- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
ne kadar sevindiğimi anlatamam
süper bir haber bu yaaaa
başakcım tekrar tekrar tebrikler
sen iyi olda gerisi boşş![]()
başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gerisini okumadım vallaaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrrrr Allah tamamına erdirsin heyecanlandım valla![]()
:118::124:
Duyduk dumadık demeyin
b a ş a k hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:122::122:
İNANMAZSANIZ BİRİNCİ SAYFAYA BAKIN
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı,
tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla gebe kaldı... ***![]()
SEWİCCCİMMM ALEMSİN VALLA GÜLDÜRDÜN BENİBu haberi ilk önce ben aldım yaşasın
çok ama çok sevindim valla ya allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle
kucağına alırsın inşallah
bebeğini kendi evinde doğurup büyütürsün
Bizide bırakma haaa
![]()

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ÇOK TATLISIN ÇOK ZARİFSİNNNN ÇOOOKKKKKKKK
ALLAH RAZI OLSUNNN SEVİNCİN İÇİN RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNNN İNŞALLAHHHHH
ÇOK İÇTEN İSTİYORUMMMM

SİZİ ASLA BIRAKMAM SİZLERLE BUNLARI PAYLAŞMAK PAHA BİÇİLEMEZ. EVİME DÖNÜNCE TABİİ Kİ ÖNCEKİ GİBİİ BURDAA NÖBETÇİYİMMM

ALLAH RAZI OLSUNN PELİNCİMMMcanımmmm cok sevindim tebrik ederim49:allah tamamına erdirsin hayırlısıyla saglıklı al bebişini kucagına inş bizlerede dua et tatlım
![]()

MERAK ETME NAMAZLARIMDA SİZE DUA EDİYORUM. TEK TEK OLARAKTA ADINIZI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM
RABBİMM TEZ ZAMANDA NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHH

sayfanın başına tekrar yazayımda gözden kaçmasın![]()

CANIM YAA ALLAH'IM SENDEN DE DUYMAYI NASİB ETSİN BİR AN ÖNCE ÇOK SAĞOLLLLLben çıkıyom kızlar bu haber bana yetti
sonra gelebilirsem gelirim çok mutlu oldum yaa![]()

İÇİNE Mİ DOĞDU:
BAŞAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK
![]()
:na
allahım resmen içime doğmuş evelsi gün üye oldum baktım listeye kesin hamilebu kız dedimmmmm
gecikmişsin tamam ama başka bi histi sanki hamişsin gibi geldi
çok çok çok sevindim senin adına allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin canım çok çok çookk sevindim senin adınaaaaa:118:

DEMEKKİ HİSSDİYORUZ BAZEN NE KADAR SEVİYOSAK BİRBİRİMİZİ

SENİNLE ÇOK FAZLA TANIŞAMADIK NORMALDE EVDE NETYİM VAR BENİM VE HEP BURDAYIM İSTA DÖNDÜĞÜMDE SENİNLE DAHA YAKINLAŞMAK İSTİYORUM

CANIM YAA AALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL DESTEĞİN İÇİŞN. İNŞALLAH KENDİ HABERİNİ ALIRSIN DAHA İYİ GELİRRgüle güle canım görüşmek üzre evet ya bu haber banada cok iyi geldi:![]()

EVET CNM YAA GÜZEL ANKARAMayyyyy başaaaaaaaaaaaaaaakkkk yemin ederim tüylerim diken diken olduuuuuuuuuu çok sevindim canım benim yaaaaaaaaaaaavalla gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin çokk güzel bi haber ,,bak dinlen bol bol ayaklarını uzat tamammı yorma kendini ilk zamanlar çok hassas olur...Allah hepimize nasip etsin, bunca yıllık bekleyişine değdi demekki kuzum yaaaaaaa Ankara sana uğurlu geldi
![]()