Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle midir yaa canım çok sağol içimi rahatlattın

yarın gitcem nazocum doktora göstercem sonucu inşallah bi sorun yoktur. Kullandığım ilaçlarıda görtürcem göstericem. Adetime 15gün falan vardı evet kullanmaya başladığımda ama adetim yaklaşana kadar kullandım. Geçen haftada bırakmştım

aşk olsun kuzum cvp vermez olurmuyummm heyecenlıyım yazmaya çalışıyom. Bi taraftan geçmişte okumadığım mesajlar var onları yanılamaya çalşıyorum

bişey olmaz sonuçta adetine yakın bırakmışın inşallah yarın doktordanda güzel haberler alırsın

başakcım
bundan sonra tecrübelerimle sana yardımcı olurum daha önünde uzuuuuuuuuun bir yol var
doğurmakla bitse asıl o zaman başlıyor :9::9:

ama dediğim gibi en önemlisi stresten uzak duracaksın
dengeli besleneceksin
ve bol bol dinleneceksin
:42::42::42:

başakcım
öncelikle uyku düzenini ayarlayacaksın
tek böbrek geçmiş olsun suyu bol bol iç
wc de yatarsın önemli değil :1::1:
Umarım cigara içmiyorsun :19::19:
Sabah güzel bir kahvaltı yapacaksın mutlaka yumurta yiceksin
kansızlık problemi varsa çay içme meyve suyu iç mümkünse taze sıkılmış
ekmeği çok yeme kilo alırsın :1::1:
Ceviz badem ve fındık ye yiyebilirsen
bol bol meyve ye
sebzeleri iyi yıkayın
pekmez içebilirsen 1-2 yemek kaşığı iç mutlaka

ayy allah razı olsun canım yaa ne olur bildiklerini paylaş benimle ben hiç bişi bilmiyorum ne yemem gerekiyor ne imem gerekiyor çok tecrübesizim. Sigara kullanmıyorum tatlım. Bide süt içmeye başladım iyimi sence.

Pekmez üzüm pekmezimi olcak. Yumurta da haşlanmışmı

ayy allah razı olsun canım yaa ne olur bildiklerini paylaş benimle ben hiç bişi bilmiyorum ne yemem gerekiyor ne imem gerekiyor çok tecrübesizim. Sigara kullanmıyorum tatlım. Bide süt içmeye başladım iyimi sence.

Pekmez üzüm pekmezimi olcak. Yumurta da haşlanmışmı

pekmez üzüm pekmezi olacak mümkünse doğalını bulun
çok kilo almak istemiyorsan iyi haşlanmış yumurta yiceksin
kiloyla sorunum yok dersen bol yağda kızarmış :9::9:
:16::16: bak bak süt içermiş aferim sana kız
iyi bak bebemize :16::16:

bişey olmaz sonuçta adetine yakın bırakmışın inşallah yarın doktordanda güzel haberler alırsın
inşallah nazocum sağol valla içimi rahatlattın allah razı olsun:32:
başakcım
bundan sonra tecrübelerimle sana yardımcı olurum daha önünde uzuuuuuuuuun bir yol var
doğurmakla bitse asıl o zaman başlıyor :9::9:

Ama dediğim gibi en önemlisi stresten uzak duracaksın
dengeli besleneceksin
ve bol bol dinleneceksin
:42::42::42:
evet yaa asıl o zaman başlıycak dimi:1::1:

Dediklerini yapıcam çok sağolll
:9::9::9:
Torunu olacak ya ne yapsın kadıncaazz :emir_bebek::emir_bebek:

aynen yaa bide ilk torunnn yaa şaşkın kadıncağızz ayyyy canım yaaa anneanne olmayı çok hakediyor bizim annelerrrrr

ayy daha bulantıların felan olacak
uykun çok gelecek
özlemiş ya bu muhabbetleri :16::16:
doktora gidince bize mutlaka bildir :21:
büyük ihtimalle vajinal bakar
erken gebelik haftası olduğu için hazırlıklı git

babam şehir dışında çalşıyor annem yanımda bitek. Annem daha evinize çıkmamıştınız erken oldu falan dedi.

