Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biz anne kız çok beceriksiziz. hazır alırız ancak napalım. ama böle şeyleri de herzaman bulamaz insan bilsem örerdim. eğri büğrü çıkar benim atkı bile öremiorum ben:1::1::1::1::1:

iyiyim kselcim kardeşim iyi oldu ya gördümde içim rahatladı cnm ya

çok sevindim canın kardeşinin iyi olmasına. senin içinin rahatlamasınada çok sevindimmm canımmm benim hayat bu napıcan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. o yüzden hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım.

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

çok sevindim canın kardeşinin iyi olmasına. senin içinin rahatlamasınada çok sevindimmm canımmm benim hayat bu napıcan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. o yüzden hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım.

SAĞOL CNM BENİM DOĞRU SÖLÜON BİLMİYORUZ HAYAT İŞTE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN:nazar:

kızlar bişey soracam size

aşırı sinirlilik,aşırı iştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gün gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

aşırı sinirlilik,aşırıiştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:
aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16: hemen kanda baktır. izin al çık bence hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:

bak ben daha önceki tecrübelerim aynen şöyleydi, kasıkda batma bazen ağrı, adet olacakmışım hissi, sinirlilik, ateş basması ama ara da da donma, özellikle ayaklar, sık idrar ve uyku hali:16::16::16::16::16::16::16::16:

aaayyyy evetttttttttttt canımmmmm hadi İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sübhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16: hemen kanda baktır. izin al çık bence hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:

sağol canım ama üç gün gecikti daha kanda çıkarmı şimdi

bak ben daha önceki tecrübelerim aynen şöyleydi, kasıkda batma bazen ağrı, adet olacakmışım hissi, sinirlilik, ateş basması ama ara da da donma, özellikle ayaklar, sık idrar ve uyku hali:16::16::16::16::16::16::16::16:

sık idrarda var evet ama ben üşüttüm belki ondandır diyorum bide göğüslerimde hiç hassasiyet falan yok :50::50::50::50::50::50:

aşırı sinirlilik,aşırı iştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gün gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:

sarammmmmmmmmmm hadi bakalım güzel haberlerle gelll:38::38::38::38: kan var kız kan verrr :46::46::46::46::46::46::46:

Back
X