Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzumm şaka anem şaka biizim aramızda dedikodu olurmu hççç aaa hepimizz tatlı hatunlarızzz:16::16::16:

valla ortamı yumuşatmazsam hatunlar beni topa tutacak:67::67::67::67::67::67::67:

tatlım bence kendimizi bu kadar sabırsız yapanda biziz gerçeketn bak bu kadar bilgili olmasak bu konularda sabrımızda yüksek olacak ama biz illa herşeyi bilicez:41:

kız sanki zıkkım iç der gibi dedinn:30::30::30:

al sen içç o kahveyii artık padişahın kızı olsan küstümm:19::19:

sara bida bööle güzel kahveler yapma bak birbirimize girdik

evet yaaa bunu ben de düsündüm sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz :1: bilincsiz bi bicimde daha cabuk hamile kaliniyor sanki, cok karsilasiyorum hemen ilk aylarda hamile kalan, bilmeden hamile kalan...

offfffff bunların hepsini içesim geldiiiiii:23::23::23:

ben de ben deeeeee al başaksss:57::57::57::57::57::57:

canım belki tutunma problemi var ya hormonlarından yada sperm kalitesinden. baktırdın mı başakcım bunlara??

AAllah allahhhh canım sıkma canını başka bi doktora gidemiomusun?? terbiyesiz adam. Allah vicdanlı işini bilen doktorlara denk getirsin:50:

ayyyy ben hizmetçi gibi ayakta bekliorum bilionuzmu nerdeyse ne uzanmasıı benimkisi tam çaki

:37::37::37::37::37::37: yıkanmıycam işte sürekli üstümü değiştiriom o kadar:37::37::37::37: seni kokulu kokulu öpüyorummmmm

kızlar bu ateş ölçmek için marka varmı tavsiyeniz benimkiler yok ortalıkta kayıpp:17:

kolay gelsin canim sana yaa zor valla herkesin ayri bi derdi var.. kimisi yeme icmeye laf eder, kimisi oturmaya.. allah herkese gecim versin kimse sorun yasamasin yaa... ben öyle seyler yasadim ki kim ne derse inanirim gercekten.. :50::50::50:

ayy karılar yukarı çıkıp gelicem ama korkuyom dağılırsınız diye valla gidemiyom ya offff

burda durun bi 15 dakka gidip geliyim:18:

yasanan bazi seyler öyle duruma getirirki insani sözler de yetmez o noktada... herkes de hakkettigini duyar, ki kaynana durumu hic bir seyle karsilastirilmaz.. ben hic kaynanasinin yuvasini yikan gelin duymadim ama gelini bosatan kaynanan coooook duydum.. hani bu laf da bizden cikan degil, cok kimseler tarafindan söylenen bi laf.. eger bi gün ben de kalkar gelinimi durduk yere kovarsam, haksiz, sebepsiz yere, haketmis olurum..

gereksiz yere tartışma konusu başlatmak değil niyetim.ancak bu konudaki düşüncelerim böyle

kaldıki söylediğiniz gibi kaynanalar olduğu gibi çok cadı gelinlerde var ona bakarsanız kaynanasının evini yıkan gelin yoktur belki ama gelinin yuvasını kurtaran çokda kaynanada vardır kaynanalarda sonuçta bir annedir.önemli olan kötü gelin kötü kaynana olmak değil iyi anlayışlı hoşgörülü insan olmayı başarabilmektir.

yok ta annem herşey karşuluklu diyelim:9::9::9::9::9:
ii ii karışmıyorum ben sonra atarsın beni topikten filan korkarım sende şimdi:1:

allah iyi etsin canim benim gercekten anlasmak cok önemli, yoksa her yerde konu aciliyor yine evin huzurunu etkiliyor..

