• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ay İnşallah canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah kendi evin olur en yakın zamanda
Yuvandada mutluluk huzur sevgi bereket eksik olmasın inş canım

inşallahhhh canımm cümlemizinnnnnn inşallahhhhhhhh huzur çok önemliiiiiiii

gül gül beraber gülelim hattaaa :60::60: he vallaa bölünerek ürek gibim hızla doğurarak ürüyolar nasıl iştir anlamadım biz bitanesini yapcez diye uğraşıyok evleneli yapaydım şimdiye doğcaktı haa nerdeyse bebişim 8 aylık olcaktı belkimde erken doğardı ben dayanamöaz kesin erkenden sezeryanla 7 aylıkken aldırırdım haa yeter çok durdun içimde çıkta sevem diyee :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kurabiye tarifi isterseniz bendede var
TAHİNLİ KURABİYE
TARÇINLI UN KURABİYESİ
TIRTIKLI KURABİYE

ÇÖREK OTLU TUZLU KURABİYE (zaten vermiştim onun tarifini)
TUZLU KURABİYE
KANDİL SİMİDİ... vs vs
hepiciğide çok güzel oluyoo

Kız sorma ya bazıları 4'er 5'er doğuruyor
Onları görünce Rabbim bir tanede bize nasip eyle diyorum
Yaa benim ilk bebeğim düşmeseydi şimdiye sürünüyo olacaktı evde tatlı tatlı
9 aylık felan.öbür bebeğimde 2 aylık olacaktı kucağımda her şeyin hayırlsı
Bak duygulandım ağlıyomm şimdiii:43::14:
ah bebeğim ağlama kıyamam sana yaa yarana cıs bapmış gibim oldum özüy dilerim :17: unut kuzum bebiş falan bahsetmiyoz tamam sustum :26: neyde kalmıştık hani sen bana halleyli tayif veyceediin veyde ağzımız tatlansın :34:
canım bıldıgın kul gıbı duruyoo sankı kül dökmussun:1::1: ben cok sevyrm cevızlı falan da sımdı aklımda degıll :36:

ben gene bişey anlamadım yav tadı nasıl peki? güzelse ver yaa bananee ben istiyoom :19: kul dediğin külmiydi senin yav :26: odun külüyle yapuılan tatlılar gibimi oluyo naapıyo hani külü suda ıslayıp dibine külü çökünce suyuylamı yapılıyo naapıyo yaav merak ettim baak :53:

aa hep bu iş güç yüzünden erteleniyo yaaaaa bzide öyle annem eşim zaten 1de yorgun geliyo sonra hoppaaa cumburlop yatak

:25::25::25::25::25::25::25::25::25: kankeyto gibi uyuyos:29:
Sorma canım bizde öyle bacı gardaş olduk valla
Hele bitsin şu nevruz şeysi
Bak ben ona neler yapacammm

PRENSES TATLISI
4 bardak süt
1 bardak un
1,5 bardak toz şeker, 1 adet varsa bildiğimiz damla sakızı bunları bir tencerede pişir.Altını kapatınca 1 kaşık margarini içine at ve karıştırarak erit sonra önceden bolca hindistan cevizi serpilmiş tepsiye hazırladığımız pudingi ince bi şakilde yayıp soğumaya bırakalım.Biyerdede 1 bardağa yakın sütle 1 paket krem şantiyi çırpın koyu olsun ama pudingi soğuyunca üzerine krem şantiyi yay. varsa muzu koyup arasına bunu rulo pasta şeklinde sarıyoruz veya muzları 4e bölüp küçük parçalar halinde lokum şeklindede sarabilirsin buz dolabında beklet veya soğuksada zaten hemen yiyebilirsin canım çikolatalı topta var canım ama onun bikaç saat dolapta beklemesi lazım çabuk olan veya muslu kupta yapabilirsin
MUZLU KUP
çırpılmış krem şanti küçük küçük doğranmış muz ve yeterince kırılmış sade petibör bisküvisi veye bebe bisküvisi hepsu bu dolapta kıvamı sertleşince yiyebilirsiniz..

ah bebeğim ağlama kıyamam sana yaa yarana cıs bapmış gibim oldum özüy dilerim :17: unut kuzum bebiş falan bahsetmiyoz tamam sustum :26: neyde kalmıştık hani sen bana halleyli tayif veyceediin veyde ağzımız tatlansın :34:

ben gene bişey anlamadım yav tadı nasıl peki? güzelse ver yaa bananee ben istiyoom :19: kul dediğin külmiydi senin yav :26: odun külüyle yapuılan tatlılar gibimi oluyo naapıyo hani külü suda ıslayıp dibine külü çökünce suyuylamı yapılıyo naapıyo yaav merak ettim baak :53:
Yooookk bebeğim geçti zaten no problem benim hiç aklımdan çıkmıyorlarki ahh
Aman ya sanki bu dünyaya sadece bebek doğurmaya mı geldikk
Amannnn takmıyorum artık gezecem yiyecem içecem günümü gün edecem bundan sonra
kendimi çok üzüyorum çoookkkk üzmeyecem artıkın:45:

