• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Leeeyn niye kimseler yok bugüün tariflerimide kimse görmemiş zati hıh :19:

bengicimm ben pek tatlı türleriyle ilgilenmiyorum daha çok salata türlerini seviyorum şöyle alışılmlşın dışında salata tariflerin var mııı

yok anam ne gezer yaaaaa:5::5: hala zırt zırt çağırıp duruyo deli olucammmmmm

neyse ki ankarama gidiyom bi süre kafa rahatttt inşallahhhh

kız calısan ınsansın ne dıye cagırıp duruyoo:47::47: cekıl odana otrr ne zman gelıysn kuzum

tamam bende kahvaltıya hazır olsun diye yapıyorum gel bursadayım

cook uzakmıssın ya:18::18: ben gelene kadar aksam yemegı olurr:60:
hoşgeldin neler yaptın bakalım ben bugün gezdim parklarda hava çok güzeldi

bugun hava cok guseldee aksama kadar gezdık kocısle bız :46::46:

sağol bebeğimmmmiyidir ne olsun iş güçç işte komşudan geldik şimdi kaynanayla gece oturması yaptık

burdaki herkese küstüm bitek sevnçle konuşuyom:19:

neden seni sormadık diyemi bende yeni geldim hem sen son zamanlarda geç geliyosun

Bengisu minnoşum nere gittin
Mutfağa tıkınmaya mı gittin yoksa yine:9:
yo kız wcdeydim :17:
yap canım hepücüğüde tarafımdan garant belgelidir :60:

hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:

kuzum dunde yazdım gormedın heralde bıskıvı pasta yaptım ama mozaık past hec yapmadımm tarfı verde bende bol bol buzluga atayım bısı olmyo demıı evet tatlı hastasyı nerdeyse bı kutu cıkıoltayı kasıkladımm:39::39: ustunede cıps yıyorum ohhhh bende gobek olmasında kımde olsun:35::35:
temem hemen veriyorum canım tarifini :34: oh maaşallah çöplük gibim miğden varmış iyi kilo almıyon :1:
hoşbulduk nerden aklına geldi hanım ağa falan :1:
ne bilem büyüğümüzsün ya saygılar efenim :1:
Ulee sence bu söylediğin mümkün mü
Benim kk daki kankalarım sizlersiniz
le ben başka topiğe niye gidem
o gece eşim çağırdı hadi gel yatağımıza gidelim dedi
O yüzden bende gittim canım
Beraber uyumak için yoksa ben gelmezmiyim hiç siz çağırırsınızda

ulee insan bi haber verirdii okadar mesaj attıık :20: dötümüz çatladı sana ulaşcaz diyee :62:

yo kız wcdeydim :17:
temem hemen veriyorum canım tarifini :34: oh maaşallah çöplük gibim miğden varmış iyi kilo almıyon :1:

ne bilem büyüğümüzsün ya saygılar efenim :1:

ulee insan bi haber verirdii okadar mesaj attıık :20: dötümüz çatladı sana ulaşcaz diyee :62:

Canım kapat dedi aniden kapatmak zorunda kaldım
Zaten beni kıskanıyor kk'dan ya delii yaa:27:

Back
X