Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlaarrr nasılsınz bakem_??? papatyac canım aklım sendeydi regl olmamışsın çok sevindim olma sakın olurmu:34: mood canım tanımıyorum seni ama tutmadığını yazmışsın çok üzüldüm hayırlısı olsun :(
benim bugün dişim çok ağrıyo kızlar yaa:( başımı da ağrıtıyo bu diş ağrısı napsam da geçse...
bide başak listeyi yazmışsın yeniledim filan diye,yıldızlar varya onları soracaktım renkleri niye bi kısmı sarı bi kısmı kırmızı? ben neden sarıyım merak etttim yahuuuuuuu
canım şükür gelmedi :46::46:ve görmek istemiyorummm:18:
canım çürükse mecbur dişci ama 20lik diş apsesiyse kafein sakın alma ağrıyı artırıo, ağrı kesiciden baaşkada çare gelmio aklımaa:50:
sağol tatlım :29:
papatyam senin sancılar bebişten galiba benim 10 gün karnım sancıdı hatta dra gidecem dedim bu ne diye meğerse bebiştenmiş :34:
canım iki kez hamiş kaldım düşürdüm ya ondada sancım olmuştu ama böle değildi. bu beni kıvrandırıyo resmen:50::50::50: yoğun muydu senin sancında??
ole yapcm annem artık fındık bol bol tuketyrzzz rabbım ıns ızın verrde bebgım gelır:31::31::31::31:

kızmıyom zaten sana :1::1::1::1:
evet en kucukgunuz benım sevın benı:38::38::38::38::38:
:48::48::48::48::48::48::29:

selam kızlaarrr nasılsınz bakem_??? papatyac canım aklım sendeydi regl olmamışsın çok sevindim olma sakın olurmu:34: mood canım tanımıyorum seni ama tutmadığını yazmışsın çok üzüldüm hayırlısı olsun :(
benim bugün dişim çok ağrıyo kızlar yaa:( başımı da ağrıtıyo bu diş ağrısı napsam da geçse...
bide başak listeyi yazmışsın yeniledim filan diye,yıldızlar varya onları soracaktım renkleri niye bi kısmı sarı bi kısmı kırmızı? ben neden sarıyım merak etttim yahuuuuuuu

canım sorduğun için öncelikle saygıyla selamlıyorum seni:42::42::42::42::42:

çünkü papoş hatuın merak edipte sormamıştı bilem:19::19:

kırmızı yıldızlı hatunlar topike çok ilgili hergün uğrayan çatır çatır msj yazannn hatunlar cnmmmmmm

sarı yıldızlılarda topike elinden geldiğince uğramaya çalışan açtır çatır olmasa da mesajlarını eksik etmeyen hatunlarrrrrr

yıldzısızlarda topikimizi ihmal etmeyen ama pek fazla katılamayan saygıdeğer hatunlardırrrrr

keyfim yerinde senin moralin bozukmuş ne oldu canım

ahanda yine gidiyo dün 15 dakka sonra geliyom didi 1 saat oldu gelmedi şimdi ne zaman gelecen kız

kuzum eşim bu gece gelmeyecek teeeeeeeeeeee yarın geceeeeee:43::43::43::43:

off poffffff off pofffffffffff

o yüzden canım sıkkınnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız saracım haklısın geçende 15dk dedim 1 saat gelmedimm

hatunların dilinden düşmüyo maaşlahh.

görümcemde misafir var da beni çağırıyorlar oturup çay içiyoruzz

sevdiğim insanlar o yüzden kıramıyorumm.

offf birasdan yine gitçemmmmmmmmmmm

ama gece burdayımmm bir an önce gelmeye çalşıcam

nolsun canim benim, bi bat bekliyorum, bir de esimin test sonuclarini iste yakin tarihlere denk geliyor.. su hafta bi bitseydi diyorum.. insallah güzel sonuclar aliriz yaa artik :31: sen bilirisin canim en iyisini tabiki ama fazla meyve fazla seker demek dikkatli tüket canim olurmu, aklima geldi söylemek istedim canim sakin yanlis anlama beni :54:
inşallah güzel haberler verirsin bize tatlım :16:
canım fazla bişi yiyemiyorum zaten hatta 2 kilo vermişim tabi sonra katıyla alacam :) meyveyide portakal yiyorum bide kivi yedim 2 tane okadar bol dediğim o yani normal sağol düşündüğün için canım :34:
canımsınnnnnnnnnnn senide kocaman öpüyorummmmmm . ya sürekli miğdeme odaklanırsam miğdem bulanıyo ama kafayı dağıtmak lazımmm başka şeylerle ilgilenince unutuyo insan tamam bulaıyo ama daha az oluyo. dün evdeydimmm koca gün yattımm hep aklım miğdemdeydi. aman neyse şu miğdeyiii kenera attımmmmmmmmmmmmmm unuttummmmm sende unutttttttttttttttt güzel şeyler düşünnnnn.yaaa bana ne oldu bu gece

