• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocan 6 yıl önce geleceği gössteren aletle seni göreydi vazgeçerdi almaktan:40::40::40:
canım benim ben bu hale 6 senende gelmedim 2 ayda geldimmm
doğumdan sonra 2 ayda 20 kg ldım hormon bozukluğundan 6 yıldır uğraşıyom bööle

zahmet olmazsa bir ıhlamur limonlu fena olmazdı

nasıl bişey bizede söylesene daha önce hiç duymamıştım limonla zayıflama
yazarım şimdi şifalı bitkiler kitabında okudum birkaç yöntem varr denicemmmm
hem limonun zararı olmaz diğer bitkiler gibiiiii

ben bir haftadır içiyorum 1 su bardağına1 çay kaşığı hayıtı atıyorum 10 dk kadar belletip içiyorum hiç tadıda kötü gelmedi bana ve yumurtlama akıntısı nasıl yoğun bir şekilde 2 gündür hissediyorum

bende öyle demledim tadı bana da kötü gelmedi sevdim hatta :)))

beğenmene şaşırdım açıkçası. ama afiyet şifa olsun inşallahhhh:21::21::21:
değişik tatları severim :)

gencecik tazecik bayansın tatlım,eminim eşin senin herhaline ayrı hayran ama

hazır metobolizmamız hızlı çalışırken verelim kilolarımızı,ilerde naapsakta gitmeyeeck çünkü:(

bide hamile kalmak istiyoruz,nekadar zayıf hamile kalırsak okadar iyi(sıskalık demek istemiyorum tabi:))

uyguladığın bir diyet varmı şekerim?

benim bacum t. kümeliye gitmişti ve istediği kiloya indi..

ama çok sabır etmek lazım ve titiz bir biçimde uygulamak lazım..

tamammmm
kızmamm annem niye kızayım benim iyiliğim için ayrıca ben kendimle barışığım kilolarım kompleks değill:60::60::60:
ne değil beeee ölüyom çıtırları gördükçeeeeeeeeeee:25::25:

amiiiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin tatlımmmm:3:

oooo hayırlı işler:)inşallah canımmmm:)2012 de 3kişi olacağınıza inanıyorum ben:)

:38::emir_bebek:

annem gölcüğe inanmazsın ilk ve son kez 14 ağustos 1999da gitmiştim...

ben oralara gidince pek yaramıyo gölcüğe...

iş olarak kppsye hazırlanıyom bakalım...belkim memur olarak gelirim oraya:)

bende izmire gittim sel oldu bursaya geldim deprem oldu istanbula gittim sel oldu acaba bendemi uğursuzluk var:26:

neden üzgünsün

kızlar çilekli bitki çayı içicemmm alan varmııııııııııııııııııııı??
ama zayıflara yokk form olanlardan buuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben alabilirim ozaman
bu arada birkaç gündür iştahım biraz azaldı bende merak ettim nedendir diye çünkü kolay kolay iştahım kesilmezde...
hayıtın tok tutma özelliği varmış

yazıyom not alınn
1-kimyon , limon, su
1 bardak kaynar suya yarım kaşık kimyon karışırılır,çalkalanır.sonra bir limon küçük parçalara bölünür,bardağa ilave edilir.sabaha kadar demlenmeye bırakılır ,sabah aç karnına bu karışım içilir.dayanabildiğiniz kadar yapın.
bunu deniyim didim di.......

selamm kızlar bende yeniyim size arkadaş geldim, hayıtı hiç denemedim ama bende soğan kürü uyguluyorum, yumurtlama evresindeyimm sağ kasığım batıyo sizdede böle olurmu merak ettim:54::1::18:

tatlım çok üzgünüm ama cumartesi-pazar nete giremiyorumm:)

ama hafta içi kurtulamazsınız benden:)haftasonu dinlensin kulaklarınız işte fenamı:)

Pınarcım akşama bi test alsana bakalım:9:
sen o çakma Ajda Pekkan kılıklı kadına ne bakıyosun yaa...araştıracam zaten o doktor falanda değildir kesin:):1:

eğer hamilelik varsa hemen öğrnelimde troid ilaçlarına başlarsın hiçbir sorun olmaz tatlım...:34:

tatlım daha var reglime persembe olucam cıkarmıki beklesem simdden sitrese girmesem :53:

canım benim ben bu hale 6 senende gelmedim 2 ayda geldimmm
doğumdan sonra 2 ayda 20 kg ldım hormon bozukluğundan 6 yıldır uğraşıyom bööle

yazarım şimdi şifalı bitkiler kitabında okudum birkaç yöntem varr denicemmmm
hem limonun zararı olmaz diğer bitkiler gibiiiii

evet limonun bir zararı olmaz abartmadıkça

tatlım çok üzgünüm ama cumartesi-pazar nete giremiyorumm:)

ama hafta içi kurtulamazsınız benden:)haftasonu dinlensin kulaklarınız işte fenamı:)

