• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hemen tatlım bol köpüklü acı bi kahve kendine getirir seni buyuuuurrr bakalım karşılıklı hüpletelimmm

Eki Görüntüle 306737

bende akşam senin askine 8 de sızıp kalmışım koltukta güya maç vardı akşam adamcağız beni beklemiş uyanırım diye ama nerdeeee :9::9::9:

ayh kahvenin güzelliğine bak myhooooos bende isterim ama kim bakcak falımıza:6::52::54::4:

günaydın fıstıklar uykumun açılmasını bekliyorum evde olsaydım uyurdum öğlene kadar ohh mis gibi:16:
işte misin cnm sen de çalışıyor musun. yoksa kader arkadaşımıyız.
AHH ahh evde olcaktım ki 12den aşağı kalkma şansım yoktu

GÜNAYDIN BAŞAKCIIMMM....walla onu bende düşünüyorummm...hiç bakmadım...elimde test olsa bakcam varmı acaba öle bişi die...elinizde varmı testtt baksanız bi kızlarr...hiç çizgi belirtisi varmı acaba testte...
bence yok seraycım sanmam:50:
senin bat kaçtı

işte misin cnm sen de çalışıyor musun. yoksa kader arkadaşımıyız.
AHH ahh evde olcaktım ki 12den aşağı kalkma şansım yoktu

bence yok seraycım sanmam:50:
senin bat kaçtı

evet kader arkadaşım benimm işteyimm:) Allahtan işler yoğun deil şimdilik 2 çay içtim ayılamıyom ben hemen yavvv:38::54::52:

ayh kahvenin güzelliğine bak myhooooos bende isterim ama kim bakcak falımıza:6::52::54::4:

tamam kızlar hepinize güzel köpüklü birer kahve gelsin yanında da mis gibi çikolata

falınıza da baktım ayrıca şahane kocalar güzel huzurlu mutlu evler bi de koca koca göbekler gördümmmm içleri bebiş doluuuuuuuu

inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tamam kızlar hepinize güzel köpüklü birer kahve gelsin yanında da mis gibi çikolata

falınıza da baktım ayrıca şahane kocalar güzel huzurlu mutlu evler bi de koca koca göbekler gördümmmm içleri bebiş doluuuuuuuu

inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayhh ne tatlısın ağzından bal damladı vala Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin ağzımızın datlu olsun onlara bebiş vermeyi nasip etsin amin, kızlar sizinki bebiş gelse bütün işi sizemi yıkar kendide yardımcı olurmu?? :49::52::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil[/TD]
[TD]14 aralık [/TD]
[TD]hafif sızılar, beyaz akıntı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil[/TD]
[TD]14 aralık [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayyy 10 gün varmış benim daha:52:
günayın kızlar.
benim öğrenciler anket yapıyolar ben de sizinle iki lak lak yapım dedim.:32:

sakın canını sıkma tatlım unutmaki en büyük düşmanımız stres sıkıntı içindeki umudunu hiç öldürme bebişlerimiz elbet gelecek önemli olan doğruz zamanda bizimle olmaları ben inanıyorum bizi onlardan yoksun bırakmayacaklar regl günün geçtimi ayrıca? bazen idrar testleri geç döllenme olduğu için yanlış bilgi verebiliyor tatlım
saol canım destegin icin reglim aslında ben 2aydır 30günde oluyorum bundan önce 28günde oluyodum bu ayki 28günüm yarına geliyo 30gününde cumartesiye geliyo kuzum benden birde 2gündür kahve rengi leke geliyo cok az ama hic daha önce böyle olmamıstım yerlesme kanamasımı dedim bu yüzden cok ümitlendim bakalım bat beklicem
evet erken yaptım canım ya merak iste insanın basına ne gelirse ya meraktan gerisi yarınaaa:9::9::9:neyse hala ümtliyim ama bakalım

valla doktoruda kes demiş ama kesemiyorum diyo bide demişlerki ona sütün eksiyinde kendisi keser demişler valla bilmiyorum canım bende dün dedim sütten kesmedinmi hala dedim kızdım biras ama umarım birsey olmaz gercekten zehirliyomuki ben bilmiyodum bunu ben karnındaki bebgin gelismemesini saglıyo diye biliyodum :50::50::50::17::17::17::44::44::18:[/Q

