Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisucum rüyan çok güzelll İnşallah gönlünce hayırlara vesile olur:16::16::16::16: neye yorulursa ona çıkar unutma hayra yor
canım incir yumurtası oluşamayan bayanlara iyi gelio. adet düzensizliği için falan soğan suyu saraçoğlunun kürü çok iyi bu ay hamiş kalmazsan yap tavsiye ederim. bence yumurta takibi yaptır şansın çoook artar öle. yumurtan oluşuomu, ne zaman oluşuo genelde, ve çatlıomu, ne zaman çatlıo? öğrenirsin ve ona göre çalışmaları gönül raahatlığıyla yaparsın canım. takiplerden sonra bugün ilişkiye girin diye doktorun hem uyarır, hemde bi aksilik varsa tedavi uygular. rahim fili çekildin mi?

soğan kürünü daha önce denedim ve ancak bikaç gün dayanabilmiştim :1: yok şu aralar adet düzenliği sayılmaz pek yumurtlama sorunum var oyüzden incir kürü denemiştim bu ay 20 gün falan kullandım işte :46: evet canım hayra yoruyorum bende zaten çok güseldi rüyam balıkta kısmet demek zaten :46: bakalım yumurta takibinide düşünüyorum zaten adet günümün 3. günü falan gidicem zaten :46:

dumanıda görmüştüm ama gitmişşşşşşşşşşşşşşş:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

ayyyyyy kızzz kk beni dehlemiş yine bende burdayım sanıyodum:17::17::17::17::17:

bende oturuyorum annem bi taraftan nette bişlerle uğraşıyorumm

kızına isim bulakmı kızzzzzzz:13::13:

aynen canım bende öyle senin deyiminle dehlenmişim :)
benim kızımın adı hazır bikeremmm alara olacak:16:

vay vay vayy bizim yeğenin adı hazırmşşşş:21::21:adıyla çok yaşasınnn sıpaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ikiz olsunda birini ben aliyim yaaaa:31::31::31:

sizin ailede ikiz doğuran varmı genetik olarak sennde ikiz yapma ihtimalin nedir:18:

vay vay vayy bizim yeğenin adı hazırmşşşş:21::21:adıyla çok yaşasınnn sıpaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ikiz olsunda birini ben aliyim yaaaa:31::31::31:

sizin ailede ikiz doğuran varmı genetik olarak sennde ikiz yapma ihtimalin nedir:18:

benim halamın var ikizleri eşiminde ailesinde var ama bebişimiz tek canım

aa sahimii bende çok severim alara adını hatta benimde kızım olursa koymayı düşündüğüm isimlerden biri oo ben alanyada bi beldedeyim ya burda tanışmıştık kocişimle o yüsden burdada bi alara çayı var kocişimle beraber gitmiştik hatta koymayı düşünmüştüm bakalım kısmet :1: hayırlı olsun canım alaramızın ismide :46:

daha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...

yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...

avatarı mı yenileyip geldin kuzummmm

kız bak başka topikciklere takılıyosan saçını başını yolarım haaaa:4:

he canım bak sırf bebeğin beyni akacak diye korktugun için düzgün bişi buldum :16::16: :16: benim ekranımda suan 4 tane kk açık istediğim her yerde aynı anda gezinebiliyorummmm, araştırma yaparak muhabbet etmeyi severimm:51::51:

ne surat yapıyon len geri giderim bak :19::19::33:
cadıı karııııı sende en az benm kadar cadısınnnnnnn hiç gidermisin sennnnnnn:22::22:

ben bu yüzden ceviyom seni:29:

kısmettttt

dumancım babadan geliyo sanırsammmmmmmm:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

bence bu yeşil kesin ikiz doğurcak:12:

he canım bak sırf bebeğin beyni akacak diye korktugun için düzgün bişi buldum :16::16: :16: benim ekranımda suan 4 tane kk açık istediğim her yerde aynı anda gezinebiliyorummmm, araştırma yaparak muhabbet etmeyi severimm:51::51:

4yeri birden idare ediyorum hepinizi birbirinizle aldatıyorum diyosun:57::57:

bide iitiraf ediypsun:53:

cadıı karııııı sende en az benm kadar cadısınnnnnnn hiç gidermisin sennnnnnn:22::22:

ben bu yüzden ceviyom seni:29:

kısmettttt

dumancım babadan geliyo sanırsammmmmmmm:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

bence bu yeşil kesin ikiz doğurcak:12:

inşallah inşallahhh ağzından bal damlıyooo :54:

aa sahimii bende çok severim alara adını hatta benimde kızım olursa koymayı düşündüğüm isimlerden biri oo ben alanyada bi beldedeyim ya burda tanışmıştık kocişimle o yüsden burdada bi alara çayı var kocişimle beraber gitmiştik hatta koymayı düşünmüştüm bakalım kısmet :1: hayırlı olsun canım alaramızın ismide :46:
çok güzel bi isim benim çok hoşuma gidiyor canım sende koy olursa kızın bence tabi benimki kız olursa bakalım daha cinsiyeti bilmiyoruz
daha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...

yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...

evet canım 8 haftalık olduk daha ama dra gittiğimizde tek kalp atışı vardı haklısın gerçi bizim bi tanıdık 3. ayda öğrenmiş ikiz olduğunu saklanmış diğeri:1:

çok güzel bi isim benim çok hoşuma gidiyor canım sende koy olursa kızın bence tabi benimki kız olursa bakalım daha cinsiyeti bilmiyoruz

evet canım 8 haftalık olduk daha ama dra gittiğimizde tek kalp atışı vardı haklısın gerçi bizim bi tanıdık 3. ayda öğrenmiş ikiz olduğunu saklanmış diğeri:1:

yaaa bak neler var neler, tek yumurta ikizlerinden genelde geç anlaşılırmış.... ben ikiz istediğim için herkesi de ikiz istiyo gibi hissediyorum galibaa:26:

Back
X