adetine 1 gün var sanırım, bu değer iyi gerçekten erken döllenme oalbilir,ikiz konusunda hiç bi fikrim yok ama istiyosan ikiz olsun inş... bende çok isterim ikiz hatta üçüz:)
Allah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh
inş.....hoşbulduk cnm...
hoşbuldum seraycım seni izledim buraya geldim peşinden :)) ben iyim sen nslsn???
ok tanıtayımben 3 kere bebeğimi kaybettim mayıs ayından bu güne, şimdi tüp bebek hazırlığı içindeyim çoooook istiyorum bebeğim olmasını, hırs yaptım
sağol canım ne zaman geliyonuz eskitmeyeeeee
sağol artık olgun bi kadın olmalıyım yaş 25 olduuu
sagolunnn rabbım sızede nasıl etsın ıns bıde bu bthcg oranlarını bı ogrenebılsem herkez oaran yuksek dıyoo anlamadım ama cızelgede boyle bır oran goremıyorum 130 dıe
çok hareketli bi topikmiş burası, fırsat buldukça takılrım ben sizeferahlamış evim dimiii?
anca rahatladım temizliğimide yaptım
ya nasıl eklicem onu bulamadımkiiiiii
allahb yardımcın o zaman canım gel takıl bize stersini atarsınn
cnm hala aynıyım ben başım dumanlı uçuyorum sen nasılsınn kuzummmmSeray duman mood siz napıyosunuz şekerlerrrr?
Seray başın geçtimi tatlımmm?
Mood tansiyonun ne alemde bebişşşş?
Dumancım hoşgeldin malesefInşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz gel aramıza sende
iyiyim tatlım geçmedi bu geçmez daha uyuyunca geçer sabah baş ağrısıyla uyanırsam yarınım mahvolur...ilaçda içmek istemiommm...umarım sabaha ağrısız uyanırımmm...çıkacam birazdan...kahve içmiştim resmini çektim netten fal baktırıomcevbını bekliom....sen napıosun cnmm...nasıl gidioo?
olsun kanka gördük yeter bi de kalmaya gelince görürüzferahlamış evim dimiii?
anca rahatladım temizliğimide yaptım
ya nasıl eklicem onu bulamadımkiiiiii
allahb yardımcın o zaman canım gel takıl bize stersini atarsınn
kız kim bakıyo fala o nasıl bi teknoloji yaaaaaa:109:yeşilim dumanımm ve merak eden kızlarrr... google amcaya derya abla fal yazın üye olun hemen oluyo zaten...sonra kahve fincanının 3 adet resmini cekin ve o sayfada ilgili yeri açıp yükleyin...resim yollamadanda bakıo...kocişimede içirdim baktırdımm
parti var tatlım bakkk eranayın doğum günü olcak saat 12de hazırlık yap süslen püslenmerhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
peki 3 kez kaybettiğine göre nedeni araştırıldımı neden kaybetmişin
sen ne zaman musaitsen geliriz
hem sen 25 olgunlaşaksan ben artık bayağı oturaklaşmam lazım
son adet tarihinden itibaren
geçen hafta sayısı değer
3. Hafta 5 130
4. Hafta 75 2.600
5. Hafta 850 20.800
6. Hafta 4.000 100.200
7/12. Hafta 11.500 289.000
13/16.hafta 18.300 137.000
17/24.hafta 1.400 53.000
25/40.hafta 940 60.000
senin için bunları buldum
gel kuzum gelllllçok hareketli bi topikmiş burası, fırsat buldukça takılrım ben size
ama bak ööle değillsen ne zaman musaitsen geliriz
hem sen 25 olgunlaşaksan ben artık bayağı oturaklaşmam lazım
merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
merhaba kızlar nasılsınız?? herkes toplanmış kalabalığız bu akşam
takılmazsan alınırız valla. hem bi kere bize takılmaya başlayınca başka topiklere gidersen biz kıskanıyozçok hareketli bi topikmiş burası, fırsat buldukça takılrım ben size
cnm hala aynıyım ben başım dumanlı uçuyorum sen nasılsınn kuzummmm
aaaa nasıl baktırdın cnmmm ya bende istiyorum özelden yassana bana nasıl olduğunu gülüm yazarmısınnn
olsun kanka gördük yeter bi de kalmaya gelince görürüz
parti var tatlım bakkk eranayın doğum günü olcak saat 12de hazırlık yap süslen püslen
olsun kanka gördük yeter bi de kalmaya gelince görürüz
kız kim bakıyo fala o nasıl bi teknoloji yaaaaaa:109:
parti var tatlım bakkk eranayın doğum günü olcak saat 12de hazırlık yap süslen püslen
aaa evet olursa maviş olsun:) cnm nisan ayından beri korunmuyorum ben 3 kez hamile kaldım, çok şükür onda bi sıkıntı yok en fazla 2-3 ay bekledim,,, benim sorun hamileliklerim devam etmiyo 9.haftayı göremedik bi türlü...rabbım sızede nasıp etsın ıns ama bır tane ıstıyorum yarın adet gunum dun yaptım testı 130 cıktı beklıyoorum rabbım sna da nasıp etsınn sole mavıs gozluuuu tombık bısey:) bu arada ne kdr suredır korunmuyosun
amannnn bide kahvemi yapıcaz :)) hiç uğraşamam gece gece kalsın cnm sağol :)yeşilim dumanımm ve merak eden kızlarrr... google amcaya derya abla fal yazın üye olun hemen oluyo zaten...sonra kahve fincanının 3 adet resmini cekin ve o sayfada ilgili yeri açıp yükleyin...resim yollamadanda bakıo...kocişimede içirdim baktırdımm
genel sorunum pıhtılaşma, iğne kullanıyorum...ilk bebeğimde iğne kullansaydım eğer herşey yolundaydı aslında, 2. bebeğimin trizomi 16 yüzünden hiç kalbi atmadı,3.de hiç bi problem yok kendi kendine düşük oldu... en son yumurtalık rezervine bakıldı çok düşük çıktı,yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyo dr cum, bide o yöne çalışıcaz bu kez bakalımmmpeki 3 kez kaybettiğine göre nedeni araştırıldımı neden kaybetmişin
hadi ya hain misafiirler yeni koltukları bulmşlar hemen çöreklenmişlerbeğendinmi?
zevklerimiz tutuyomu?
gel kuzum gel
koltuklarım geldiğinden beri yatılı misafirim varler
anca bu akşam boş üstleriii
merhaba geç kaldın bu akşam
38di sanırımben süslüyüm zaten hazırım partiye. kaç yaşına giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?