Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
:49::49:
ne kadar sevindiğimi anlatamam :21:
:16::16: süper bir haber bu yaaaa
başakcım tekrar tekrar tebrikler
sen iyi olda gerisi boşş :24:

başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gerisini okumadım vallaaaaaaaaaaaa :24::24:

tebriklerrrrrrr Allah tamamına erdirsin heyecanlandım valla :24::24:

:74::62::66::118::124:

Duyduk dumadık demeyin
b a ş a k hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :62::66::122::122:

İNANMAZSANIZ BİRİNCİ SAYFAYA BAKIN

BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı,
tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla gebe kaldı... ***:49:

Bu haberi ilk önce ben aldım yaşasın :24::24:
:52::52::52: çok ama çok sevindim valla ya allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle
kucağına alırsın inşallah
bebeğini kendi evinde doğurup büyütürsün
:20::20: Bizide bırakma haaa :19::19:
SEWİCCCİMMM ALEMSİN VALLA GÜLDÜRDÜN BENİ:60::60: KIYAMAM YAAA ÖYLE ÇOK DUYURU YAPMIŞSIN Kİİİ:16:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ÇOK TATLISIN ÇOK ZARİFSİNNNN ÇOOOKKKKKKKK

ALLAH RAZI OLSUNNN SEVİNCİN İÇİN RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNNN İNŞALLAHHHHH

ÇOK İÇTEN İSTİYORUMMMM:16::16:

SİZİ ASLA BIRAKMAM SİZLERLE BUNLARI PAYLAŞMAK PAHA BİÇİLEMEZ. EVİME DÖNÜNCE TABİİ Kİ ÖNCEKİ GİBİİ BURDAA NÖBETÇİYİMMM:kkk::kkk:
canımmmm cok sevindim tebrik ederim:62::6:49:allah tamamına erdirsin hayırlısıyla saglıklı al bebişini kucagına inş bizlerede dua et tatlım:nazar::nazar::64::64::64::49::49::49:
ALLAH RAZI OLSUNN PELİNCİMMM:16::16:İNŞALLAH SENİNDE ÇABALARIN BOŞA ÇIKMAZ BU AY TUTAR BEBİŞİNN

MERAK ETME NAMAZLARIMDA SİZE DUA EDİYORUM. TEK TEK OLARAKTA ADINIZI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM

RABBİMM TEZ ZAMANDA NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHH:16::16:
sayfanın başına tekrar yazayımda gözden kaçmasın :52::46::46::46::46::46:
:60:
:38::38::38:
ben çıkıyom kızlar bu haber bana yetti :1::1:
sonra gelebilirsem gelirim çok mutlu oldum yaa :21::32::32:
CANIM YAA ALLAH'IM SENDEN DE DUYMAYI NASİB ETSİN BİR AN ÖNCE ÇOK SAĞOLLLLL:16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::49:::49:BAŞAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK:49::49: :nazar::nazar::na

allahım resmen içime doğmuş evelsi gün üye oldum baktım listeye kesin hamile:nazar: bu kız dedimmmmm:ssz:
gecikmişsin tamam ama başka bi histi sanki hamişsin gibi geldi:16::16:
çok çok çok sevindim senin adına allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin canım çok çok çookk sevindim senin adınaaaaa:118:
İÇİNE Mİ DOĞDU:53:ŞAŞIRDIM VALLA KIZZZZ .

DEMEKKİ HİSSDİYORUZ BAZEN NE KADAR SEVİYOSAK BİRBİRİMİZİ:48::48:

SENİNLE ÇOK FAZLA TANIŞAMADIK NORMALDE EVDE NETYİM VAR BENİM VE HEP BURDAYIM İSTA DÖNDÜĞÜMDE SENİNLE DAHA YAKINLAŞMAK İSTİYORUM:1::1:ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEZ ZAMANDA SENDEN DE GELİR BU HABER İNSALLAAAAAHHH. DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN:16:
güle güle canım görüşmek üzre evet ya bu haber banada cok iyi geldi::8::29:
CANIM YAA AALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL DESTEĞİN İÇİŞN. İNŞALLAH KENDİ HABERİNİ ALIRSIN DAHA İYİ GELİRR:16:
ayyyyy başaaaaaaaaaaaaaaakkkk yemin ederim tüylerim diken diken olduuuuuuuuuu çok sevindim canım benim yaaaaaaaaaaaa:nazar: valla gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin çokk güzel bi haber ,,bak dinlen bol bol ayaklarını uzat tamammı yorma kendini ilk zamanlar çok hassas olur...Allah hepimize nasip etsin, bunca yıllık bekleyişine değdi demekki kuzum yaaaaaaa Ankara sana uğurlu geldi:1::1:
EVET CNM YAA GÜZEL ANKARAM :16: İŞ YAPMAYIMI KUZUM HAFİF BİŞİLER YAPSAM BİŞİ OLURMUKİ:26:ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN DUA EDİYORUM SENİN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN:16:

başakk
evet o kadar çok sevindim walla ilan ettim kimselerde yok tu kendi kendime takıldım bir süre
sen neler yaptın ilk şoku atlattınmı
aman dikkat et beslenmene uyumana
bol bol su iç
öyle artıkın gece 03 lere kadar oturmak yok :47::47:
artık karnındakine göre hareket etmek var :20::20::20:

gece 11 den sonra vücut yenilenirmiş
karaciğer felan kendini yeniler
ama o saatte uyuyor olmak gerekli ona göre:20::20::20::20:

artık biliyorsun :49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:42::42::42::42:

:3::3::3: Bilmem nasıl olduğumu bilmiyom:1::1:nazo ablacım sen nasılsın görüşemiyoruz yaa aklım hep sizdeeeee

aynen kuzum geçmişe daldım ki, sorma:9::9::9:

sağol canım iyiyim senin haberinle dahada iyiyim
hamile haberini bugün verseydin 1 nisan şakası yapıyorsun sanırdım:1:
varya neden okadar geçikince dedim bu sefer gerçekten oldu hatta sana demiştim ilaç kullandım olmaz dediğinde pınarda senin gibi hamile kalmıştı diye valla sen hamile kaldınya artık sanki sıra bizede gelmiş gibi hissediyorum

kızlar ben de temizlik yapıyorum (sevinç dün başlıcaktım ya dün bugün misafir vardı hep anam sanki bekliyolarmış biri gitti biri geldi bi türlü başlayamamıştım akşam 6 da başladım:9:şimdi öylesine 5 dk gireyim dedim anam bi açtım bu haber son sayfada taze yazılmış :16:

Gene çıkıp devam etmem lazım ödevlerimi bitirmem lazım :10::10:

Hepinizi öpüyorummmmm:16::16::16::16: Bakalım 1 gün oldu buraya geleli 1 haber inşallah hergün 1 haber alırız bööyyyleeeeeeee:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
inşallah cnm inşallah. Bu arada sen ne ödevi yapıyosun
[sıze=3]basaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk[/sıze] yaaaaaaaaaa bu okuduklarım dogru mu aaaaaaaaaa allaahııımmmmmm gözün aydın olsun canım benım :52::52::52::52::52::52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu kiz gelmez de simdi :52::52::52::52::52::52:
çok sağol canım allah razı olsunb:16::16: Doğru olup olmadsığını bilemiyorum hala:1::1: Inşallahh tez zmanda senden de alırız bu haberi:16::16: Gelmeyi çok istiyorum ama malum netim yok tatlım ama gecici bi süre:12:

varya neden okadar geçikince dedim bu sefer gerçekten oldu hatta sana demiştim ilaç kullandım olmaz dediğinde pınarda senin gibi hamile kalmıştı diye valla sen hamile kaldınya artık sanki sıra bizede gelmiş gibi hissediyorum

inşallah kızzzzzz
başak ayağını sürükle haaa :8::8::8:

Varya neden okadar geçikince dedim bu sefer gerçekten oldu hatta sana demiştim ilaç kullandım olmaz dediğinde pınarda senin gibi hamile kalmıştı diye valla sen hamile kaldınya artık sanki sıra bizede gelmiş gibi hissediyorum

nazocum inanki sana şunu söyliyim, kendimi hamile kalacak en son insan olarak görüyordum. Sanki hamile kalma potansiyelim yokmuş gibi hissediyordum. Sanki benim hamile kalmam çok zor gibiydi . Hep öyle görürdüm kendimi. Ve ben kaldıysam herkes kalır benim gözümde:1:
Ve dediğin gibi çok şaşkınım bundan 4 hafta önce falan idrardaki enfeksiyon için doktor ilaç verirken "hamile olma ihtimalin varsa vermeyim çünkü çok ağır ilaçlar" demişti. Bende tabiiki "yok hamile değilim" dedim. Ve ilaçarı kulandım. Allah'ım ol deyince önüne hiç bi şey geçemiyorrrr. Sence bu ilaçarın zararı olmşmudur yaa kafamda bu soru var

nazocum inanki sana şunu söyliyim, kendimi hamile kalacak en son insan olarak görüyordum. Sanki hamile kalma potansiyelim yokmuş gibi hissediyordum. Sanki benim hamile kalmam çok zor gibiydi . Hep öyle görürdüm kendimi. Ve ben kaldıysam herkes kalır benim gözümde:1:
Ve dediğin gibi çok şaşkınım bundan 4 hafta önce falan idrardaki enfeksiyon için doktor ilaç verirken "hamile olma ihtimalin varsa vermeyim çünkü çok ağır ilaçlar" demişti. Bende tabiiki "yok hamile değilim" dedim. Ve ilaçarı kulandım. Allah'ım ol deyince önüne hiç bi şey geçemiyorrrr. Sence bu ilaçarın zararı olmşmudur yaa kafamda bu soru var

yok kız bişi olmamıştır o kadar minikken bişi olmaz
bu arada hamile olduğunu öğrenene kadar yaptıklarından dolayı doğa korurmuş bebeğini
kafan rahat olsun bundan sonrası önemli
çok ama çok dikkat et :16:

