Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım benim kaynanam ama hep merak etmişimdir yaşasaydı iyi anlaşırdık diye

nereye gidiyon ne yapcan

evet canım dediğin gelinden bitane eltim var kaynanam felçli yatarken bile bakmamış bir insan ne kadar kötü olursa olsun öyle muhtaç bırakılmaz ...ablamında kaynanası yapmadığını bırakmadı ama felç geçirdiğinde en kötü zamanlarında bile bütün ihtiyaçlarını ablam karşıladı ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin

hoşgeldin canım nasıl oldun

hmm anladim tatlim bir sey diyemem o zaman.. karsilikli saygi sevgi olduktan sonra anlasilmicak bir sey yoktur ki zaten.. ben cok adim kaynanama.. o beni kovdukca hakaret ettikce ben tavrimla cevabini verdim, kendimi savundum, ama saygisizlik etmedim, ben saglam durdukca o saldirdi, o beni kovdukca ben ona hediyelerle gittim, demedigi laf kalmadi inan bana.. 3sene oldu nerdeyse, henüz son bir senedir anliyor beni..

he bu arada erkegin tavri da coook önemli.. esler annesiyle karisini ayri tuttukca bir sey olmaz.. hangisi haksizlik yapiyorsa ona dur demeli..

canım ölü lafı ağır belki ama inan fenasıda çok fena oluo.her ana geline ana olamıo malesef:50::50::50::50: Allahtan dileğim Allahtan kuldan utanan bi gelin yada damat olsun bende onlara yada ona ana oluyum. Allah kötülük edepsizlik yaptırtmasın:50:

canım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

tartisilcak bi durum degil ki zaten, sadece konusuyoruz hatta rahatsiz edici olursa konu kapatilabilir de.. tabniki her sey hosgörüyle baslar ve her sey de karsiliklidir.. bi gelin geldiginde kaynanaya gelinden cok is düser aslinda. kucak acmak yeni ortama alistirmak hep kaynananin isidir.. cogu kaynana da bunu yapmadigi icin kopmalar bu noktada basliyor. bazen de kaynana ne iyi olursa olsun suratsiz soguk bi geline denk gelirse yapilcak bir sey kalmiyor..

ve herkesin düsüncesi yasadiklariyla baslar, bigün, allah korusun, yuvam söz konusu konusu olursa bejnim kaynanam da yikilmasi icin ugrasmaz allah var, ama bana yasattiklarini da ben bilirim.. bu sebepten de benim düsüncelerim de böyle.

tatlım rahatsız edici bi konu değil ama ben düşüncelerimi söyledim senin düşüncelerinede saygı duyuyorum haklısın herkes yaşadığını bilir benim kaynanam cidden çok iyidir telefonda bile sesimi duyunca daha iyi oluyorum diyecek kadar yani belkide o yüzden ben kaynanalara kötü söylenmesini istemiyorumdur ama dediğiniz gibi çok fena kaynanalarında gelinlerinde olduğu bi gerçek

nereye gidiyon ne yapcan

evet canım dediğin gelinden bitane eltim var kaynanam felçli yatarken bile bakmamış bir insan ne kadar kötü olursa olsun öyle muhtaç bırakılmaz ...ablamında kaynanası yapmadığını bırakmadı ama felç geçirdiğinde en kötü zamanlarında bile bütün ihtiyaçlarını ablam karşıladı ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin

yani nazemircim çok fena gelinlerde var tabiki dediğim gibi iyi insan olabilmek kişi önce vicdanlı merhamaetli anlayışlı insan olmayı başarabilirse kaynanada olur gelinde halada teyzede ve en önemlisi annede öyle değilmi

Son düzenleme:
tatlım zaten bu bilimsel birşey çok fazla bişey bilmek stres yapıyor

biliyorsuz stres oluncada hamile kalma olasılığımızı düşürüyoruz

hormonlar etkileniyor falan gerisi teferruat.

ne zaman yumurtlucam.

