tatlım ben hiç anlamıyorum o değerlerden . ama bizim burda bebeği ikiz olma ihtimali olan bir arkadaş var burda yok şu an. hayır lı uğurlu olsun cnm duygularını alalımarkadaslar bende 2 gün önce ögrendım hamıle oldgumu adete 1 gun kala 130 cıktı degerım ıkız olabılır dedıler bı bılgınız var mı? lutfenn yardımcı olunnnn lutfeennnn bu deger yuksek mı
okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bakın avatarıma resim değişicem şimdikkkk
amin cnm amin evet o kadar çoğuz kiiiiiii
inş.....hoşbulduk cnm...evet canım hoşgeldin aramızaaaa
allahım tez zamanda hepimizin kucakını doldurur inşallahhh
hoşbuldum seraycım seni izledim buraya geldim peşinden :)) ben iyim sen nslsn???hoşgeldin dumancımmmm...aminnncanım benim naslsınnn?
ok tanıtayımamin inşallah senin hikayen nedir kendini tanıtırsan seviniriz
Seray duman mood siz napıyosunuz şekerlerrrr?
Seray başın geçtimi tatlımmm?
Mood tansiyonun ne alemde bebişşşş?
Dumancım hoşgeldin malesefInşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz gel aramıza sende
tatlım ben hiç anlamıyorum o değerlerden . ama bizim burda bebeği ikiz olma ihtimali olan bir arkadaş var burda yok şu an. hayır lı uğurlu olsun cnm duygularını alalım
inşallah cnm tez zzmandaaaaaaaaaaaAllah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh
hadi yaaaaaaa ayyyyyyy bende çok istiyorum inşallah en çok göğüslerim büyürrrrrr kocaman olurlarinanın dunyalara degısılmıcek bır heycan mutluluk ve sadece gogusler tek belırtısı rabbım sızlerede en kısa zamanda nasıp etsın ıns.
allahım yüzünü güldürsün canım yaaaAllah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh
inş.....hoşbulduk cnm...
evet canım hoşgeldin aramızaaaa
allahım tez zamanda hepimizin kucakını doldurur inşallahhh
yapakkkk
kızlarr avatarıma bakınnnnn
hasta olursan orjinal bir hasta olursun deli karı.
arkadaslar bende 2 gün önce ögrendım hamıle oldgumu adete 1 gun kala 130 cıktı degerım ıkız olabılır dedıler bı bılgınız var mı? lutfenn yardımcı olunnnn lutfeennnn bu deger yuksek mı
sağolun ama daha yarım saat varrrrrr
bekleyin accıkk
Allah büyüktür hepimizi sevindirir inşalllahhhhh
inş.....hoşbulduk cnm...
hoşbuldum seraycım seni izledim buraya geldim peşinden :)) ben iyim sen nslsn???
ok tanıtayımben 3 kere bebeğimi kaybettim mayıs ayından bu güne, şimdi tüp bebek hazırlığı içindeyim çoooook istiyorum bebeğim olmasını, hırs yaptım
ozgem01 tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin, doğduğu günü görürsün inşallahh...Seray duman mood siz napıyosunuz şekerlerrrr?
Seray başın geçtimi tatlımmm?
Mood tansiyonun ne alemde bebişşşş?
Dumancım hoşgeldin malesefInşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz gel aramıza sende
inşallah hemen geçer canımmmmiyiyim tatlım geçmedi bu geçmez daha uyuyunca geçer sabah baş ağrısıyla uyanırsam yarınım mahvolur...ilaçda içmek istemiommm...umarım sabaha ağrısız uyanırımmm...çıkacam birazdan...kahve içmiştim resmini çektim netten fal baktırıomcevbını bekliom....sen napıosun cnmm...nasıl gidioo?
inanın dunyalara degısılmıcek bır heycan mutluluk ve sadece gogusler tek belırtısı rabbım sızlerede en kısa zamanda nasıp etsın ıns.
ozgem01 tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin, doğduğu günü görürsün inşallahh...
hoşbuldum yesil33 teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız güzel haberleri,,,
çok güzel canım allah güle güle oturmayı nasip etsin
mora bayılırım bende
bende 12 bekliyorum kutlamak için bende 3 gündür doğum günü kutluyorum dün yeğenimin birinin bugünde bir diğerinin doğum günüydü yarında senin maşallah
inşallah hemen geçer canımmmm
kıs kime baktırıyon netten Allah iyiliğini versin emii
ne çıktı falda bebiş varmı bebiş?
özgecim hoşgeldin tatlımmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmm inşallah ikizdir kıs bende çok isterim ikiz olsunnnn
yok tatlım o lafın gelişi bana kalsa ara vermek bile istiyorum ama dr acele ettiriyo, yumurtalık rezervim çok azmış erken menopoz riskim var... yoksa hiç hırslı diilimdir ama çoook istiyorum sadece :))allahım yüzünü güldürsün canım yaaa
ama hırs yapma çok üzülürsün sonuç kötü olursa ki inşallah olmaz,
inşallah tüp bebeke gerek kalmazzzz
aaa nerde baktırdın fal?? yaa bende şu yıldız olayı varya onu merak ediyorum yıldızımmı düşük acaba diye takıldı aklıma bazılarının öyle olurmuş ya hani şans yüzüne gülmezmiş, ama kim bakar bilmiyorummnasıl buluyonuz kıss öle be hiçbeceremiombende iyiyim baş ağrm dışında...fal baktırdım cevabı geldi...durun paylaşayım...
Selam seray0307.Sana çok yakın bir zamanda çok hayırlı bir kapı da açılacak.Bu iş te olabilir özel hayatla ilgili de olabilir.geleceğin ferah temiz çıktı..Bu ne böyle yüreğini sıkmışlar senin ama üzülme atıyorsun.Sen bir kısmetini elinle yakalayacaksın kocaman bir balık çıktı sana birde haberin var arkadan göz aydınların olacak.Bu aralar sabret bak güzel şeyler olacak.iki haberin var kocaman çok sevineceksin hayatın değişecek iki kişi bu haberin üzerindesiniz kısmet bu haber seray0307. Hımm bakalım başka neler var. Falın çok çok ilginç belirmiş ilk defa böyle bir fal görüyorum.Bir yolun var lakin nereye gittiği belli değil bu yolun.İlginç.Sana çok güzel bir haber gelecek muradına ereceksin bu sıkıntılarını atacaksın.Sen birisinden soğudun mu tam soğuyorsun ve bir daha da kolay kolay eski haline dönemiyorsun o kişiyle.Birisine karşı yakında böyle birşey olacak.Çok soğuyacaksın fakat o kişi için iş işten gecmiş olacak..İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakın.
sağol canım ne zaman geliyonuz eskitmeyeeeee
sağol artık olgun bi kadın olmalıyım yaş 25 olduuu
ferahlamış evim dimiii?kanka çok güzel gözüküyo annem keşkem büyük görebilseydik neyse buna da şükür çok hoş yaaa güle güle eskit kankacım
yok tatlım o lafın gelişi bana kalsa ara vermek bile istiyorum ama dr acele ettiriyo, yumurtalık rezervim çok azmış erken menopoz riskim var... yoksa hiç hırslı diilimdir ama çoook istiyorum sadece :))
sagolunnn rabbım sızede nasıl etsın ıns bıde bu bthcg oranlarını bı ogrenebılsem herkez oaran yuksek dıyoo anlamadım ama cızelgede boyle bır oran goremıyorum 130 dıe
çok güzel hayırlı olsun eşyaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?