kesin bilmiyorum ama ablam ikinciye hamileyken yeğenimi sütten kesmeye çalışıyordu...öyle demişti...ablam doktor buarada..araştıralım netten aslında...herşeye etkisi olabilir bence...
evet canımcıgım bir arastırmak lazımm bakalımm herseyin hayırlısı hakkmızımda
pinaaaaarrrrr yavrumm kuzum
lülülülülülülü
üzülme annem. aslında kendimizi çok umutlandıryoruz kesin bir şey olmasa bile. reglini bekliyelim sakin ol canım sakin ollll.
ümitsizlik etme. bakiyim bi senin regl ne zamandı. bişi kalmadı ki.
adet olacakmsşın gibi bi ağrı varmı

valla kusum arada sıra kasıma bir agrı giriyo sol tarafıma bilmiyorum benim regli zamanlarım dengesiz oluyo bu yüzden kestremiyorum bakıyorum bazen agrılı bazen agrısız geciriyorum acıkcası

cnm peki testi ilk aldığında o çizgi var mıydı yine. acaba kendi çizgisimi

günaydın cnmm keyifler nasılllllll

Günaydın benim seksepalitesi tavan yapmış hatunlarım.
sizi çok özledim inanın.
dün gece yine misafirle 4e kadar oturduk.
uyuyakalmışım işe geç kaldım.
bugün dünden daha kötüyüm. önümü göremiyorum adeta.
myhoş cum ben bi kahve alıyım annem uykum açılsınnn:7:
:7::7:
valla kusum arada sıra kasıma bir agrı giriyo sol tarafıma bilmiyorum benim regli zamanlarım dengesiz oluyo bu yüzden kestremiyorum bakıyorum bazen agrılı bazen agrısız geciriyorum acıkcası

:20::20: ama şekerim hani birlikte yapacaktık testi
bende bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi yaaaa :18::18:
sende üzülme şekerim adetin geçsin öyle yap ozaman çıkar diyolar bu erken gebelik testleri önce gösteriyor diğerleri göstermez heralde
bakalım canım bekliyorum reglimi ondan sonra yapıcaz olmazsak artıkk:14::14::14:
valla kuzum ya dayanamadım dün eve giderken iki tane aldım eve geldim yapmıcam dedim yok birsey beni dürtüyo sankii:17:bende yaptım sonra soka girdim kendimi cok kötü hissettim umarım sen hamilesindir kuzum
günaydın fıstıklar uykumun açılmasını bekliyorum evde olsaydım uyurdum öğlene kadar ohh mis gibi:16:

aynen bende ohhh ne güzel olurdu simdi uyusaydımmm hic kalmasaydımm ohh yatalarımızda sıcacıktır he simdiii miss gibi yayıla yayıla yatardık kocişlerde yokkk:1::1::1::1::32::32::32:

[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil[/TD]
[TD]14 aralık [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

alemsin başakcımmm aynen tık yok şimdi lavaboya gittim yine...gelennnn gidennn yok...:1::1::1:

ayyy 10 gün varmış benim daha:52:
günayın kızlar.
benim öğrenciler anket yapıyolar ben de sizinle iki lak lak yapım dedim.:32:

günaydın canımmm hem iş hem sohbet süperr:16:
10 gün varken daha rahat oluyosun valla canımm
benim bugün çok merak ediyorum:18::18:

saol canım destegin icin reglim aslında ben 2aydır 30günde oluyorum bundan önce 28günde oluyodum bu ayki 28günüm yarına geliyo 30gününde cumartesiye geliyo kuzum benden birde 2gündür kahve rengi leke geliyo cok az ama hic daha önce böyle olmamıstım yerlesme kanamasımı dedim bu yüzden cok ümitlendim bakalım bat beklicem
evet canımcıgım bir arastırmak lazımm bakalımm herseyin hayırlısı hakkmızımda

bakalım canım bekliyorum reglimi ondan sonra yapıcaz olmazsak artıkk:14::14::14:
valla kuzum ya dayanamadım dün eve giderken iki tane aldım eve geldim yapmıcam dedim yok birsey beni dürtüyo sankii:17:bende yaptım sonra soka girdim kendimi cok kötü hissettim umarım sen hamilesindir kuzum

canım ümit etmeye devam tabiki de kırmızıları görene kadar yılmak yok gelirse bağlarız karaları bi hafta sonra tekrar başlar maraton :1:
bende yarın yapacam bakalım gelmezse tabiki ama hem senin daha yarın bat dimi sende cuma günü yap canım anca silik çizgi çıkar ozaman acele etmişsin ondan :54::54::54:

Back
X