• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hhee öle dedim, başak dedikodusunu yapma dolunayın dedim:19:
aa arkasından konuşma arkadaşımın dediimm:20:
varya dolunay bu başak çok tospaa bi kız yaaa,a:23:
hep ddikodu hep cazgırlık başka işi yok sankii:25:
cazgırlık yapmazsak zaman nasıl geçer:101:

ama dedikodu yapmadım asla.
erenay ısrar etti dolunay şööleymiş dolunay evde tembelmiş dolunay pasaklıymış falan fıstık kulağıma bişiler fısıldıyor:30::30::30:
dur dedim erenay:45::45: yapma didim
durdurdum karıyı:17:

Pelincim gerçi hamilelik belirtileryle adet belirtileri yakınmış diyolar?ne derece doğru canım?daha önce bi hamilelikte yaşamadım ki
ikisini karşılaştıramıyorum..
inşallah ikimizinde kırmızıları gelmes canım...aynı anda mucisemise kavuşuruz..:16:
hoşgeldin dolunayım ben gecmişte yazdım sana ama gecmişe bakamamışsın olsun yine yazarım ben...

canım benimde adet beklirtilerim başladı malesef dün biraz belirtilerim faklıydı heveslendim ama bugun adet belirtilerim başladı hatta ben bugun yarın kırmızıları görürüm:25::25:...üzülme kuzumm inş hamişsindir...keşke hepimiz hamiş haberi verebilsek hayırlısıyla...

ben biliyom kim dost kim tost...:60:
sağolun yaa sabahtan beri yokum haberiniz bile olmamış...bende dedim kesin arama kurtarma çalışmalarına başlamışlardır :60:

hhee öle dedim, başak dedikodusunu yapma dolunayın dedim:19:
aa arkasından konuşma arkadaşımın dediimm:20:
varya dolunay bu başak çok tospaa bi kız yaaa,a:23:
hep ddikodu hep cazgırlık başka işi yok sankii:25:

myhoşum bende geçen haftalarda 20liği çektirdim,okkadan morfin ve ağrı kesiciye hatta antibiyotiğe rağmen çalışmalara aravermedik canım..

eşininki bayaa dolaylı..bence öncelikle anne adayınn dikkat etmesi yeterli olur...dişçime hamilelik düşündüğümü söyledim tabiki..bu ay korun demedi..

zaten erenayımda baktı,doktorun verdiği antibiyotik hamilelere bile zararlı değilmiş:)

kız bebek benim vucudumda yetişecek de bebek olana kadar spermcikler kimde? spermleri etkilermi didim ben hani tembelleştirir

hareket kıstlaması yapar filan ya da sağlıklı spermcikler olmaz filan filan işte neyse aman bi zararı olmasın da manyaklaştım iyice ben
:37:

hoşgeldinnnnnnn inşallah olmazsın yaa gelmesin bu gıcık kırmızılar :47::47::47:

kızlarr bişi sorcam yaaa,
ben şimdi böğürtlrn kökü kürü yapıyom yaaa
başka bitki çayı içsem karışır mı problem olurmuu mesela adaçayı papatya falann..
hani bi kür yapılırken başka bişi yapılmıyo ya kafam karıştı iyiceee:44:

kızllarrr bugünn çook kötüyümmmm:14:
ağzımın tadı yok midem ağrıyoooo
kafam kazan gibi banaaa nelerrr oluyorrr yaaaa:14::14:

anne annee şüt istiyom bemmmm...:1:

kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma :52::52::52::52:

erenay ısrar etti dolunay şööleymiş dolunay evde tembelmiş dolunay pasaklıymış falan fıstık kulağıma bişiler fısıldıyor:30::30::30:

kim benmi??ayoll benim gibi temizikçi ruhlu kim var acabaa aramızda:)ben bu dünyaya yer silmek,süpürmek toz almak için gönderilmişim:)

süpürge eskiyince saçımı süpürge ederim o derece deliyim yani :60:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün :3:
slm cnm nasılsın bakalım. senin bat ne zaman bu arada
hah benim kocam fanusu arabaya koyar beni öle gezdirir gerek yok içine atmasınaaa..:63:
:1::1:
pyotesto ediyom seni...:19:
anma, anmadıkça sıra sana gelecek!!:kkk:
anılmak hakkımız!!
söke söke alırız:kkk:

:1::1::1:
merhaba kızlaaar umarım hepiniz iyisiniz benim bu aralar işlerim çok sağlığımda pek iyi değil keyfim yok o yüzden topiğe pek gelemiyorum ama hep aklımdasınız :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
evet cnm farkındayım gelmiyorsun pek fazla.
çok geçmiş olsun. tez zamnda aramıza dön.
her zaman göynümüzdesin:29::29:
kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma :52::52::52::52:
toplaşalım oleeeeeyyyy

bağrına bas beni anam
garip anam:124:

merhaba kızlaaar umarım hepiniz iyisiniz benim bu aralar işlerim çok sağlığımda pek iyi değil keyfim yok o yüzden topiğe pek gelemiyorum ama hep aklımdasınız :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
senin varlığın yeter ablacımm
arada bi ce de yeter bizeee:91:

tabi tabiiii hiç dedikodu yapmazsınn hiççççç:19:

anam anam süt sütttt:52::52:

oyyy noldu şevgilimmmm neyin var...:44:

adaçayı zaten içme erenayım...kasılma yapıyomuş yaa..hamilelere önermiyorlar..ee bizde hamiş adayıyız

bir ara bende içiyodum..bebek düşündüğümden bu yana içmiyorum..:51:
başka bitki çayı içsem karışır mı problem olurmuu mesela adaçayı papatya falann..

