• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selaaammm:3::3::3: ben geldiiimm:3::3: Ankaraaaaammm güzel Ankarammmm döndüm yine memleketime çoook şükürrr :27::27: nassınız kızlar görüşmeyeli ? sizi arada girip akşamları kolaçan ettim ama rahatsız bi ortamdı net pek çekmiyodu o yüzden pek takılamadım unutmadınıs dimi beni bu arada?? başak silmedin beni listeden dime bu kız gelmiyo diye??? neyseee size bi merrrhaba deyip öyle yatayım dedim nasılll yorgunum anlatamammm gözlerim kapanıyo yarında işe gitcem :43::43: neyseki bu hafta 4 gün çalışcam çok şanslıyım :60:ii geceleeer kızlaaar öpüyorum hepicinizi

niye unutalım kuzumm:25::25::25::25::25: hos geldın iyi gecelerr:16::16::16::16:

selaaammm:3::3::3: ben geldiiimm:3::3: Ankaraaaaammm güzel Ankarammmm döndüm yine memleketime çoook şükürrr :27::27: nassınız kızlar görüşmeyeli ? sizi arada girip akşamları kolaçan ettim ama rahatsız bi ortamdı net pek çekmiyodu o yüzden pek takılamadım unutmadınıs dimi beni bu arada?? başak silmedin beni listeden dime bu kız gelmiyo diye??? neyseee size bi merrrhaba deyip öyle yatayım dedim nasılll yorgunum anlatamammm gözlerim kapanıyo yarında işe gitcem :43::43: neyseki bu hafta 4 gün çalışcam çok şanslıyım :60:ii geceleeer kızlaaar öpüyorum hepicinizi

hoş geldin o zaman toprağına kuzum amann bıraksan şu işi tam süperr olacak ama işte hala kariyer diye uğraşıyon kuzum yaaa

inşallah bu ayy hamile kalırsında işten çıkarsın.. hadi iyi uykular bebeğims anaaa

MERVE02: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 tane düşük olayı var, gen bozukluğu tespit edildi...

sorayım da öyle gideyim merve listeye eklenmişisn hoşgeldin :) gen bozukluğunu merak ettim nsl bi sorun? bizede gen testi yapıldı ama henüz sonuç çıkmadı,acaba aynı sorunmu sendekide diye merak ettim. benim 2.bebeğim trizomi 16 yüzünden gitti.... bu tarz bi genetik problemmi sizdekide? tedavi olarak ne önerdiler birde?

MERVE02: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 tane düşük olayı var, gen bozukluğu tespit edildi...

sorayım da öyle gideyim merve listeye eklenmişisn hoşgeldin :) gen bozukluğunu merak ettim nsl bi sorun? bizede gen testi yapıldı ama henüz sonuç çıkmadı,acaba aynı sorunmu sendekide diye merak ettim. benim 2.bebeğim trizomi 16 yüzünden gitti.... bu tarz bi genetik problemmi sizdekide? tedavi olarak ne önerdiler birde?

mervıs gelınce msj iletırızz :34:

dumaşta sabahtan beri bakıyo bi bişi yazamadı:1:
geçmişe daldımmm

niye unutalım kuzumm:25::25::25::25::25: hos geldın iyi gecelerr:16::16::16::16:
iyi geceleeeeerrr:54::54: unutmassınız biliyorrrum şaka yaptım ben :34::34:

hoş geldin o zaman toprağına kuzum amann bıraksan şu işi tam süperr olacak ama işte hala kariyer diye uğraşıyon kuzum yaaa

inşallah bu ayy hamile kalırsında işten çıkarsın.. hadi iyi uykular bebeğims anaaa
böyle uykusuz kalınca sevmiyorum işiii ama onun dışında seviyorum yaaa çalışırım ben bebişim doğana kadaaar sonra bakarım bebek bakmak daha zor işe geri dönerim annem baksın artık napalım:60:

inşallahhhh bu bat son batım olurrr:) hepimizin inşallllaaahhhhh...

iyi geceleeerrr

kız belinay bu akşam kimsecikler yok bende bakım yapıyom kendime valla mesajları biraaas geç yazıyom kusura bakma

kız belinay bu akşam kimsecikler yok bende bakım yapıyom kendime valla mesajları biraaas geç yazıyom kusura bakma

kız zaten bu saate gelıyolarr hepp:19::19::19::19: 11. 12 gıbı nazo kocısı var bugun bengısu kocasımı vardıı acaba:44::44:

ne bakımı yapıyonn :17::17::17:

unutmadm kuzum bu önemli bi şe hele bi başla çok dua etcen bana sana bu iyliği yapmk isyiyorum

kuzum inş ya saynede baslarımm bıde eger becerrde hamıle kalırsam dogumda ne yapcm dıye dusunuyorum :60: korkuyrm ya ıns becerırım:18::18::18: vajı oldugumm icin genatel bol dokundugumda bıle ccok kotu olyrmm:18::18::18::18:

kuzum inş ya saynede baslarımm bıde eger becerrde hamıle kalırsam dogumda ne yapcm dıye dusunuyorum :60: korkuyrm ya ıns becerırım:18::18::18: vajı oldugumm icin genatel bol dokundugumda bıle ccok kotu olyrmm:18::18::18::18:

basak bu gece tek kaldık ya kızlar kocıslerınnyanından ayrılamadı :60::33:

sorma ya bu gece erken kapatırız tükanı:9::9::9::9:

sen vaji miyddinn kuzum ayyyy

BOK BÖCEĞİ :)

Adamın biri bir gün bahçesinde otururken boktan top yapan bir bok böceğini görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş

"Ey Allahım her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın

Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış. Derdine kimseler çare bulamamış

En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş

Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar.

Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. İçlerinden birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık be adam ."

Adam şöyle cevap vermiş '' KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN BOK YEDİRDİ, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM.

facde gördüm paylasayım dedımm:1::1::1::1:

Back
X