Pınarcım akşama bi test alsana bakalım:9:
sen o çakma Ajda Pekkan kılıklı kadına ne bakıyosun yaa...araştıracam zaten o doktor falanda değildir kesin:):1:

eğer hamilelik varsa hemen öğrnelimde troid ilaçlarına başlarsın hiçbir sorun olmaz tatlım...:34:

tatlım daha var reglime persembe olucam cıkarmıki beklesem simdden sitrese girmesem :53:

dalga geçmedim annnnnnneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm. önce anlamadım ne dimek istediğini. anlayınca çok hoşuma kaçtııııııı.:9::9:
hem sen nerdesin kaç gündür bakim. valla peşine düştüm başa topiklerdemi diye ama bulamadım hiç bi yerde

bacım hafta sonu malum sularla uğraşıyoruz... benim herifcim semigram yaptırmış iyi çıktı çok şükür ben hayıttı adaçayı bilmem ne içiyorum yok anam yok bugün ovulasyon testi aldım hadi bakalım

gencecik tazecik bayansın tatlım,eminim eşin senin herhaline ayrı hayran ama

hazır metobolizmamız hızlı çalışırken verelim kilolarımızı,ilerde naapsakta gitmeyeeck çünkü:(

bide hamile kalmak istiyoruz,nekadar zayıf hamile kalırsak okadar iyi(sıskalık demek istemiyorum tabi:))

uyguladığın bir diyet varmı şekerim?

benim bacum t. kümeliye gitmişti ve istediği kiloya indi..

ama çok sabır etmek lazım ve titiz bir biçimde uygulamak lazım..
doğru diyon dolunayım da benim adam göndermiyo diyetisyene sen kilolu değilsin diyyooo:60:
onun kilo sınırı ne onu çözemedim:53::53:
dikkat ediyom elimden geldiğince işte ama adet olamayınca olmuyoo
inanki dün yıkandım tartıya çıktım 3 kg az tarttı halbuki cuma tartılmıştım daha
3 günde 3 kg vermediğime göreeeeeeeee:1:
anca form form diye akşama kadar paso yiyip içiyon:125:

kız bi sussana sennnn aaaa
insan kankasını motive eder yahuuuuu:47::47:

yazıyom not alınn
1-kimyon , limon, su
1 bardak kaynar suya yarım kaşık kimyon karışırılır,çalkalanır.sonra bir limon küçük parçalara bölünür,bardağa ilave edilir.sabaha kadar demlenmeye bırakılır ,sabah aç karnına bu karışım içilir.dayanabildiğiniz kadar yapın.

bu ne işe yarıyo??? bi de yarım çay kaşığı mı yemek kaşığı mı ?

selamm kızlar bende yeniyim size arkadaş geldim, hayıtı hiç denemedim ama bende soğan kürü uyguluyorum, yumurtlama evresindeyimm sağ kasığım batıyo sizdede böle olurmu merak ettim:54::1::18:
hoşgeldin canım gel bilgilerini ver listeye eklen
hep arkadaş kalalımm

valla bilemedim bizim gibilere şom ayaklı deniyor herhalde:1::1::1:
ayağımızı bastığımız şehir yıkılıyor:52::52::52:
allah korusun.... gelmeyin sakın gölcüğeeeeee

bu ne işe yarıyo??? bi de yarım çay kaşığı mı yemek kaşığı mı ?

zayıflamayı kolaylaştırıyor tatlım çay kaşığı heraldee.....
çorba kaşığı acı olurr

yazıyom not alınn
1-kimyon , limon, su

not aldım sağol

valla bilemedim bizim gibilere şom ayaklı deniyor herhalde:1::1::1:
ayağımızı bastığımız şehir yıkılıyor:52::52::52:

evet kimseye söylemeyelim yoksa kimse istemez bizi:1:...

canım hoş geldin. soğan kürünü ben de yapcam da. koku durumun nedir:44:
doğru diyon dolunayım da benim adam göndermiyo diyetisyene sen kilolu değilsin diyyooo:60:
onun kilo sınırı ne onu çözemedim:53::53:
dikkat ediyom elimden geldiğince işte ama adet olamayınca olmuyoo
inanki dün yıkandım tartıya çıktım 3 kg az tarttı halbuki cuma tartılmıştım daha
3 günde 3 kg vermediğime göreeeeeeeee:1:

kız bi sussana sennnn aaaa
insan kankasını motive eder yahuuuuu:47::47:
tartıyı mı bozdun annem çıka çıka. ne kadar tartılarla barışık hatunsun sennnnnn

başakım sen listeyi güncelliyonmu gelmeyenler var bayaaaaaa
yeni gelenlerde varrr
yeşil33 test yapacak pınar test yapacakk belinayın nolduğu belli değill
ayy hamişler dökülecek patır patır inşallahhhhh...:49::49::49::49::49:

hoşgeldin canım gel bilgilerini ver listeye eklen
hep arkadaş kalalımm

allah korusun.... gelmeyin sakın gölcüğeeeeee

zayıflamayı kolaylaştırıyor tatlım çay kaşığı heraldee.....
çorba kaşığı acı olurr

bak hele korktu hatun bizden tamam tamam gelmeyiz:19:....ama arada geçebiliriz :34:

Back
X