one kız öyleekul kurabiyemii ismi çok cinsmiş kulamı benziyoda
hmm güzele benziyo vey vey![]()
canım bıldıgın kul gıbı duruyoo sankı kül dökmussun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
one kız öyleekul kurabiyemii ismi çok cinsmiş kulamı benziyoda
hmm güzele benziyo vey vey![]()
Ay İnşallah canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah kendi evin olur en yakın zamanda
Yuvandada mutluluk huzur sevgi bereket eksik olmasın inş canım
gül gül beraber gülelim hattaaahe vallaa bölünerek ürek gibim hızla doğurarak ürüyolar nasıl iştir anlamadım biz bitanesini yapcez diye uğraşıyok evleneli yapaydım şimdiye doğcaktı haa nerdeyse bebişim 8 aylık olcaktı belkimde erken doğardı ben dayanamöaz kesin erkenden sezeryanla 7 aylıkken aldırırdım haa yeter çok durdun içimde çıkta sevem diyee
![]()
ah bebeğim ağlama kıyamam sana yaa yarana cıs bapmış gibim oldum özüy dilerimKız sorma ya bazıları 4'er 5'er doğuruyor
Onları görünce Rabbim bir tanede bize nasip eyle diyorum
Yaa benim ilk bebeğim düşmeseydi şimdiye sürünüyo olacaktı evde tatlı tatlı
9 aylık felan.öbür bebeğimde 2 aylık olacaktı kucağımda her şeyin hayırlsı
Bak duygulandım ağlıyomm şimdiii![]()
canım bıldıgın kul gıbı duruyoo sankı kül dökmussunben cok sevyrm cevızlı falan da sımdı aklımda degıll
![]()
Sorma canım bizde öyle bacı gardaş olduk vallaaa hep bu iş güç yüzünden erteleniyo yaaaaa bzide öyle annem eşim zaten 1de yorgun geliyo sonra hoppaaa cumburlop yatak
kankeyto gibi uyuyos
![]()
Yooookk bebeğim geçti zaten no problem benim hiç aklımdan çıkmıyorlarki ahhah bebeğim ağlama kıyamam sana yaa yarana cıs bapmış gibim oldum özüy dilerimunut kuzum bebiş falan bahsetmiyoz tamam sustum :26: neyde kalmıştık hani sen bana halleyli tayif veyceediin veyde ağzımız tatlansın
ben gene bişey anlamadım yav tadı nasıl peki? güzelse ver yaa bananee ben istiyoomkul dediğin külmiydi senin yav :26: odun külüyle yapuılan tatlılar gibimi oluyo naapıyo hani külü suda ıslayıp dibine külü çökünce suyuylamı yapılıyo naapıyo yaav merak ettim baak
![]()
Sorma canım bizde öyle bacı gardaş olduk valla
Hele bitsin şu nevruz şeysi
Bak ben ona neler yapacammm
yok nazo canım istedi küstümm şimdikte barışak:13:
iş mi ne olacaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam açıklıyorummmm
nazooooommmmmmmm sende duy annemmmmmmm
işten bugün emekli oldummmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
valla kocamla geçen komştuk sen geldiğinde evine çıkmş olacaksın bir daha da çalşmayack sın didi bakalım![]()
aa hep bu iş güç yüzünden erteleniyo yaaaaa bzide öyle annem eşim zaten 1de yorgun geliyo sonra hoppaaa cumburlop yatak
kankeyto gibi uyuyos
![]()
Yooookk bebeğim geçti zaten no problem benim hiç aklımdan çıkmıyorlarki ahh
Aman ya sanki bu dünyaya sadece bebek doğurmaya mı geldikk
Amannnn takmıyorum artık gezecem yiyecem içecem günümü gün edecem bundan sonra
kendimi çok üzüyorum çoookkkk üzmeyecem artıkın![]()
Yooookk bebeğim geçti zaten no problem benim hiç aklımdan çıkmıyorlarki ahh
Aman ya sanki bu dünyaya sadece bebek doğurmaya mı geldikk
Amannnn takmıyorum artık gezecem yiyecem içecem günümü gün edecem bundan sonra
kendimi çok üzüyorum çoookkkk üzmeyecem artıkın![]()
yook öyle kuru kuruya yapmak cicilerini giy öyleee yokmu len seksüü çamaşırların falan onları giy mutlakaa öle bap bak bakalım dötünden ayrılabiliyomu ozamanyapen sen senden koykuluy
![]()
Sorma canım bizde öyle bacı gardaş olduk valla
Hele bitsin şu nevruz şeysi
Bak ben ona neler yapacammm
Ya bu kul kurabiye nasıl oluyor tuzlu mu bak canım çekti şimdi
Daha görüntüsünü bilmiyorum canım çekti hııı
Memem şişerse sorumlusu sizsiniz özelliklede belinaysuu![]()
ah bebeğim ağlama kıyamam sana yaa yarana cıs bapmış gibim oldum özüy dilerimunut kuzum bebiş falan bahsetmiyoz tamam sustum :26: neyde kalmıştık hani sen bana halleyli tayif veyceediin veyde ağzımız tatlansın
ben gene bişey anlamadım yav tadı nasıl peki? güzelse ver yaa bananee ben istiyoomkul dediğin külmiydi senin yav :26: odun külüyle yapuılan tatlılar gibimi oluyo naapıyo hani külü suda ıslayıp dibine külü çökünce suyuylamı yapılıyo naapıyo yaav merak ettim baak
![]()
yook öyle kuru kuruya yapmak cicilerini giy öyleee yokmu len seksüü çamaşırların falan onları giy mutlakaa öle bap bak bakalım dötünden ayrılabiliyomu ozamanyapen sen senden koykuluy
![]()
oh ne güzel sonunda sende bi ev hatunu olacan inşallah döndüğünde ayrı evde yaşarsınız kocanla
2 kişilik dünya tabi şimdilik sonra 3 ...4 olabilir
![]()
benim seksü iç çamaşırlarım pek yoktur yinede ayrılmaz peşimden![]()
Ya bu kul kurabiye nasıl oluyor tuzlu mu bak canım çekti şimdi
Daha görüntüsünü bilmiyorum canım çekti hııı
Memem şişerse sorumlusu sizsiniz özelliklede belinaysuu![]()
dimi ama gıcık beloş bi tayifi veymedi yaa hıh küselim ona bende bidaa veymiycem işte hııh tatlıdır canım büyük ihtimalle kurabişi acaba bildiğimiz elmalı pasta yada cevizli kurabiyeyimi diyoki yav anlamadım gittii :26:![]()