Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım ben cicilerimi giyiyim bi taraftan 2 buçukta çıkmam gerek. anca giyinirim ayyyyyy öyle uzun sürüyor ki giyinmem offff.
eşim saatini 6:35e kuruyor.
evden 6:40ta çıkıyor.

aha moodda kaçmış canım benim ben bi 5 dk namaz kılıp hepimiz için dua edipte gelicem burda olursan konuşuruz ok

cnmm bende abdest almıştım namaz kılıp kur an okudum anca 3 gibi yattımmm ...allahh tüm dualarımızı kabulll eder inşallahhhh.....bende tüm bebiş isteyenlerin kucakları boş kalmasın die bolboll dualar ettimmm ...

aslında doğru söylüyosun temizlik yapmak ve yemek yapmak beni mutlu ediyo. kız iyice kanıma giriyon sen benim şimdi bırakıcam işi :))

meraba kızlar nasılsınız?dün giremedim bugün teşekür edeyim dedim size verdiyiniz bilgilerle bu sayfaya abone oldum ,artık görüşürüz inş. bide bişey daha sorucam bu simgeleri nasıl yapıyosunuz ben beceremiyom?

aslında doğru söylüyosun temizlik yapmak ve yemek yapmak beni mutlu ediyo. kız iyice kanıma giriyon sen benim şimdi bırakıcam işi :))
daha yolun başındayız giricem inşallah bakalım
tatlım kontrol panelinde seçenekler var ya ordan çeşitli seçeneleklerde gelişmiş düzenleyici var o kutucuğu tıkla sende de smileyler çıkıcak.
şimdi çıkmam gerek işe gidicem. akşam gelirsen rahat rahat konuşuruz bende seni sevdm yine gel

tamam canım sağol görüşürüz inş.

selamlar kızlarr
bak gene kimse yok yaaaaaa
nedir benim bu şansızlığımm
neyse akşam 11 gibi gelicem burda olun bak heee
nazoom sana hayıt la lgili sorular sormam gerek
bbende bu ay hayıta başlıcamm

ERENAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

kuzum gelllllllll kuzummm ösledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anam kız mood snde mi burdasın bende özledim gülüm yaaa
15 tatil bitti bende de yoğunluk bitti rahatım artıkınn
nassın kuzucuğummm
nasıl gidiyo çalışmalarrrr

anam kız mood snde mi burdasın bende özledim gülüm yaaa
15 tatil bitti bende de yoğunluk bitti rahatım artıkınn
nassın kuzucuğummm
nasıl gidiyo çalışmalarrrr

hoşgeldin cnmmm tamamen bitmiştir umarım işin topiğe dön artık ....
güle güle eskit bebem

bende iyim ewdeyim günlük temizlik yapıyorum bende

cnm son 8 gün bakalım kısmet pekte çalışma yapmadım aslında hayırlısııı olsun artıkkk nasıl olsa bu ayda tutmadı mayamız ....

senin nasıl gidiyo çalışmalarr :

sağol canım gelde beraber eskitekk
bu akşam evimin resimlerini koymaya niyetim var yeni koltuklarımın falan
gece 11 den sonra burda olucammm
dertleşirik canım bolbol
bende çalışma yok şimdilik kırmızı dayım beyazlayınca başlıcamm

anladım cnm ....tamam koy fotolarını bakalım bizde akşama burda olurum bende fotolarını koyunca hmn silme ama taammııı kendi fotonu silmiştin hmncecik bidaha da koymamıştın görememiştim ben seniiiii

anladım cnm ....tamam koy fotolarını bakalım bizde akşama burda olurum bende fotolarını koyunca hmn silme ama taammııı kendi fotonu silmiştin hmncecik bidaha da koymamıştın görememiştim ben seniiiii

tamam canım benim koyup silicem 11-11,30 gibi burda ol görersinn olurmu?

KIZAR SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN ZOR İŞLER BUNLARRR ama yapacak bir şey yok el mahkummmm

tamam canım benim koyup silicem 11-11,30 gibi burda ol görersinn olurmu?
kankeytoooooooo

kızım senin bu günlerde doğum günün olması gerek. iş yerinde aklıma geldi

parti yaparık kanka ne zaman doğum günün.

bu arada resimlerini geri silmeye gerek yokki niye siliyon gelen baksın

kızlaaarr ben geldiimmmm nerelerdesiniz canlarımmmm:109::109::109::109::109::109::109:

ben burdayımmm ohhhhh ortalık bana kalmışşşşşşş

aaaaaaa yeşil karısı gelmiş beni görmeden ben kaçıyım en iyisi

banyo yapıp gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…