dondurmamı yedim benden mutlusu yok şuan
amiin hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhşgldn erenaycmmmm
inşallah bu yeni yaşın sana bol bebiş getirir kafanı kaşıcak zaman bulamayasın emiiii bebişlerini emzirmektennn
albüm yap o zaman koca toto
dondurma mıbu mevsimdeeeeeee ayyyyyyyyyyy kıskandım vallaaaaaaaaaaa:18::18:
dondurmamı yedim benden mutlusu yok şuan
amin cnm amin evet o kadar çoğuz kiiiiiiine kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....
afiyet bal şeker olsun canımmm hep mutlu olllldondurmamı yedim benden mutlusu yok şuan
sen bilirsin şekeryok hapını istemem yaaaa
ben orijinalini içmekten yanayımm
iwiit,38 dk sonra 25 olucammm
küsme tabii annem hele de bana yaniiiiii aaaaaaaaa küsülürmü hiç:13:
evet canım hoşgeldin aramızaaaane kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....
oley parti yapak kanka
hasta olursan orjinal bir hasta olursun deli karı.evet yazın herkes yer ama ben orjinal bi insan olduğum için helede kışın kar yağarken dondurma yemek benim için çok zevkli oluyor
kıskanma canım gel beraber yiyek
çok hoş duruyo kanka süperrr ama net göremiyokki yaaaaaaevet canım hoşgeldin aramızaaaa
allahım tez zamanda hepimizin kucakını doldurur inşallahhh
yapakkkk
kızlarr avatarıma bakınnnnn
ne kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....
amin cnm amin evet o kadar çoğuz kiiiiiii
sen bilirsin şeker
İYKİ DOĞDUN OZAMAN TATLIM NİCE UZUN SAĞLIKLI HUZURLU BEBİŞLERİNLE VBİRLİKTE YAŞLAR DİLERİMMMMDOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNNNN
:
ohhh afiyet olsun kuzuuuuuuu yarasınnnn
ne kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....
ayyyy afiyet olsun nazcımmm...bende yedim şimdi...özlemişim wala..canımda istiyodu...
çok hoş duruyo kanka süperrr ama net göremiyokki yaaaaaa
erenayımmmm nice yıllara canımmm...Allahım sağlıklı huurlu ve bebişli seneler nasip etsinnn...süper olmuş yaaa moru çok severimmm...güle güle kullan ...bebişlerin üstünde tepinsin o koltukları eskitsin inşallahhh...öptüm canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?