yumurtluycakmıyım acaba

görev gibi iki günde bir çalışmalar olacak

süpermenler yumurtayla buuuluşacakmı

yumurtla ile buluşan süpermen yumurta ile geçinebilecekmi

tüplerde yollar buzlumu karlımı yoksa günlük güneşlikmi engel varmı

tüpleri aşan sıpa tutanacakmı

tutunan sıpa büyüyyecekmiiiiiiiii ohooooooooooooooooooooo

en iyisi bunları unutmak

canım ölü lafı ağır belki ama inan fenasıda çok fena oluo.her ana geline ana olamıo malesef:50::50::50::50: Allahtan dileğim Allahtan kuldan utanan bi gelin yada damat olsun bende onlara yada ona ana oluyum. Allah kötülük edepsizlik yaptırtmasın:50:

iyi canım Maşşallah

al:54::54::54::54::54::54::54::54:

NAZZOOOO canım neyap biliomusun sen tüpe evraklarını hazırla adetin3.günü 21. günü hormon tahlili,rahim filmi,sperm tahlilini falan bu arada dedidiğinide yap bakalım herifin kısmet belkide çok bilmişliğinden tavrı. fsh hormonu sonucunu aldın mı kaç çıktı??

evet profösör bide gittiğim dr
fsh 2,26
lh 2,18
prolaktin 23,6
tsh 1,98
benim anlamadığım fsh ım 10.07 di nasıl bukadar düştü anlamadım dra da bişey sorulmuyoduki açıkmama yapsın iyi dedi yolladı beni prolaktin yükselmiş ilaç vermeye gerek yok dedi sınır 25 miş

buharınamı yoksa sütün içinemi koyvaz totoyu???
ahhhhhh ahhhhhhhhh :14::14:

canım ugün kızlara bi enerji geldi okumaktan yazamıorum ama emredersinizzzzzzz emriniz başım üstüne:42::42::42::42::42::42::42:

papatyam ahlama lütfen :29::29::29::29:

en güzelii sendemi çok bebek istiyosun?? bende 3 tane çocuğum olsun diyorummm en son 37-38 yaşlarımda da 4.yü yaparız diyoduk plan yapıyoduk ama maleseff hormonlarım buna izin vermiycek:43::43: ama menopoza girene kadar inşallah 2 sene de bir doğurmak istiyorum kocamaaaan bi ailemiz olsun ne güzeellllllllll:16::16::16:

ben de cok bebegim olsun istiyorum ama bi tane olunca düsüncem degisir mi bilmiyorum dumancim.. herkes öyle diyor cünkü, bi cocuktan sonra istemiyorsun diyorlar.. insallah pespepse gelir bebeklerin canim, insallah bu konuda allahim bizlerin yüzüne bakar.. yine de belli olmaz öyle deme d.k. haplari hormon ilaclaridir biliyorsun, ama bu haplara ragmen hamile kalanlar var.. yeterki allahim izin versin..

en iyisi bunları unutmak

evet profösör bide gittiğim dr
fsh 2,26
lh 2,18
prolaktin 23,6
tsh 1,98
benim anlamadığım fsh ım 10.07 di nasıl bukadar düştü anlamadım dra da bişey sorulmuyoduki açıkmama yapsın iyi dedi yolladı beni prolaktin yükselmiş ilaç vermeye gerek yok dedi sınır 25 miş

nazzzz fshnı adetin 3. günü mü ölçtüler??? bu fsh 18 yaşındaki kızn ki gibi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAHHHHHH:16::16::16::16::16: benim 10 küsürlerdee

semicim nsl oldun tatlımmmm konuş lütfen:29::29:

ben geldimm yavrularr gezmeye gittik kocişimle şimdi evimizdeyiz. siz napıyonuz bakayım

evet abla cook marıfetlı :6::6: oldugun ıcınn
kesın bılıyosn dedım:51::51::51::51: ablamm keske sen le aynı yerde otrsaydık yaaaaa senden neler ogrenırdımm:1::1:
moralını bozma :16::16::16: her ay aynı seyı yasıyorzz

sağol canım :38::38::38::38::38::38::38::38::38:

