Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

peki kac dk durayım cnm ısınca buhar cıkmaya baslayınca kalayımmı hemen ayy cok korktum yaaaa yanlıs yaparsamm ayy ne zor seylerr:31:

20 dk yeter canım
canını yakmıcak şekilde olacak tatlım zaten oturunca buharı seni yakması yeter :34:

yok canlarım bi nedeni ama skılıoyo

şimdide senin totona totona vurucam noluyo bugün topiktekilere yaaaa. aççç camııı derin derin nefes allll 1 den ona kadar say ve aklına seni mutlu eden bişey getir ve yat uyu sonra mutlu uyanıcan gör bak

bebegem kullanıcısından alıntı
arkadaşlar benim komşumda böyle sıcak süt ve maydonozu denedi...

fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....

şimdi ise çooooooooooooooook uzun tedavi gerekiyormuş....
bebegem bu bilgi için çok teşekkür ederim. bende dün bu yorumları okuduktan sonra doktorumu aradım oda maydonozun faydası kadar zararlı olduğunu anlattı özelliklede bu şekilde üzerine oturmanın fazla sıcak ve buharın yumurtalıkları etkilediğini söyledi.Bana ender saraçın soğan kürü mantıklı gelmişti onuda soracaktım ama utandım:olmaz: onuda başka bi doktara danışsak sonuçta onun suyunu içiyoruz iltihapları atmaya yardımcı olur diye düşünüyorum:bbo:

kızlar bıyerde bunu okudum ve korktum sızce bole bısey olurmu yapmakdan vazgectm gıbı:26::26::14::14::14:

fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....

bebegem bu bilgi için çok teşekkür ederim. bende dün bu yorumları okuduktan sonra doktorumu aradım oda maydonozun faydası kadar zararlı olduğunu anlattı özelliklede bu şekilde üzerine oturmanın fazla sıcak ve buharın yumurtalıkları etkilediğini söyledi.Bana ender saraçın soğan kürü mantıklı gelmişti onuda soracaktım ama utandım:olmaz: onuda başka bi doktara danışsak sonuçta onun suyunu içiyoruz iltihapları atmaya yardımcı olur diye düşünüyorum:bbo:

kızlar bıyerde bunu okudum ve korktum sızce bole bısey olurmu yapmakdan vazgectm gıbı:26::26::14::14::14:

canım ben yapmadığım için yorumda yapamayacağım ama zararı varsa 2 kere düşün öyle yap derim.

canım ben yapmadığım için yorumda yapamayacağım ama zararı varsa 2 kere düşün öyle yap derim.

rabbım kımseyo caresız bırakmasın ne yapcagımı sasırdım bı cok kıs bu sekılde hamıs kalmıs bazılar rahme zararı olmus dıyolar ne yapcagımı sasrdımmm

preseedmı alsamm offf:43::43::43::43:

rabbım kımseyo caresız bırakmasın ne yapcagımı sasırdım bı cok kıs bu sekılde hamıs kalmıs bazılar rahme zararı olmus dıyolar ne yapcagımı sasrdımmm

preseedmı alsamm offf:43::43::43::43:

ya canım bi dur sakin ol ilk önce. şimdi senin problemin tam olarak ne. ne kadar zamandan beri deniyonuz

ya canım bi dur sakin ol ilk önce. şimdi senin problemin tam olarak ne. ne kadar zamandan beri deniyonuz

annem evlendıgımde vajıydım 1.5 yıl cektımmm eylulde ok gttm ve yendımm ekım ayından berı calısmalar yapıyoruzzz adetımın 3 gunu dok gttm troıtm var dedı ılac kullanyrmmm

bu gebelıge engel deyılmıs baskada sorun yok annemmm dok ılc alan vermıyoo 1sene olsun dıyoo:36::36::36:

canım nasıl rahat edecekse için öyle yap tatlım bende korkudan bi kere yapmıştım ve çok sıcak oturmadım dediğim gibi
iyice düşün öyle karar ver seni etkilem istemem tatlım

annem evlendıgımde vajıydım 1.5 yıl cektımmm eylulde ok gttm ve yendımm ekım ayından berı calısmalar yapıyoruzzz adetımın 3 gunu dok gttm troıtm var dedı ılac kullanyrmmm

bu gebelıge engel deyılmıs baskada sorun yok annemmm dok ılc alan vermıyoo 1sene olsun dıyoo:36::36::36:

bence senin problemin kafaya takmakta canım rahat ol azcık bence bu düşünceden biraz uzaklaşman lazım ama biliyorumki aklından çıkmıyo. böyle kendini rahat bırakk herşeyi oluruna sonuçta bak problemde yokmuş.istersen eşinde bi sperm testi yaptırsın zaman kaybetmeyin. kötü çıkarsada kafaya takmayın bak bizimkide kötüydü ama oldu canım.sen içini ferah tut.

bence senin problemin kafaya takmakta canım rahat ol azcık bence bu düşünceden biraz uzaklaşman lazım ama biliyorumki aklından çıkmıyo. böyle kendini rahat bırakk herşeyi oluruna sonuçta bak problemde yokmuş.istersen eşinde bi sperm testi yaptırsın zaman kaybetmeyin. kötü çıkarsada kafaya takmayın bak bizimkide kötüydü ama oldu canım.sen içini ferah tut.

ıns cnm faydasını gorurum bı kere yapcm yesım gıbıı offf dok dedı cook kafana takıyosun bı ata bılsem ah o dusunceyı annem ben yemek hazırlamaya gıdıyommmm kocıs gelcek aksama gsz öptmmmmm:16::16::16::16:

natalie88 seni sürekli görüyorum ama hiç yazmıyosun,sende mi bebek istiyosun????

merhaba benimde başımdan kötü anılar geçti herkesin yazılarını okumaya çalışıyorum ama sizin bu yaşadıklarınıza rağmen hayata bağlılığınız benide kuvvetlendiriyor.Ben giriyorum internete fakat kalamadığım için internette fazla yazamıyorum okumak bıle benım için çok faydalı oluyor.Tanıştığıma memnun oldum gerçekten

merhaba benimde başımdan kötü anılar geçti herkesin yazılarını okumaya çalışıyorum ama sizin bu yaşadıklarınıza rağmen hayata bağlılığınız benide kuvvetlendiriyor.Ben giriyorum internete fakat kalamadığım için internette fazla yazamıyorum okumak bıle benım için çok faydalı oluyor.Tanıştığıma memnun oldum gerçekten

canım sende kuvvetli ol rabbim büyük zamanını beklemek lazım sınanıyoruz işte bende 3 tane düşük yaptım sabırlla güzel günlerin gelmesini bekliyorum..

düşüklerin nedeni için bişey dediler mi sevinçim? benimde 2 tane:50:

canım 2 tane olunca doktora söyledim test felan yaptırdı troit felan baktırdı smear testi yapıldı patoloji sonucu temiz çıktı tekrar hamile kalabilirsin dedi 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu artık bundan sonra adanaya gidecem araştırma hastanesinde detaylı araştırma yaptıracağım bakalım ne çıkacak ama ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum aspiirini bırak dedi arkasından bebeğim öldü bakalım ne olacak.

saracım hayırlı akşamlar ebebğimmmmm

keyfin nasılll:34::34:

ayy geçmiş o kadar çok birikmişki :32::32::32::32:

inşallah dedikodum yapılmamıştırrrr

Back
X