Sorma canım bizde öyle bacı gardaş olduk valla
Hele bitsin şu nevruz şeysi
Bak ben ona neler yapacammm

yook öyle kuru kuruya yapmak cicilerini giy öyleee yokmu len seksüü çamaşırların falan onları giy mutlakaa öle bap bak bakalım dötünden ayrılabiliyomu ozaman :60::60: yapen sen senden koykuluy :1:

Ya bu kul kurabiye nasıl oluyor tuzlu mu bak canım çekti şimdi
Daha görüntüsünü bilmiyorum canım çekti hııı
Memem şişerse sorumlusu sizsiniz özelliklede belinaysuu:63:

yok nazo canım istedi küstümm şimdikte barışak:13:

:38::38::38:

iş mi ne olacaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam açıklıyorummmm

nazooooommmmmmmm sende duy annemmmmmmm

işten bugün emekli oldummmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

valla kocamla geçen komştuk sen geldiğinde evine çıkmş olacaksın bir daha da çalşmayack sın didi bakalım:31:

oh ne güzel sonunda sende bi ev hatunu olacan inşallah döndüğünde ayrı evde yaşarsınız kocanla
2 kişilik dünya tabi şimdilik sonra 3 ...4 olabilir:emir_bebek:

aa hep bu iş güç yüzünden erteleniyo yaaaaa bzide öyle annem eşim zaten 1de yorgun geliyo sonra hoppaaa cumburlop yatak

:25::25::25::25::25::25::25::25::25: kankeyto gibi uyuyos:29:

:110::110::110::110::110::110::110::110::110:

üzme tabi bebeğin niye üzülüyon eninde sonunda olucak bebişin ben inanıyom bakarsın bu denemende tutayda teyze olurum :62:

:46::46::46:

yook öyle kuru kuruya yapmak cicilerini giy öyleee yokmu len seksüü çamaşırların falan onları giy mutlakaa öle bap bak bakalım dötünden ayrılabiliyomu ozaman :60::60: yapen sen senden koykuluy :1:

benim seksü iç çamaşırlarım pek yoktur yinede ayrılmaz peşimden:23:

dimi ama gıcık beloş bi tayifi veymedi yaa hıh küselim ona bende bidaa veymiycem işte hııh tatlıdır canım büyük ihtimalle kurabişi acaba bildiğimiz elmalı pasta yada cevizli kurabiyeyimi diyoki yav anlamadım gittii :26::53:

:60: :60: hayır ya sadece durucu kurabıyenn üzerını kül dokmus gıbı duruyoo :60: ben cok sevyrm cnm tarıf gercekden aklımda degıl uzurene kako ve pudra sekerı tracın karısımı dokuluyo küle benzıyo ıcınn hamuruna cevız eklysnn
du net baktım benım yaptıgım aynısı
*****KÜLLÜ KURABİYE*****

*1 YUMURTA
*1 MARGARİN ERİT ILIK OLSUN KULLANIRKEN
*1 KABARTMA TOZU
*1 VANİLYA
*1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
*1 SU BARDAĞI FINDIK VEYA CEVİZ İÇİ (INDIK İÇİ TAVSİYEMDİR)
(YOĞURUN YUMUŞAK BİR HAMUR OLUCAK)

FIRINDAN ÇIKARIP SOĞUMASINI BEKLEYİN İYİCE SOĞUYUNCA DEĞİL HAFİF ÇOK HAİF ILIKKEN

BİR KAPTA
*1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
*2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
*1 ÇORBA KAŞIĞI TARÇIN İYİCE KARIŞTIRIN RENGİ KÜL RENGİ OLUCAK.....

Yok bacım ya işin sırrı yatakta değil yani benim kocama öyle en azından
Bazıları öyle diyo ya yatakta işin sırrı diye
Öyle çok dikkatli bi erkek değil zaten aman olmasında
Amaann olmazmı kızz çekmecee bide bazanın altında hepsi küflenmeyi bekliyor:1:

:38::38::38:

oh ne güzel sonunda sende bi ev hatunu olacan inşallah döndüğünde ayrı evde yaşarsınız kocanla
2 kişilik dünya tabi şimdilik sonra 3 ...4 olabilir:emir_bebek:

:110::110::110::110::110::110::110::110::110:

niye öyle yan yan bakıyon anzo seninki 1de gelince siz çalşıyomusunuz

:46::46::46:

benim seksü iç çamaşırlarım pek yoktur yinede ayrılmaz peşimden:23:

nasıl yaauv niye almadın leeeyn ben nişanlıyken tonla kombinezon dantelli gecelikler takımlar vs hep alıp biriktirdiydim bol boy giyiyiom kullanımada açıldım ya giyerim gene çeşit çeşit :60:

dimi ama gıcık beloş bi tayifi veymedi yaa hıh küselim ona bende bidaa veymiycem işte hııh tatlıdır canım büyük ihtimalle kurabişi acaba bildiğimiz elmalı pasta yada cevizli kurabiyeyimi diyoki yav anlamadım gittii :26::53:

yazdım yaa tatlı guel hafıf bı kuranıye hamuruna seker atılmıyo cevız sadecee:31::31::31::31:

Back
X