mrhb nasılsınızzz
ben yorgunum dün eşimin kontrolleri vardııı (başka bir şehirde )sgk sorun çıktı has sgk arasında mekik dokudum eve geldiğimde saat akşam 21 di
okadar çok sinir oldum kii dudakalrım uçuk içinde

iyiyim canımmm kıyamam hastane sgk adamı verem eder zaten ordan oraya yollamışlardır eminimm...çok geçmiş olsunnn...

günaydınnnnnn kızlarr güzel bi hafta sonuu olsunn inşallahhhh
amin cnm sağollllllllllll
cnm yaa Allah güç kuvvet versin sana kıyamammmm

ben napıcam temizlik yapıyorum.cumartesi günl eri benim temizlik günüm.ara verdim çay içiyorum.
sen evde miydin bu günnn ne güzeellll temizlik gibisi yok kselcim yap yap insanın içi ferahlıyor.
temizlikten sonra bi de mis kokularını sık evine ohhh süpper.
tabii sonra da kendini süslemek paha biçilemez

sen evde miydin bu günnn ne güzeellll temizlik gibisi yok kselcim yap yap insanın içi ferahlıyor.
temizlikten sonra bi de mis kokularını sık evine ohhh süpper.
tabii sonra da kendini süslemek paha biçilemez

ben zaten temizlik manyağıyım o yüzdensevdi en sevdiğim gün cumartesii.temizlik bitsin güzel güzel yemeklere yaparım kocişe.cumartesileri çalışmıyorum ben o yüzden rahatım.

ben zaten temizlik manyağıyım o yüzdensevdi en sevdiğim gün cumartesii.temizlik bitsin güzel güzel yemeklere yaparım kocişe.cumartesileri çalışmıyorum ben o yüzden rahatım.
pazar günü de evdesin di mi??
sen ev kadınlığına yatkınsın aslında, evde temizlik yapıp güzel yemekler yapıp kocişi evde karşılama potansiyeli var sende.
anladım ben
:130:inşallah hamile kalırsın tez zaman da ve işten çıkarsın ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…