evet canim haklisin, özellikle kisa süren siklusta adet bitimine cok yakin denk geliyor. onu da denedim bu ay :1: biri tutsun artik yaa...
evet yaaa tutsun da farketmez ister amuda kalk ister sabah akşam çalışşş yeterkiii tutsunnn :)

küsme annem sanada portakal suyu sıktım taze taze

Eki Görüntüle 359832

sen hamilemisin canım
sağol canııım bu daha içaçıcııı:32::32: yok tatlım suan diilim inşallah 1 ayım daha kaldı sonra başlıcam çalışmalara...

cay icin tesekkurler saracimmm..ben cikiyorum kizlarrr size ii sohbetlerr opuldunuz ii geceler tatli ruyalarrr

evet yaaa bunu ben de düsündüm sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz :1: bilincsiz bi bicimde daha cabuk hamile kaliniyor sanki, cok karsilasiyorum hemen ilk aylarda hamile kalan, bilmeden hamile kalan...

kolay gelsin canim sana yaa zor valla herkesin ayri bi derdi var.. kimisi yeme icmeye laf eder, kimisi oturmaya.. allah herkese gecim versin kimse sorun yasamasin yaa... ben öyle seyler yasadim ki kim ne derse inanirim gercekten.. :50::50::50:

tatlım zaten bu bilimsel birşey çok fazla bişey bilmek stres yapıyor

biliyorsuz stres oluncada hamile kalma olasılığımızı düşürüyoruz

hormonlar etkileniyor falan gerisi teferruat.

ne zaman yumurtlucam.

yumurtluycakmıyım acaba

görev gibi iki günde bir çalışmalar olacak

süpermenler yumurtayla buuuluşacakmı

yumurtla ile buluşan süpermen yumurta ile geçinebilecekmi

tüplerde yollar buzlumu karlımı yoksa günlük güneşlikmi engel varmı

tüpleri aşan sıpa tutanacakmı

tutunan sıpa büyüyyecekmiiiiiiiii ohooooooooooooooooooooo

yok annem tembel karıııı buda bizim gibi hamile mamile değil naz yapıyo:9:
tembell diilim beeennn valla dr bekle diyo yoksa bu kadar beklemezdimmm hıııııhhhh:19::19:

tamam annemm tamam barıştık:38::38::38:

kız listeye bakmadınmı karılar süt buharıyla hamile kalıyo
aa bilmiyodum bak bi araştırıyım şunu neymiş..

sen diyince baktım canım çok teşekkürler

güzel dedin valla ama bazı kaynanalar varki insana illahlah ettiren:27:

masraflı olduğu için şuan buna musait değiliz

1 demet maydonozu 1 litre sütle kaynatıyodun sonra belden aşağı çarşaf sarıyodun üzerine oturuyodun sonrada halvet oluyormuş eksiğim varsa düzeltin kızlar

anladım cnmmm

en iyi kaynana ölü kaynana değildir unutmayın bizim annelerimizde bi kaynana ve bizde bi gün kaynana olacaz gelinimiz damadımız bize böyle dese hoş olurmu
canım ölü lafı ağır belki ama inan fenasıda çok fena oluo.her ana geline ana olamıo malesef:50::50::50::50: Allahtan dileğim Allahtan kuldan utanan bi gelin yada damat olsun bende onlara yada ona ana oluyum. Allah kötülük edepsizlik yaptırtmasın:50:

hormonlara sprme baktırdım kuzum bi halt yok dedi doktor:35:

öpme benii pis karııııııı :45:

iyi canım Maşşallah

al:54::54::54::54::54::54::54::54:

NAZZOOOO canım neyap biliomusun sen tüpe evraklarını hazırla adetin3.günü 21. günü hormon tahlili,rahim filmi,sperm tahlilini falan bu arada dedidiğinide yap bakalım herifin kısmet belkide çok bilmişliğinden tavrı. fsh hormonu sonucunu aldın mı kaç çıktı??

