Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaslar bende 2 gün önce ögrendım hamıle oldgumu adete 1 gun kala 130 cıktı degerım ıkız olabılır dedıler bı bılgınız var mı? lutfenn yardımcı olunnnn lutfeennnn bu deger yuksek mı
tatlım ben hiç anlamıyorum o değerlerden . ama bizim burda bebeği ikiz olma ihtimali olan bir arkadaş var burda yok şu an. hayır lı uğurlu olsun cnm duygularını alalım

amin cnm amin evet o kadar çoğuz kiiiiiii
Allah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh

evet canım hoşgeldin aramızaaaa
allahım tez zamanda hepimizin kucakını doldurur inşallahhh
inş.....hoşbulduk cnm...

hoşgeldin dumancımmmm...aminnncanım benim naslsınnn?
hoşbuldum seraycım seni izledim buraya geldim peşinden :)) ben iyim sen nslsn???

amin inşallah senin hikayen nedir kendini tanıtırsan seviniriz
ok tanıtayım ben 3 kere bebeğimi kaybettim mayıs ayından bu güne, şimdi tüp bebek hazırlığı içindeyim çoooook istiyorum bebeğim olmasını, hırs yaptım

iyiyim tatlım geçmedi bu geçmez daha uyuyunca geçer sabah baş ağrısıyla uyanırsam yarınım mahvolur...ilaçda içmek istemiommm...umarım sabaha ağrısız uyanırımmm...çıkacam birazdan...kahve içmiştim resmini çektim netten fal baktırıom cevbını bekliom....sen napıosun cnmm...nasıl gidioo?

tatlım ben hiç anlamıyorum o değerlerden . ama bizim burda bebeği ikiz olma ihtimali olan bir arkadaş var burda yok şu an. hayır lı uğurlu olsun cnm duygularını alalım

inanın dunyalara degısılmıcek bır heycan mutluluk ve sadece gogusler tek belırtısı rabbım sızlerede en kısa zamanda nasıp etsın ıns.

Allah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh
inşallah cnm tez zzmandaaaaaaaaaaa
inanın dunyalara degısılmıcek bır heycan mutluluk ve sadece gogusler tek belırtısı rabbım sızlerede en kısa zamanda nasıp etsın ıns.
hadi yaaaaaaa ayyyyyyy bende çok istiyorum inşallah en çok göğüslerim büyürrrrrr kocaman olurlar

evet canım hoşgeldin aramızaaaa
allahım tez zamanda hepimizin kucakını doldurur inşallahhh

yapakkkk

kızlarr avatarıma bakınnnnn

çok güzel canım allah güle güle oturmayı nasip etsin
mora bayılırım bende

hasta olursan orjinal bir hasta olursun deli karı.

atın ölümü arpadan olsun derlerya benimki o hesap

arkadaslar bende 2 gün önce ögrendım hamıle oldgumu adete 1 gun kala 130 cıktı degerım ıkız olabılır dedıler bı bılgınız var mı? lutfenn yardımcı olunnnn lutfeennnn bu deger yuksek mı

olabilir ama kan testini tekrarlaman lazım 1 gün arayla ikiyemi katlıyor ve dr na söylemen lazım

sağolun ama daha yarım saat varrrrrr
bekleyin accıkk

bende 12 bekliyorum kutlamak için bende 3 gündür doğum günü kutluyorum dün yeğenimin birinin bugünde bir diğerinin doğum günüydü yarında senin maşallah

nasıl buluyonuz kıss öle be hiçbeceremiom bende iyiyim baş ağrm dışında...fal baktırdım cevabı geldi...durun paylaşayım...

Selam seray0307.Sana çok yakın bir zamanda çok hayırlı bir kapı da açılacak.Bu iş te olabilir özel hayatla ilgili de olabilir.geleceğin ferah temiz çıktı..Bu ne böyle yüreğini sıkmışlar senin ama üzülme atıyorsun.Sen bir kısmetini elinle yakalayacaksın kocaman bir balık çıktı sana birde haberin var arkadan göz aydınların olacak.Bu aralar sabret bak güzel şeyler olacak.iki haberin var kocaman çok sevineceksin hayatın değişecek iki kişi bu haberin üzerindesiniz kısmet bu haber seray0307. Hımm bakalım başka neler var. Falın çok çok ilginç belirmiş ilk defa böyle bir fal görüyorum.Bir yolun var lakin nereye gittiği belli değil bu yolun.İlginç.Sana çok güzel bir haber gelecek muradına ereceksin bu sıkıntılarını atacaksın.Sen birisinden soğudun mu tam soğuyorsun ve bir daha da kolay kolay eski haline dönemiyorsun o kişiyle.Birisine karşı yakında böyle birşey olacak.Çok soğuyacaksın fakat o kişi için iş işten gecmiş olacak..İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakın.

ozgem01 tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin, doğduğu günü görürsün inşallahh...
hoşbuldum yesil33 teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız güzel haberleri,,,

inşallah hemen geçer canımmmm
kıs kime baktırıyon netten Allah iyiliğini versin emii
ne çıktı falda bebiş varmı bebiş?

özgecim hoşgeldin tatlımmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmm inşallah ikizdir kıs bende çok isterim ikiz olsunnnn

kanka çok güzel gözüküyo annem keşkem büyük görebilseydik neyse buna da şükür çok hoş yaaa güle güle eskit kankacım

sağol canım ne zaman geliyonuz eskitmeyeeeee

sağol artık olgun bi kadın olmalıyım yaş 25 olduuu

sagolunnn rabbım sızede nasıl etsın ıns bıde bu bthcg oranlarını bı ogrenebılsem herkez oaran yuksek dıyoo anlamadım ama cızelgede boyle bır oran goremıyorum 130 dıe

allahım yüzünü güldürsün canım yaaa
ama hırs yapma çok üzülürsün sonuç kötü olursa ki inşallah olmaz,
inşallah tüp bebeke gerek kalmazzzz
yok tatlım o lafın gelişi bana kalsa ara vermek bile istiyorum ama dr acele ettiriyo, yumurtalık rezervim çok azmış erken menopoz riskim var... yoksa hiç hırslı diilimdir ama çoook istiyorum sadece :))

aaa nerde baktırdın fal?? yaa bende şu yıldız olayı varya onu merak ediyorum yıldızımmı düşük acaba diye takıldı aklıma bazılarının öyle olurmuş ya hani şans yüzüne gülmezmiş, ama kim bakar bilmiyorumm

kanka çok güzel gözüküyo annem keşkem büyük görebilseydik neyse buna da şükür çok hoş yaaa güle güle eskit kankacım
ferahlamış evim dimiii?
anca rahatladım temizliğimide yaptım
ya nasıl eklicem onu bulamadımkiiiiii
yok tatlım o lafın gelişi bana kalsa ara vermek bile istiyorum ama dr acele ettiriyo, yumurtalık rezervim çok azmış erken menopoz riskim var... yoksa hiç hırslı diilimdir ama çoook istiyorum sadece :))

allahb yardımcın o zaman canım gel takıl bize stersini atarsınn

sagolunnn rabbım sızede nasıl etsın ıns bıde bu bthcg oranlarını bı ogrenebılsem herkez oaran yuksek dıyoo anlamadım ama cızelgede boyle bır oran goremıyorum 130 dıe

adetine 1 gün var sanırım, bu değer iyi gerçekten erken döllenme oalbilir,ikiz konusunda hiç bi fikrim yok ama istiyosan ikiz olsun inş... bende çok isterim ikiz hatta üçüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…