Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kendin için istiyon demi tekini alacan:1:
evet tabiii nazo sen beni bilirsin:12::12:
anne kaynana filan yokmu cnm yakınlarda hiç merak etme bakan biri olur ohh ne güzel 2 tane birden büyür giderler...

tkb neki???????
kız bu karı listeye kayıtlı ama tkb yi bilmiyoooo:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
yok sana sen doğurcan hemide erkek olacak seninki gör bak adaşım demişti dersin:34:

neden erkek dedin kızzzzzzzzzzz

yarına misafir gelecek onun için yoksa takmam yapmasamda olur

dr iyi dedi ağzından cımbızla laf aldım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adam zorla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı nasıl dr anlamadım ilk defa böylesine denk geldim canım sıkıldı onun içinde hiç iş yapasım gelmiyor

ayyyyy ne gıcık bi durum nazo ya bence doktorunu değiştirrrr

dr iyi dedi ağzından cımbızla laf aldım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adam zorla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı nasıl dr anlamadım ilk defa böylesine denk geldim canım sıkıldı onun içinde hiç iş yapasım gelmiyor
hımmm o zaman daha çabuk topla kendini:1::1:

kız bu karı listeye kayıtlı ama tkb yi bilmiyoooo:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

kuzucum oturdun anlattınmı tkb ne ben nerden bileyim valla çözmeye çalışıyorum ama yok olmuyooo olmuyooo,,, acı bana akşamları 15 dk girip çıkıyorum kaçırmışımmmmmm:43::43:

aa o kadar azmı vaar ay ne güseel beraber büyüycekler bebişleriniz desenee off benşm birileriyle beraber büyütebileceğim bi bebişim bilem yok oysa yaa :50:

daha genceciksin yeni evlisin bu umutsuzluk ne benimle evlenenlerin yaşıtlarımın gencecik kızları oldu çocukluk arkadaşımın 17 yaşında kızı var biraz küçük evlenmişti gerçi ,en yakın arkadaşımında 16 yaşında kızı var düşün daha bir sürü sayabilirim yani çevremden kardeşlerimden ben kendimi köprüden atayım ozaman... bir daha öyle karamsar konuşmak yok daha bi tedavi bile görmedin sayılır adam akıllı güzel bi tedaviyle birkaç aya kalmaz gelir bebeğin ben inanıyorum

dumana cevap versenize len tkb yi merak etmiş kız şeey aslında bende bilmiyom merak ettim kaçtır soracaktım unutuyodum tkb ne leeeyn? :53:

ne saçma drmuş öyle başka bi dra git bence nazoş inşallah klomenin faydasını görürsün

öyle erkek olacak işte :34:

kaç aydır artık tanıdım seni ikizim olursa saklayacam zaten tek diyecem isteme diye yoksa vermem diyemem

ayyyyy ne gıcık bi durum nazo ya bence doktorunu değiştirrrr

evet bende yazın gitmiştim çok ilgili gelmişti bana ama pişman oldum moralim bozuldu al klomeni 16. günüde çatlatma iğnesini ol birkaç ay böyle deneyecez denirmi ilacıda ben söyleyince yazdı

daha genceciksin yeni evlisin bu umutsuzluk ne benimle evlenenlerin yaşıtlarımın gencecik kızları oldu çocukluk arkadaşımın 17 yaşında kızı var biraz küçük evlenmişti gerçi ,en yakın arkadaşımında 16 yaşında kızı var düşün daha bir sürü sayabilirim yani çevremden kardeşlerimden ben kendimi köprüden atayım ozaman... bir daha öyle karamsar konuşmak yok daha bi tedavi bile görmedin sayılır adam akıllı güzel bi tedaviyle birkaç aya kalmaz gelir bebeğin ben inanıyorum

ben umutsuz diilimki zaten canım öylesine yazmıştım onu :34: daha olur nasılsa acelem yok zati ama hemen olsada hiç fena olmas diyom sadecene :1: haklısın ablacım ne deyim sen üzme kendini asıl allahtan ümit kesilmez nasılsa

kuzucum oturdun anlattınmı tkb ne ben nerden bileyim valla çözmeye çalışıyorum ama yok olmuyooo olmuyooo,,, acı bana akşamları 15 dk girip çıkıyorum kaçırmışımmmmmm:43::43:
cık cık cıkkkkkk:20::20::20::20::20::20::20::20::20:
dumana cevap versenize len tkb yi merak etmiş kız şeey aslında bende bilmiyom merak ettim kaçtır soracaktım unutuyodum tkb ne leeeyn? :53:
cık cık cıkkkkkk:20::20::20::20::20::20::20:
ne saçma drmuş öyle başka bi dra git bence nazoş inşallah klomenin faydasını görürsün

