abla yaaBen dudukluden cok korkuyorum ve ıslamadan nasıl pısırecem
ıyım canım sen nasılsın![]()
iyiyim bende cnm mantarlı tavuk sotede yapabilirsin kolay ve pratik pilavın yanına güzelolur çorbanda varmış bide salata yap daha ne olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla yaaBen dudukluden cok korkuyorum ve ıslamadan nasıl pısırecem
ıyım canım sen nasılsın![]()
iyiyim bende cnm mantarlı tavuk sotede yapabilirsin kolay ve pratik pilavın yanına güzelolur çorbanda varmış bide salata yap daha ne olsun![]()
mantarım yok markete gıotmem lazımm gıderse kı mantarı fırına surerım tereyaglı kasarlı super oluyoo
Trsk ederım fıkrın ıcın bu aradaa hergun bugun ne pısırecem dıye dusunmekden bıktım bıde esım bugun yedıgını hayatta yarın yemezzz![]()
tmm cnm rica ederim ay öyle çok zor olur benim eşim yazık önüne ne koyarsam onu yer bugün yediğini kalmışsa yarında yer hiç bişi demez istersem kahvaltı hazırlarım akşama yemek yapmadıysam yer işin zor hergün yemek düşünmen lazım senin napçan gülü seven dikenine katlanırmışşşşşşş![]()
ne demek müşeerref oldum efemBu arada papatyacım tşkkürler kabul etttiğin için cnm![]()
ablacım benım kı yem ek hayatta secmezz meselafa pılavı daha yenı gusel yapmaya basladım ılk evlendıgım sene dayıyodum kahfaltıyı agzını acmazz hatta yemeke hazırlmadım hastaydım arayım yemek soler dısarda amaaaa bugun oısıreyım fasulyeyı yarın yemezzz abla:26::26::26::26: ama olsun kocamıı cook sevıyorummmmmmm dısarda aksama kadar sogukda calısyooo yemekler feda olsunn
sımdık canımm mantar cektıı ama buzlukta fasulyem varmısss ıslatılmıss asureden kalmıstı onumu pısırsemm:44::44::44::44:
o yoktan var eden dir demekti yanlış hatırlamıosam hca demişti bana bunu tesbih et diye
:115::115::115::115::115::115:![]()
Saracım hadi hayırlısı olsun inşallah hamişsindir cnm benim![]()
ablacım benım kı yem ek hayatta secmezz meselafa pılavı daha yenı gusel yapmaya basladım ılk evlendıgım sene dayıyodum kahfaltıyı agzını acmazz hatta yemeke hazırlmadım hastaydım arayım yemek soler dısarda amaaaa bugun oısıreyım fasulyeyı yarın yemezzz abla:26::26::26::26: ama olsun kocamıı cook sevıyorummmmmmm dısarda aksama kadar sogukda calısyooo yemekler feda olsunn
sımdık canımm mantar cektıı ama buzlukta fasulyem varmısss ıslatılmıss asureden kalmıstı onumu pısırsemm:44::44::44::44:
anladım canım çok sağol inşallah senin testinde pozitif sonuçlanır
hazır fasulyende varmış işte pişir ne güzel yarında tavuklu mantar sote yaparsın öbürgünde islim kebabı yap sonraki günde etli nohut yemeği yap sonra yeşil mercicmekli bulgur pilavı yap yanında balık kızart salata yap,sonraaaaa fırında tavuklu bezelye yemeği yap,nohutlu pirinç pilavı yap sen lazım oldukça sor ben sana yazarım hemde tarifleriyle tamam mı canım benim repertuar geniştir ama ben bile bazen ne pişirsem diyorum yani hesap et![]()
İnşallahhhh saracım ama bu sefer hiç belirtim yok:85::85::85::85::85: Rabbim ol derse olacak. Allahım büyük belki erkendir diorum belirti için. bi ateş basmam var sen dede var mı?
Allah Ol dedikten sonra gerisi bahane canım yeterki Allah layık görüp evlat nasip etsin hayırlı ve sağlıklı olarak tabiki
canım geçen gece elim ayağım çok yandı ben daha çok üşüyorum o yüzden bende pek umutlanmıyorum ama şu an burada cuma selası okunuyo umutsuz olmayalım ve dua edelim inşallah ikimizde hamileyizdir ve tüm isteyen herkes amiiiiiin
Kızlar ben çıkıom görüşürüz![]()
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN canımmm Allahım hepimize sağlıkla, hayırla nasip etsin rabbimmmm
kızlar bişey soracam size
aşırı sinirlilik,aşırı iştah artışı,uyku hali,bel ağrısı,su gibi akıntı, zaman zaman üşüme zaman zaman yanma, kasık batması ,karın ağrısı ve reglin üç gün gecikmiş olması bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi :26::26::26::26::26::26::26:
saracım bunlar kesinlikle hamişlik belirtisi benimde ayaklarım çok üşümüştü ve karnım çok ağrımıştı ondan şüphelenip 2 önceden test yapmıştım çıkmıştı senin bide geçmiş 3 gün idrar testinde bile çıkar varsa hadi inşallahh dualarımız kabul olurr
yeterciğiminde duasına kocaman bi AMİNNNN diyorumm