gereksiz yere tartışma konusu başlatmak değil niyetim.ancak bu konudaki düşüncelerim böyle

kaldıki söylediğiniz gibi kaynanalar olduğu gibi çok cadı gelinlerde var ona bakarsanız kaynanasının evini yıkan gelin yoktur belki ama gelinin yuvasını kurtaran çokda kaynanada vardır kaynanalarda sonuçta bir annedir.önemli olan kötü gelin kötü kaynana olmak değil iyi anlayışlı hoşgörülü insan olmayı başarabilmektir.

tartisilcak bi durum degil ki zaten, sadece konusuyoruz hatta rahatsiz edici olursa konu kapatilabilir de.. tabniki her sey hosgörüyle baslar ve her sey de karsiliklidir.. bi gelin geldiginde kaynanaya gelinden cok is düser aslinda. kucak acmak yeni ortama alistirmak hep kaynananin isidir.. cogu kaynana da bunu yapmadigi icin kopmalar bu noktada basliyor. bazen de kaynana ne iyi olursa olsun suratsiz soguk bi geline denk gelirse yapilcak bir sey kalmiyor..

ve herkesin düsüncesi yasadiklariyla baslar, bigün, allah korusun, yuvam söz konusu konusu olursa bejnim kaynanam da yikilmasi icin ugrasmaz allah var, ama bana yasattiklarini da ben bilirim.. bu sebepten de benim düsüncelerim de böyle.

ii ii karışmıyorum ben sonra atarsın beni topikten filan korkarım sende şimdi:1:

evet yaaa tutsun da farketmez ister amuda kalk ister sabah akşam çalışşş yeterkiii tutsunnn :)

sağol canııım bu daha içaçıcııı:32::32: yok tatlım suan diilim inşallah 1 ayım daha kaldı sonra başlıcam çalışmalara...

evet artik allahim duysun sesimizi, ben daha 30uma gelmeden 3-4 tane yapip bitircem dogumlari :1::1::1:

oda benı calıstrsın annem yardım edeyım :21::21::21::21::21:

ben kocama hıcc kıyamam yaa ayy totosunu yerıımm:16::16::16:

sut buharı maydonuzla yapıyolr falan bısey benıde bılgım yoks sara ablama sormustum ama cvp gelmedıı:27:

canım banmı sordun ben geçmişi okumadım bugün canım sıkkın o yüzden görmemişimdir ben süt buharı yapmadım ama bildiğim kadarıyla bi litre süte bi demet maydanoz doğrayıp kaynatıyosun sonra buharına oturuyosun ve sonra üşütmemeye dikkat ediyosun ve halvete giriyosun buhara oturuncada etrafına battaniye falan sarki üşümeyesin

afiyet olsun tatlım

nbrsiniz kızlarr:3:

hoşgeldin canım

cay icin tesekkurler saracimmm..ben cikiyorum kizlarrr size ii sohbetlerr opuldunuz ii geceler tatli ruyalarrr

afiyet olsun canım iyi geceler

papoşşşşşşşşş senden 1 dakkada 3 mesaj performansı bekliyorum

yerimi aratmaaaaaaa

ben bi yukarı çıkıp geliyorummmm.

geldiğimde bakıcam mesajlarınaaa:20::20::20:

tkb seni görevlendirdiiiii bu kutsal bir görev:kkk:

1 demet maydonozu 1 litre sütle kaynatıyodun sonra belden aşağı çarşaf sarıyodun üzerine oturuyodun sonrada halvet oluyormuş eksiğim varsa düzeltin kızlar

sagol melegımm:16::16: pekı ne zman baslayacagımm

ayy karılar yukarı çıkıp gelicem ama korkuyom dağılırsınız diye valla gidemiyom ya offff

bız burdayız sekerımm

ne zaman yumurtlucam.

yumurtluycakmıyım acaba

basak bana da dok sıtresden oluyo dedııı:14::14::14::14:

allah iyi etsin canim benim gercekten anlasmak cok önemli, yoksa her yerde konu aciliyor yine evin huzurunu etkiliyor..

