Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

adetine 1 gün var sanırım, bu değer iyi gerçekten erken döllenme oalbilir,ikiz konusunda hiç bi fikrim yok ama istiyosan ikiz olsun inş... bende çok isterim ikiz hatta üçüz:)

rabbım sızede nasıp etsın ıns ama bır tane ıstıyorum yarın adet gunum dun yaptım testı 130 cıktı beklıyoorum rabbım sna da nasıp etsınn sole mavıs gozluuuu tombık bısey:) bu arada ne kdr suredır korunmuyosun

yeşilim dumanımm ve merak eden kızlarrr... google amcaya derya abla fal yazın üye olun hemen oluyo zaten...sonra kahve fincanının 3 adet resmini cekin ve o sayfada ilgili yeri açıp yükleyin...resim yollamadanda bakıo...kocişimede içirdim baktırdımm

peki 3 kez kaybettiğine göre nedeni araştırıldımı neden kaybetmişin

sağol canım ne zaman geliyonuz eskitmeyeeeee

sağol artık olgun bi kadın olmalıyım yaş 25 olduuu

sen ne zaman musaitsen geliriz
hem sen 25 olgunlaşaksan ben artık bayağı oturaklaşmam lazım

sagolunnn rabbım sızede nasıl etsın ıns bıde bu bthcg oranlarını bı ogrenebılsem herkez oaran yuksek dıyoo anlamadım ama cızelgede boyle bır oran goremıyorum 130 dıe

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000
senin için bunları buldum

cnm hala aynıyım ben başım dumanlı uçuyorum sen nasılsınn kuzummmm

aaaa nasıl baktırdın cnmmm ya bende istiyorum özelden yassana bana nasıl olduğunu gülüm yazarmısınnn

ferahlamış evim dimiii?
anca rahatladım temizliğimide yaptım
ya nasıl eklicem onu bulamadımkiiiiii

allahb yardımcın o zaman canım gel takıl bize stersini atarsınn
olsun kanka gördük yeter bi de kalmaya gelince görürüz
kız kim bakıyo fala o nasıl bi teknoloji yaaaaaa:109:
merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
parti var tatlım bakkk eranayın doğum günü olcak saat 12de hazırlık yap süslen püslen

sagolasın senıde ugrastırdım 4 haftalık oluyor herhaldeee herkezınnn darısııı basınaaaaaaaacoooooooooookk tskkk ederımmmmmmmmmmmmmm.

çok hareketli bi topikmiş burası, fırsat buldukça takılrım ben size
gel kuzum gelllll
sen ne zaman musaitsen geliriz
hem sen 25 olgunlaşaksan ben artık bayağı oturaklaşmam lazım
ama bak ööle değill
ben bayağı bi uçukum artık oturmam gerek annem sen alınma sorun bendee yaniii
merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam

hoşgeldin canımmmm
ben geldimya kızlarda geldiiii
(ben kendimi nimet sanıyomda)

erenaycım tatlım bak ksel le sen tanışmışmıydın listeye ekledik onu çok tatlı bir karııı

cnm hala aynıyım ben başım dumanlı uçuyorum sen nasılsınn kuzummmm

aaaa nasıl baktırdın cnmmm ya bende istiyorum özelden yassana bana nasıl olduğunu gülüm yazarmısınnn

googla derya abla fal yaz...çıkan ilk linke tıkla üye ol...sonra kahve falının fotografını çek 3 tane resim alıo..onları yükle...gönder..15-20 dakika sonra cvp gelio...

olsun kanka gördük yeter bi de kalmaya gelince görürüz

parti var tatlım bakkk eranayın doğum günü olcak saat 12de hazırlık yap süslen püslen

beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
koltuklarım geldiğinden beri yatılı misafirim var
anca bu akşam boş üstleriii

ben süslüyüm zaten hazırım partiye. kaç yaşına giriyo

aaa evet olursa maviş olsun:) cnm nisan ayından beri korunmuyorum ben 3 kez hamile kaldım, çok şükür onda bi sıkıntı yok en fazla 2-3 ay bekledim,,, benim sorun hamileliklerim devam etmiyo 9.haftayı göremedik bi türlü...

amannnn bide kahvemi yapıcaz :)) hiç uğraşamam gece gece kalsın cnm sağol :)

peki 3 kez kaybettiğine göre nedeni araştırıldımı neden kaybetmişin
genel sorunum pıhtılaşma, iğne kullanıyorum...ilk bebeğimde iğne kullansaydım eğer herşey yolundaydı aslında, 2. bebeğimin trizomi 16 yüzünden hiç kalbi atmadı,3.de hiç bi problem yok kendi kendine düşük oldu... en son yumurtalık rezervine bakıldı çok düşük çıktı,yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyo dr cum, bide o yöne çalışıcaz bu kez bakalımmm

beğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
koltuklarım geldiğinden beri yatılı misafirim varler
anca bu akşam boş üstleriii
hadi ya hain misafiirler yeni koltukları bulmşlar hemen çöreklenmişler
parkeler çok hoş kanka tam zevkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…