oyy tombik bebişlim ben seni yerim :29: düşünme canım düşünmeyince azalıyor gerçketen başka şeyler düşünüp başka şeylerle uğraşınca unutuyosun iyi oluyor.. bende seningibi bazen çok iyi bazen çok kötü hissediyorum bişeyin yok yani tamemen hamişlikten kaynaklı :34:

hıı sen bu lafları duyarken neden benı korumadın hıı

yaa bu arada erenayefe nırde o neden gırmıyo:44::44::44::44:
ben onu özledımmmm:16::16::16::16::16:

korudum korudum korumamm mı annem:29::29:

kız eroşun çok işleri var bu ara sanırsam ama 2 dakka damı fırsat bulamıyo yaaaaaaaa

kuzum eşim bu gece gelmeyecek teeeeeeeeeeee yarın geceeeeee:43::43::43::43:

off poffffff off pofffffffffff

o yüzden canım sıkkınnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız saracım haklısın geçende 15dk dedim 1 saat gelmedimm

hatunların dilinden düşmüyo maaşlahh.

görümcemde misafir var da beni çağırıyorlar oturup çay içiyoruzz

sevdiğim insanlar o yüzden kıramıyorumm.

offf birasdan yine gitçemmmmmmmmmmm

ama gece burdayımmm bir an önce gelmeye çalşıcam

nereye gıdyon sen gene hıııı :41::41::41::41::41: :19::19::19::19:

kızzzzz kselii jel mi hamile bırakmışşşşşşşş abovvvvvvvvvvv:30::30::30::30::30::30::30:

heheh :60: :60:

kırmızı yıldızlı hatunlar topike çok ilgili hergün uğrayan çatır çatır msj yazannn hatunlar cnmmmmmm

sarı yıldızlılarda topike elinden geldiğince uğramaya çalışan açtır çatır olmasa da mesajlarını eksik etmeyen hatunlarrrrrr

yıldzısızlarda topikimizi ihmal etmeyen ama pek fazla katılamayan saygıdeğer hatunlardırrrrr
daha önce sölemiştin o yüzden sormadımm. ben kırmızıyımmm:52: haremin gözdelerinden ayanızı denk alın gözdeler katı:87:
ha kabul ediyosun yani söylediğiniii:9:

:57::57:hakettin alll

korudum korudum korumamm mı annem:29::29:

kız eroşun çok işleri var bu ara sanırsam ama 2 dakka damı fırsat bulamıyo yaaaaaaaa

yogun olsada gelırdı kaynansı bulasıları yıkardıı oda net gelırdı ole degılmıydı yaaaa
:44::44::44::44::44::44::44::44:

canım şükür gelmedi :46::46:ve görmek istemiyorummm:18:
canım çürükse mecbur dişci ama 20lik diş apsesiyse kafein sakın alma ağrıyı artırıo, ağrı kesiciden baaşkada çare gelmio aklımaa:50:

canım iki kez hamiş kaldım düşürdüm ya ondada sancım olmuştu ama böle değildi. bu beni kıvrandırıyo resmen:50::50::50: yoğun muydu senin sancında??

:48::48::48::48::48::48::29:
görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deee:34::34: ayy çok ağrıyo dişim canım yaa ama birsürü ilaç kullanıyorum coraspin folbiol ve biosteron bide ağrı kesini eklenmesn diye dayanmaya çalışıyorum rakımı içsemkiii:27::27:

teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...

regenn

annem preseed bı jelmıs hamıs kalmak ıcın kselde bu sekılde hamıs kalmıs net satılıyomus dok alakası yok fıyatıda 75 tl annem:16::16::16::16::16::16:

hmmmm cok sagol canim tamam simdi hatirladim cok cok sagolun.. bi bakayim bu ay olmazsa önümüzdeki aya alirim yaa... bi ilac daha vardi yumurta gelistiren onu da almak istiyorum ama bakalim nasil yapcam :44:

iyi akşamlar hatuncummmmmmm nbr kuzummmm

sen neler yapıyorsunnnn

napayim kuzum burnumla gözüm arasinda bi agri var onunla ugrasiyorum iste kocacim yeni geldi isten onun yemegini verdim hazir o laptopu birakmisken size bakayim tekrardan dedim.. persembeyi bekliyorum iste sonuc alcazya esmin test sonuclarini... öyle iste kuzum.. sen nasilsin?? gezmelerdesin galiba

yogun olsada gelırdı kaynansı bulasıları yıkardıı oda net gelırdı ole degılmıydı yaaaa
:44::44::44::44::44::44::44::44:

aynen cnm iyi hatırlıyorsun:1::1:

kaynanası diyordu ki" kızım sen arkadaşlarınla konuş ben yıkarım bulaşıkları":9::9::9::9::9::9:

topikimizin saygıdeğer kayınannesiiiiiii:16::16::16::16:

görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deee:34::34: ayy çok ağrıyo dişim canım yaa ama birsürü ilaç kullanıyorum coraspin folbiol ve biosteron bide ağrı kesini eklenmesn diye dayanmaya çalışıyorum rakımı içsemkiii:27::27:

teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...

rica ederimmm kuzummmmmm tez zmaanda kırmızı olman dileği ileeee:16::16::16::16::16::16:

Back
X