evet canim haklisin, özellikle kisa süren siklusta adet bitimine cok yakin denk geliyor. onu da denedim bu ay :1: biri tutsun artik yaa...

yok canım benim kaynanam ama hep merak etmişimdir yaşasaydı iyi anlaşırdık diye

nereye gidiyon ne yapcan

evet canım dediğin gelinden bitane eltim var kaynanam felçli yatarken bile bakmamış bir insan ne kadar kötü olursa olsun öyle muhtaç bırakılmaz ...ablamında kaynanası yapmadığını bırakmadı ama felç geçirdiğinde en kötü zamanlarında bile bütün ihtiyaçlarını ablam karşıladı ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin

hoşgeldin canım nasıl oldun

iyi aksamlar mood

ne zaman yumurtlucam.

yumurtluycakmıyım acaba

bildigim kadariyla stres prolaktin hormonunu yükseltiyor, ve bu hormonda hamile kalmayi engelliyor.. hani dogasina birakibilsek aslinda belki de bu kadar kafa kurcalamaya bile gerek kalmicak :9:

tartisilcak bi durum degil ki zaten, sadece konusuyoruz hatta rahatsiz edici olursa konu kapatilabilir de.. tabniki her sey hosgörüyle baslar ve her sey de karsiliklidir.. bi gelin geldiginde kaynanaya gelinden cok is düser aslinda. kucak acmak yeni ortama alistirmak hep kaynananin isidir.. cogu kaynana da bunu yapmadigi icin kopmalar bu noktada basliyor. bazen de kaynana ne iyi olursa olsun suratsiz soguk bi geline denk gelirse yapilcak bir sey kalmiyor..

ve herkesin düsüncesi yasadiklariyla baslar, bigün, allah korusun, yuvam söz konusu konusu olursa bejnim kaynanam da yikilmasi icin ugrasmaz allah var, ama bana yasattiklarini da ben bilirim.. bu sebepten de benim düsüncelerim de böyle.

evet artik allahim duysun sesimizi, ben daha 30uma gelmeden 3-4 tane yapip bitircem dogumlari :1::1::1:
en güzelii sendemi çok bebek istiyosun?? bende 3 tane çocuğum olsun diyorummm en son 37-38 yaşlarımda da 4.yü yaparız diyoduk plan yapıyoduk ama maleseff hormonlarım buna izin vermiycek:43::43: ama menopoza girene kadar inşallah 2 sene de bir doğurmak istiyorum kocamaaaan bi ailemiz olsun ne güzeellllllllll:16::16::16:

canım banmı sordun ben geçmişi okumadım bugün canım sıkkın o yüzden görmemişimdir ben süt buharı yapmadım ama bildiğim kadarıyla bi litre süte bi demet maydanoz doğrayıp kaynatıyosun sonra buharına oturuyosun ve sonra üşütmemeye dikkat ediyosun ve halvete giriyosun buhara oturuncada etrafına battaniye falan sarki üşümeyesin

evet abla cook marıfetlı :6::6: oldugun ıcınn
kesın bılıyosn dedım:51::51::51::51: ablamm keske sen le aynı yerde otrsaydık yaaaaa senden neler ogrenırdımm:1::1:
moralını bozma :16::16::16: her ay aynı seyı yasıyorzz

buharınamı yoksa sütün içinemi koyvaz totoyu???
ahhhhhh ahhhhhhhhh :14::14:

papoşşşşşşşşş senden 1 dakkada 3 mesaj performansı bekliyorum

yerimi aratmaaaaaaa

ben bi yukarı çıkıp geliyorummmm.

geldiğimde bakıcam mesajlarınaaa:20::20::20:

tkb seni görevlendirdiiiii bu kutsal bir görev:kkk:

canım ugün kızlara bi enerji geldi okumaktan yazamıorum ama emredersinizzzzzzz emriniz başım üstüne:42::42::42::42::42::42::42:

Back
X