• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa ilginç kuzum hiçö duymadım yufkayla bişi diyemicem tatlım. haşhaşı dövüp normal hamur yoğurup yaparız hepp

annemde oyle yapıyo cok gusel oluyo gozleme seklınde yapmıs bıde rulo gıbı fırnda yapmıss ohh bırazdan yıyemm:56::56:

bende yufka ıle pratık olur dıye yapayım dedımm bak tarf buldum
2 adet yufka
1/2 su bardağı ceviz içi
1 çay bardağı ayçiçek yağ
5-6 tatlı kaşığı toz şeker
1 adet yumurtanın sarısı ( Üstüne sürülecek )
1 su bardağı dövülmüş haşhaş ya da baharatçılarda paket içinde haşhaş ezmesi var onu da kullanabilirsiniz yağlı olduğu için daha az yağ ilave edersiniz.

Birinci yufkayı tamamen açalım, ayrı bir kabımızda haşhaş ezmemizi, şekerimizi, dövülmüş cevizimizi ve ayçiçek yağımızı karıştırıp yufkamızın her tarafına yayalım. Sonra ikinci yufkamız ile üstünü kapatıp rulo yapalım. 2-3 parmak kalınlığında keselim. Tepsinizi yağlayıp dizelim ve yumurta sarısı sürelim. Önceden ısıttığımız 180 C 'lik fırınımızda altı üstü kızarıncaya kadar pişirelim.

kızlar ben yatmaya gidiyorum gözümü zor açıyorum walla çok uykum geldii:34:
bu saatte mii:53::53::53::53:

kızlarr haddi ben kaçarr kocacık dayaamadı izleyelim dizimizi bakalımmm. sizleriii çokkk öptümmm

annemde oyle yapıyo cok gusel oluyo gozleme seklınde yapmıs bıde rulo gıbı fırnda yapmıss ohh bırazdan yıyemm:56::56:

bende yufka ıle pratık olur dıye yapayım dedımm bak tarf buldum
2 adet yufka
1/2 su bardağı ceviz içi
1 çay bardağı ayçiçek yağ
5-6 tatlı kaşığı toz şeker
1 adet yumurtanın sarısı ( Üstüne sürülecek )
1 su bardağı dövülmüş haşhaş ya da baharatçılarda paket içinde haşhaş ezmesi var onu da kullanabilirsiniz yağlı olduğu için daha az yağ ilave edersiniz.

Birinci yufkayı tamamen açalım, ayrı bir kabımızda haşhaş ezmemizi, şekerimizi, dövülmüş cevizimizi ve ayçiçek yağımızı karıştırıp yufkamızın her tarafına yayalım. Sonra ikinci yufkamız ile üstünü kapatıp rulo yapalım. 2-3 parmak kalınlığında keselim. Tepsinizi yağlayıp dizelim ve yumurta sarısı sürelim. Önceden ısıttığımız 180 C 'lik fırınımızda altı üstü kızarıncaya kadar pişirelim.

bu saatte mii:53::53::53::53:
senn anne n nereli yavrumm

annem bırsuru mandaln var :25::25::25: ben sana ıkamaetım msj atayım :60:

b. sürümü hadi ya ben bi tane biliym bi arkadşö çalışıyrdu orda. neyse boşver sonçta o taraflarda olduğunu anladm ben senibizim taraflarda sandımdı. vatan cd sini bilirsin dimi

selaaammm:3::3::3: ben geldiiimm:3::3: Ankaraaaaammm güzel Ankarammmm döndüm yine memleketime çoook şükürrr :27::27: nassınız kızlar görüşmeyeli ? sizi arada girip akşamları kolaçan ettim ama rahatsız bi ortamdı net pek çekmiyodu o yüzden pek takılamadım unutmadınıs dimi beni bu arada?? başak silmedin beni listeden dime bu kız gelmiyo diye??? neyseee size bi merrrhaba deyip öyle yatayım dedim nasılll yorgunum anlatamammm gözlerim kapanıyo yarında işe gitcem :43::43: neyseki bu hafta 4 gün çalışcam çok şanslıyım :60:ii geceleeer kızlaaar öpüyorum hepicinizi

Back
X