aha moodda kaçmış canım benim ben bi 5 dk namaz kılıp hepimiz için dua edipte gelicem burda olursan konuşuruz ok
pazar günü de evdesin di mi??
sen ev kadınlığına yatkınsın aslında, evde temizlik yapıp güzel yemekler yapıp kocişi evde karşılama potansiyeli var sende.
anladım ben:130:inşallah hamile kalırsın tez zaman da ve işten çıkarsın ohhhhh
daha yolun başındayız giricem inşallah bakalımaslında doğru söylüyosun temizlik yapmak ve yemek yapmak beni mutlu ediyo. kız iyice kanıma giriyon sen benim şimdi bırakıcam işi :))
tatlım kontrol panelinde seçenekler var ya ordan çeşitli seçeneleklerde gelişmiş düzenleyici var o kutucuğu tıkla sende de smileyler çıkıcak.meraba kızlar nasılsınız?dün giremedim bugün teşekür edeyim dedim size verdiyiniz bilgilerle bu sayfaya abone oldum ,artık görüşürüz inş. bide bişey daha sorucam bu simgeleri nasıl yapıyosunuz ben beceremiyom?
daha yolun başındayız giricem inşallah bakalım
tatlım kontrol panelinde seçenekler var ya ordan çeşitli seçeneleklerde gelişmiş düzenleyici var o kutucuğu tıkla sende de smileyler çıkıcak.
şimdi çıkmam gerek işe gidicem. akşam gelirsen rahat rahat konuşuruz bende seni sevdm yine gel
ERENAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
kuzum gelllllllll kuzummm ösledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam kız mood snde mi burdasın bende özledim gülüm yaaa
15 tatil bitti bende de yoğunluk bitti rahatım artıkınn
nassın kuzucuğummm
nasıl gidiyo çalışmalarrrr
hoşgeldin cnmmm tamamen bitmiştir umarım işin topiğe dön artık ....
güle güle eskit bebem
bende iyim ewdeyim günlük temizlik yapıyorum bende
cnm son 8 gün bakalım kısmet pekte çalışma yapmadım aslında hayırlısııı olsun artıkkk nasıl olsa bu ayda tutmadı mayamız ....
senin nasıl gidiyo çalışmalarr :
sağol canım gelde beraber eskitekk
bu akşam evimin resimlerini koymaya niyetim var yeni koltuklarımın falan
gece 11 den sonra burda olucammm
dertleşirik canım bolbol
bende çalışma yok şimdilik kırmızı dayım beyazlayınca başlıcamm
anladım cnm ....tamam koy fotolarını bakalım bizdeakşama burda olurum bende fotolarını koyunca hmn silme ama taammııı kendi fotonu silmiştin hmncecik bidaha da koymamıştın görememiştim ben seniiiii
tamam canım benim koyup silicem 11-11,30 gibi burda ol görersinn olurmu?
kankeytooooooootamam canım benim koyup silicem 11-11,30 gibi burda ol görersinn olurmu?
KIZAR SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN ZOR İŞLER BUNLARRR ama yapacak bir şey yok el mahkummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?