canım valla uzun süre uğraşıp olmayınca insan öyle hissediyor
şuanda bende kendimi öyle hissediyorum sanki hiç olmayacakmış gibi
ama yinede ümidimi kaybetmiyorum zamanı gelince olur diyorum
canım sen onları ne zaman kullanmıştın tam olarak eğerki adetine 15 gün kala falansa bişey olmaz
biran önce doktorada gitde için rahatlasın o daha güzel aydınlatır seni

başakk
evet o kadar çok sevindim walla ilan ettim kimselerde yok tu kendi kendime takıldım bir süre
sen neler yaptın ilk şoku atlattınmı
aman dikkat et beslenmene uyumana
bol bol su iç
öyle artıkın gece 03 lere kadar oturmak yok :47::47:
Artık karnındakine göre hareket etmek var :20::20::20:
ayy karnımda bişi var dimi artık:1::1: Sewinccim zaten benim tek böbreğim yok biliyomusun o yüzden korkuyorum çok su içiyorum o yüzden zırt zırt çişe gidiyorum. Ne yememeliyim senceeee
gece 11 den sonra vücut yenilenirmiş
karaciğer felan kendini yeniler
ama o saatte uyuyor olmak gerekli ona göre:20::20::20::20:

Artık biliyorsun :49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
11de miiiii abovvvvv kızz insan o saatte nasıl uyurrr ayyy tamam seni dinliycem tabiiki
inşallah kızzzzzz
başak ayağını sürükle haaa :8::8::8:
sürüyorum ayağımı merak etmeeeeeee gelin arkamdan inşallahhhhhh sürüye sürüye gidicem:1::1:
başak kargo eşinin eline ulaştımı kız
öğrendimi bebişiniz olacağını:16::16::16:
başak kız kocan almışmı kargoyu merak ettim tepkisi ne oldu

kızlar dün attım kargoyu bügun kargolar kapalı olduğu için pazartesi alır dediler offfff delircem yaaa zor tutuyorum kendimiiiii

ayy karnımda bişi var dimi artık:1::1: Sewinccim zaten benim tek böbreğim yok biliyomusun o yüzden korkuyorum çok su içiyorum o yüzden zırt zırt çişe gidiyorum. Ne yememeliyim senceeee

11de miiiii abovvvvv kızz insan o saatte nasıl uyurrr ayyy tamam seni dinliycem tabiiki

sürüyorum ayağımı merak etmeeeeeee gelin arkamdan inşallahhhhhh sürüye sürüye gidicem:1::1:

kızlar dün attım kargoyu bügun kargolar kapalı olduğu için pazartesi alır dediler offfff delircem yaaa zor tutuyorum kendimiiiii

neyse birgün daha dayan okadar uğraşmışın
annenlere söyledinmi onların tepkisi nasıl oldu

yok kız bişi olmamıştır o kadar minikken bişi olmaz
bu arada hamile olduğunu öğrenene kadar yaptıklarından dolayı doğa korurmuş bebeğini
kafan rahat olsun bundan sonrası önemli
çok ama çok dikkat et :16:
öyle midir yaa canım çok sağol içimi rahatlattın
canım valla uzun süre uğraşıp olmayınca insan öyle hissediyor
şuanda bende kendimi öyle hissediyorum sanki hiç olmayacakmış gibi
ama yinede ümidimi kaybetmiyorum zamanı gelince olur diyorum
canım sen onları ne zaman kullanmıştın tam olarak eğerki adetine 15 gün kala falansa bişey olmaz
biran önce doktorada gitde için rahatlasın o daha güzel aydınlatır seni
yarın gitcem nazocum doktora göstercem sonucu inşallah bi sorun yoktur. Kullandığım ilaçlarıda görtürcem göstericem. Adetime 15gün falan vardı evet kullanmaya başladığımda ama adetim yaklaşana kadar kullandım. Geçen haftada bırakmştım
hee biz meraktan ölek
başak hanım cevap vermesin :19::19:

aşk olsun kuzum cvp vermez olurmuyummm heyecenlıyım yazmaya çalışıyom. Bi taraftan geçmişte okumadığım mesajlar var onları yanılamaya çalşıyorum

başakcım
öncelikle uyku düzenini ayarlayacaksın
tek böbrek geçmiş olsun suyu bol bol iç
wc de yatarsın önemli değil :1::1:
umarım cigara içmiyorsun :19::19:
sabah güzel bir kahvaltı yapacaksın mutlaka yumurta yiceksin
kansızlık problemi varsa çay içme meyve suyu iç mümkünse taze sıkılmış
ekmeği çok yeme kilo alırsın :1::1:
ceviz badem ve fındık ye yiyebilirsen
bol bol meyve ye
sebzeleri iyi yıkayın
pekmez içebilirsen 1-2 yemek kaşığı iç mutlaka

neyse birgün daha dayan okadar uğraşmışın
annenlere söyledinmi onların tepkisi nasıl oldu

babam şehir dışında çalşıyor annem yanımda bitek. Annem daha evinize çıkmamıştınız erken oldu falan dedi.

Ama çarşıda devamlı çocuğa bişiler almak istiyo zor tutuyorum:1::1:

Back
X