Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....

dondurma mı bu mevsimdeeeeeee ayyyyyyyyyyy kıskandım vallaaaaaaaaaaa:18::18:

evet yazın herkes yer ama ben orjinal bi insan olduğum için helede kışın kar yağarken dondurma yemek benim için çok zevkli oluyor
kıskanma canım gel beraber yiyek

dondurmamı yedim benden mutlusu yok şuan
afiyet bal şeker olsun canımmm hep mutlu ollll
yok hapını istemem yaaaa
ben orijinalini içmekten yanayımm
iwiit,38 dk sonra 25 olucammm
sen bilirsin şeker
İYKİ DOĞDUN OZAMAN TATLIM NİCE UZUN SAĞLIKLI HUZURLU BEBİŞLERİNLE VBİRLİKTE YAŞLAR DİLERİMMMM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNNNN
küsme tabii annem hele de bana yaniiiiii aaaaaaaaa küsülürmü hiç:13:

İVETTTTTTTT BAŞAKLARA KÜSÜLMEZZZZZ

evet yazın herkes yer ama ben orjinal bi insan olduğum için helede kışın kar yağarken dondurma yemek benim için çok zevkli oluyor
kıskanma canım gel beraber yiyek
hasta olursan orjinal bir hasta olursun deli karı.

ohhh afiyet olsun kuzuuuuuuu yarasınnnn

valla yaramıştır kalori olarak ama olsun değer

ne kadar çok bayanla aynı kaderi yaşıyomuşuz, gezdikçe görüyorum topikleri, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ....

amin inşallah senin hikayen nedir kendini tanıtırsan seviniriz

ayyyy afiyet olsun nazcımmm...bende yedim şimdi...özlemişim wala..canımda istiyodu...

ne güzel bişey demi insan kendinden geçiyor resmen en sevdiğim yiyecek

Seray duman mood siz napıyosunuz şekerlerrrr?
Seray başın geçtimi tatlımmm?
Mood tansiyonun ne alemde bebişşşş?
Dumancım hoşgeldin malesef Inşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz gel aramıza sende

erenayımmmm nice yıllara canımmm...Allahım sağlıklı huurlu ve bebişli seneler nasip etsinnn...süper olmuş yaaa moru çok severimmm...güle güle kullan ...bebişlerin üstünde tepinsin o koltukları eskitsin inşallahhh ...öptüm canımmmm

inşallah canım allah hepimize göstersin o günleri
sağolun 25 oldun artık
bakle bak eklicem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…