Pelincim gerçi hamilelik belirtileryle adet belirtileri yakınmış diyolar?ne derece doğru canım?daha önce bi hamilelikte yaşamadım ki
ikisini karşılaştıramıyorum..
inşallah ikimizinde kırmızıları gelmes canım...aynı anda mucisemise kavuşuruz..:16:

ben biliyom kim dost kim tost...:60:
sağolun yaa sabahtan beri yokum haberiniz bile olmamış...bende dedim kesin arama kurtarma çalışmalarına başlamışlardır :60:

kızım ben seni cıa'ya nato'ya sordum bizzat kendim inan bak... kocacişinle oğnaşıyor,gelecek 10 yılın planlarını yapıyorlar dediler...hhaaaa canım...
ben başka bir topicte bu reklamını yapan dr.varya ona sordum kesinlikle adet döneminin belirtileri olmaz dedi bir öğrendikten sonra yani 4-5 hafta olunca işte göğüslerde ağrı kasık kasılmaları olur dedi şekerim

sanırsam bunlar delirme belirtileri yavaş yavaş sıyırıyoruzzzzzzzzz:53::53:
anne annee şüt istiyom bemmmm...:1:

kim benmi??ayoll benim gibi temizikçi ruhlu kim var acabaa aramızda:)ben bu dünyaya yer silmek,süpürmek toz almak için gönderilmişim:)

süpürge eskiyince saçımı süpürge ederim o derece deliyim yani :60:

:60::60::60:

hah benim kocam fanusu arabaya koyar beni öle gezdirir gerek yok içine atmasınaaa..:63:

aa umutsuz ev kadını pelinn kırmızıyı görmeden ne bu karamsarlıkk :20::20:
ama ya ben anlıyorum kendimi geccen iki hamişligimdede icime dogmuştu şimdi hic öyle bişey dogmuyo icime bide adet agrısı gibi agrıyo karnım:25:

merhaba canım ...gecmiş olsun niye keyfin yok saracım...:16:

hatun bırak başka çayları
riske atma. sadece böğürtlen köküne önem ver şu an.
başka bitkiler içersen ona önem vermediğni anlarsa böğürtlen alınır bence.
hem ne kadar içiçen böğürtleni.
sık dişini o bitince başka şeyler içersin
noldu annem gel yanıma.
hatta karacal annemiz sarsın seni bağrına.
kayaların ucundaki iplere dikkat yalnız boğazına kaçmasın

slm cnm nasılsın bakalım. senin bat ne zaman bu arada

:1::1:

anılmak hakkımız!!
söke söke alırız:kkk:

:1::1::1:

evet cnm farkındayım gelmiyorsun pek fazla.
çok geçmiş olsun. tez zamnda aramıza dön.
her zaman göynümüzdesin:29::29:

toplaşalım oleeeeeyyyy

bağrına bas beni anam
garip anam:124:

sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın

ama ya ben anlıyorum kendimi geccen iki hamişligimdede icime dogmuştu şimdi hic öyle bişey dogmuyo icime bide adet agrısı gibi agrıyo karnım:25:

merhaba canım ...gecmiş olsun niye keyfin yok saracım...:16:

sağlık sorunlarım var canım o yüzden

sen nasılsın neler yapıyosun sıkma canını inşallah hamilesindir eğer değilsende kırmızılar oldukça umut hep var demektir unutma tatlım

adaçayı zaten içme erenayım...kasılma yapıyomuş yaa..hamilelere önermiyorlar..ee bizde hamiş adayıyız

kız bebeği çayla mı düşürdün.
Allah seni naapmasın beceriksiz karıııııı:9::9:
sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın
:amin:

seninde ablacım inşallahhhhhhhhhhhhh

oyyy noldu şevgilimmmm neyin var...:44:

hmm içmeyeyim o zaman ama adet düz adaçayı birebirr ... ondan kullanıyodum yaa
ama artık ilaç kulllanıyom içmeyeyim bariii
hatun bırak başka çayları
riske atma. sadece böğürtlen köküne önem ver şu an.
başka bitkiler içersen ona önem vermediğni anlarsa böğürtlen alınır bence.
hem ne kadar içiçen böğürtleni.
sık dişini o bitince başka şeyler içersin
hiç karışım yapmıyım o zaman boşuna
adet olursam o zaman içerim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Back
X