canım ugün kızlara bi enerji geldi okumaktan yazamıorum ama emredersinizzzzzzz emriniz başım üstüne:42::42::42::42::42::42::42:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: deli kız buharına oturuyosun ama inşallah senin ihtyacın olmaz bebeğin senledir

hmm anladim tatlim bir sey diyemem o zaman.. karsilikli saygi sevgi olduktan sonra anlasilmicak bir sey yoktur ki zaten.. ben cok adim kaynanama.. o beni kovdukca hakaret ettikce ben tavrimla cevabini verdim, kendimi savundum, ama saygisizlik etmedim, ben saglam durdukca o saldirdi, o beni kovdukca ben ona hediyelerle gittim, demedigi laf kalmadi inan bana.. 3sene oldu nerdeyse, henüz son bir senedir anliyor beni..

he bu arada erkegin tavri da coook önemli.. esler annesiyle karisini ayri tuttukca bir sey olmaz.. hangisi haksizlik yapiyorsa ona dur demeli..

işte iyilik kazanmış sen en azından yüzüne bakamayacak sözler hareketler içine girmemişin bravo sana
herzaman savunduğum şeydir sinirliyken ağzınıza geleni söylemeyin diye tekrar yüzüne bakacak yüzümüz olsun diye özellikle eş dost ve akrabalar için

tatlım rahatsız edici bi konu değil ama ben düşüncelerimi söyledim senin düşüncelerinede saygı duyuyorum haklısın herkes yaşadığını bilir benim kaynanam cidden çok iyidir telefonda bile sesimi duyunca daha iyi oluyorum diyecek kadar yani belkide o yüzden ben kaynanalara kötü söylenmesini istemiyorumdur ama dediğiniz gibi çok fena kaynanalarında gelinlerinde olduğu bi gerçek

yani nazemircim çok fena gelinlerde var tabiki dediğim gibi iyi insan olabilmek kişi önce vicdanlı merhamaetli anlayışlı insan olmayı başarabilirse kaynanada olur gelinde halada teyzede ve en önemlisi annede öyle değilmi

herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın RABBİM amin
dediğin çok doğru canım

buharına oturacan

nazzzz fshnı adetin 3. günü mü ölçtüler??? bu fsh 18 yaşındaki kızn ki gibi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAHHHHHH:16::16::16::16::16: benim 10 küsürlerdee

çok şükür canım
rabbim bugünümüzü aratmasın

saracım rasgele topikte bir sayfaya tıkladım
kızların çoğunun maaşallah gebelik cetveli var
doğuranlarda
nehir
pişkepolat
son ece
cadı ne yaptı hamiş mi oda
bizim gibi bekleyip hamiş olanları gördükçe mutlu oluyorum valla

haklisin saracim, o laf da zaten öyle ironik söylenen bir sey aslinda.. kimseye ölüm dilemek dogru degil tabiki, allah bilir orasini.. ben hayatim boyunca tek bir kisin ölmesini gönülden diledim, o da kaynanam degildi baska bi kadindi, seytanin insan versiyonuydu daha dogrusu.. benim kaynanam yine iyi, arkadasimin bi kaynanasi var düsman basina bile demeye dili varmaz insanin.. bazi seyleri gördükce halime sükredip gecti diyorum kendime.. cok sevindim kaynananla iyi olmana, cünkü bunun degerini, önemini iyi bilirim.. naar degmesin size :nazar:

işte iyilik kazanmış sen en azından yüzüne bakamayacak sözler hareketler içine girmemişin bravo sana
herzaman savunduğum şeydir sinirliyken ağzınıza geleni söylemeyin diye tekrar yüzüne bakacak yüzümüz olsun diye özellikle eş dost ve akrabalar için

herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın RABBİM amin
dediğin çok doğru canım

buharına oturacan

o süt buhari popisi yakiyor ama ben biraz kizarttim da kendimi ayiptir söylemesi.. dikkat edin kizlar yaparken..

evet canım adetimin 3. günü ölçüldü ama geçen temmuzda 10.07 di nasıl bukadar düştü anlmadım 3 aydır hayıt içtim ama bukadarda etki etmiş olamaz heralde

iyi geceler kızlaaar iyi muhabbetler size ben film izlemeye kaçıyorum :1:

iyi geceler canım:54:

çok şükür canım
rabbim bugünümüzü aratmasın

saracım rasgele topikte bir sayfaya tıkladım
kızların çoğunun maaşallah gebelik cetveli var
doğuranlarda
nehir
pişkepolat
son ece
cadı ne yaptı hamiş mi oda
bizim gibi bekleyip hamiş olanları gördükçe mutlu oluyorum valla

evet canım benim topikteki kızların hemen hepsi hamile kaldı kimide doğurdu bi ben kaldım herhal zelal ve metukadan haber yok uzun zamandır onlar da hamilemi bilmiyorum inşallah öyledirler o yüzden topikim ıssız ya cadı da hamile evet hemde ikizlere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım banmı sordun ben geçmişi okumadım bugün canım sıkkın o yüzden görmemişimdir ben süt buharı yapmadım ama bildiğim kadarıyla bi litre süte bi demet maydanoz doğrayıp kaynatıyosun sonra buharına oturuyosun ve sonra üşütmemeye dikkat ediyosun ve halvete giriyosun buhara oturuncada etrafına battaniye falan sarki üşümeyesin

afiyet olsun tatlım

hoşgeldin canım

afiyet olsun canım iyi geceler

hşbldm cnmmm nasıl oldun normale döndünmü biras gülümmm

nereye gidiyon ne yapcan

hşbldm cnm dünden daha iyiyim ama kötünün iyisiyim anlıcan ateşler basıp basıp duruyo bana neden acaba gülümm:44:
iyi aksamlar mood

bildigim kadariyla stres prolaktin hormonunu yükseltiyor, ve bu hormonda hamile kalmayi engelliyor.. hani dogasina birakibilsek aslinda belki de bu kadar kafa kurcalamaya bile gerek kalmicak :9:

hşbldm cnm seeninle tanışamadık sanırım sende hşgeldinn:3:
bide bi kez yapmak yeterli mi bu süt buharı olayını. maydonozlarda durcakmı içinde??

cnm bende en sonki reglimde yaptım süt buharı reglinin 5.günü yapıyorsun we halwete giriyorsun ama 3 gün dewam ediyorsun böle we duş almıyorsun üşütmemen lazımmışşş sıcak suda tutunamıyormuşşş ....ben 1 kez denedim sonuç inşallahh mutlu olur ....
:16:

haklisin saracim, o laf da zaten öyle ironik söylenen bir sey aslinda.. kimseye ölüm dilemek dogru degil tabiki, allah bilir orasini.. ben hayatim boyunca tek bir kisin ölmesini gönülden diledim, o da kaynanam degildi baska bi kadindi, seytanin insan versiyonuydu daha dogrusu.. benim kaynanam yine iyi, arkadasimin bi kaynanasi var düsman basina bile demeye dili varmaz insanin.. bazi seyleri gördükce halime sükredip gecti diyorum kendime.. cok sevindim kaynananla iyi olmana, cünkü bunun degerini, önemini iyi bilirim.. naar degmesin size :nazar:

amin sağol canım senin kaynananda seni daha iyi anlar inşallah canım menim

Son düzenleme:
hşbldm cnmmm nasıl oldun normale döndünmü biras gülümmm

hşbldm cnm dünden daha iyiyim ama kötünün iyisiyim anlıcan ateşler basıp basıp duruyo bana neden acaba gülümm:44:

hşbldm cnm seeninle tanışamadık sanırım sende hşgeldinn:3:

cnm bende en sonki reglimde yaptım süt buharı reglinin 5.günü yapıyorsun we halwete giriyorsun ama 3 gün dewam ediyorsun böle we duş almıyorsun üşütmemen lazımmışşş sıcak suda tutunamıyormuşşş ....ben 1 kez denedim sonuç inşallahh mutlu olur ....
:16:

hosbulduk canim benim, cok tesekkürler sicak karsilamn icin.. ben 24 yasindayim, allah kismet ederse ilk bebegim olsun diye bir senedir ugrasiyorum.. kreste calisiyorum yurtdisindayim.. böyle iste.. ya sen??

Back
X