iyi bakalım bakakta görek:12:

kaç aydır artık tanıdım seni ikizim olursa saklayacam zaten tek diyecem isteme diye yoksa vermem diyemem

evet bende yazın gitmiştim çok ilgili gelmişti bana ama pişman oldum moralim bozuldu al klomeni 16. günüde çatlatma iğnesini ol birkaç ay böyle deneyecez denirmi ilacıda ben söyleyince yazdı

saklayacan mı:9::9::9::9::9::9::9::9:aklı olan saklasın bence de:27::27::27::27::27:

o ne ya ne biçim dokt:27:r valla insanın doğurası varsa da doğuramazzz

öyle cins bi doktorda bi kere bana rastladıydı canım yaa önceki gittiğim bana klomen veren doktor yoktu birine girdiydim aynen oda bana iyi bişiii yok dedi ne nezaman ilişkiye girmem gerektiğini söylediydi ne yumurtamın durumunu salak herif nooolcak yumurtam ne durumda dedim onun için git antalyaya rahim filmi çekin dedi bide hatta hıh :19: bazen bu doktorlar sinirr ediyo adamı yaa :19:

hımmm o zaman daha çabuk topla kendini:1::1:

valla dra gidene kadar iştahla yaptım biraz işlerimi ama dr dan gelince bütün hevesim kaçtı... kardeşime verdim malzemeleri kurabiye yapacak bende poğaça ve kısır yada patates salatası yaparım yarın akşamadan yapacaklarımıda yapsam ama bakalım biraz sonra bi kendime gelirim

ben geldım kızlar nasılsınızzzz:3::3::3::3::3::3::3::3:

hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum

evet ya tahlillerin iyi çıkmasına bile sevinemedim
bende klomeni kullansamda bitince yumurta takibi için gitsemmiki diye düşünüyorum başka dra

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun :16::16:

heheh bencede söyleme başağa ama bize söylersin dimii sölemeyis biz başağa merak etme :34::1: bidaa gitme o doktora ozaman canım başka doktor yok diil ya :19:

valla dra gidene kadar iştahla yaptım biraz işlerimi ama dr dan gelince bütün hevesim kaçtı... kardeşime verdim malzemeleri kurabiye yapacak bende poğaça ve kısır yada patates salatası yaparım yarın akşamadan yapacaklarımıda yapsam ama bakalım biraz sonra bi kendime gelirim

hosbulduk cnm dok gtmısın cnm hıc kafana takma baska dok bulll
bende bu ay dok gtcemm esımle :31::31::31::31:

saklayacan mı:9::9::9::9::9::9::9::9:aklı olan saklasın bence de:27::27::27::27::27:

o ne ya ne biçim dokt:27:r valla insanın doğurası varsa da doğuramazzz

saklayacam yoksa alırsın bende vermem diyemem kendimi biliyom:1:
ay ben çok korkuyom ikizden kesin ikiz olur ablamda hep ikiz olsun diye dua ediyordu bana bende istemiyom diyodum bakalım görecez

öyle cins bi doktorda bi kere bana rastladıydı canım yaa önceki gittiğim bana klomen veren doktor yoktu birine girdiydim aynen oda bana iyi bişiii yok dedi ne nezaman ilişkiye girmem gerektiğini söylediydi ne yumurtamın durumunu salak herif nooolcak yumurtam ne durumda dedim onun için git antalyaya rahim filmi çekin dedi bide hatta hıh :19: bazen bu doktorlar sinirr ediyo adamı yaa :19:

yumurtanın durumu için çekilmiyoki rahim filmi rahimin içine bakılıyor bi pürüzmü var terslikmi yapışıklıkmı var onlara bakılıyor
bu dr larda saf görüyo bizi heralde nasıl sinir oldum bugün ya aklıma geldikçe keşke başka dra gitseydim diyorum bide profofösör olacak:47:

evet ya tahlillerin iyi çıkmasına bile sevinemedim
bende klomeni kullansamda bitince yumurta takibi için gitsemmiki diye düşünüyorum başka dra
aman cnm boşver takma her dr un tarzı farklı canını sıkmasına izin verme,yeni bi dr bul gerekirse... dr dediğin önce moral verecek insana sonra tedaviyi daha kolay başarırsınız böyle olmaz yani... ayyy bak canım kısır istedi şimdi böyleeee ekşi ekşiiii ımmmmm

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun :16::16:
iyi uykularrrr

Back
X