Ama çarşıda devamlı çocuğa bişiler almak istiyo zor tutuyorum:1::1:

erkenmi bence tam zamanında oldu bahaneyle eşinde eve çıkmak için bişeyler yapacaktır
hem eve çıkana kadar koruncakmıydın kolay sanıyorlar hamile kalmayı
ama yinede heyacanlıki bişeyler almak istiyor torununa

pekmez üzüm pekmezi olacak mümkünse doğalını bulun
çok kilo almak istemiyorsan iyi haşlanmış yumurta yiceksin
kiloyla sorunum yok dersen bol yağda kızarmış :9::9:
:16::16: Bak bak süt içermiş aferim sana kız
iyi bak bebemize :16::16:

ayy tamam sewinc teyzesiiiiiiiii o bu topikin bebeğiiiiiiiiiii bizim bebğimizzzz:9::9:tavsiyelrin için çok sağolllllll o zaman süte devam hiçte sevmem:25::25:ay yağlı mı içiyim sütü. Fark etmez dimi

ya 2921 geçemiyorum bende forum takipten bakıyorum kim ne yazmış yarım yamalak:1:

Son düzenleme:
ayy tamam sewinc teyzesiiiiiiiii o bu topikin bebeğiiiiiiiiiii bizim bebğimizzzz:9::9:tavsiyelrin için çok sağolllllll o zaman süte devam hiçte sevmem:25::25:ay yağlı mı içiyim sütü. Fark etmez dimi

farketmez ama pastörize olsun mecbur içeceksin çok soğuk içme
bağısakta kanama yaparmış çok soğuk süt ılık iç
yarasın bebeemizeee :21::21:

ayy daha bulantıların felan olacak
uykun çok gelecek
özlemiş ya bu muhabbetleri :16::16:
doktora gidince bize mutlaka bildir :21:
büyük ihtimalle vajinal bakar
erken gebelik haftası olduğu için hazırlıklı git
AA CNM İYİKİ SÖYLEDİN BENDE ULRASONLA BAKAR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ALTTANMI BAKILIYO YENİ OLUNCAAA
erkenmi bence tam zamanında oldu bahaneyle eşinde eve çıkmak için bişeyler yapacaktır
hem eve çıkana kadar koruncakmıydın kolay sanıyorlar hamile kalmayı
ama yinede heyacanlıki bişeyler almak istiyor torununa
AYNEN SEVİNÇLİ TABBİİ AMA ANNEM ÇOK İSTİYOR EVİME ÇIKMAMI RAHAT ETMEMİİ O YÜZDEN ÜZÜLÜYOR
:16::16::16: ilk torunmu ayy canım yaaa
emin ol o senden daha şaşkındır :16::16::16:
maşallah taze anneanneye :nazar:

:nazar::nazar::38::38::38: SAĞOL CANIMMMM

farketmez ama pastörize olsun mecbur içeceksin çok soğuk içme
bağısakta kanama yaparmış çok soğuk süt ılık iç
yarasın bebeemizeee :21::21:

aminnnnnnn:21::21:ılık içiyom kuzum soğuk sevmiyom ben tekrar sağol tavsiyelerin içinn:16::16:

AA CNM İYİKİ SÖYLEDİN BENDE ULRASONLA BAKAR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ALTTANMI BAKILIYO YENİ OLUNCAAA

AYNEN SEVİNÇLİ TABBİİ AMA ANNEM ÇOK İSTİYOR EVİME ÇIKMAMI RAHAT ETMEMİİ O YÜZDEN ÜZÜLÜYOR

:nazar::nazar::38::38::38: SAĞOL CANIMMMM

benim alttan bakmamışlardı karnımdan bakılmıştı ama sen yinede her ihtamali düşünde git

merhaba kızlar:21::21::21: süper haberler gelmiş ne güzel ay sevincimden ağlıcam şimdi yaaaaaa:17::9::16:
allah bütün isteyenlere tez zamanda sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşşşşşalllahhhh yarabbim:5:

ben bu kızın ""kaynanamın pala bıyıkları"" diye bi topikini okudum yanlışlıkla tesadüfen gülmekten çatladım geberdimmm :9::9:
çookk uzun zaman sonra burda gene tesadüf gördüm ama tanıdım hemennnnn

sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün kız başakkkk güldürdü zaten en güzel hediyesini verdi inşallah kucağına da sağlıkla almanı nasip etsin:nazar::nazar:
AYY SENİNLE KAYNANA TOPİKİMDEKİ GÖRÜŞMÜŞTÜKKK:38::38:
ben çok tuhaf oldum yaaa kızlaaarrr valla ben heyecanlandım okurken mucize hala tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu vee suan o kadar çok istiyorumki bende hamile olmayı anlatamam.... ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN.çok güzel bi duygu bu inşallah tüm hamişlerimiz bebeklerini kucaklarına alırlar... kalan bizlerde en kısa zamanda hamile oluruz...
AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNN İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA NASİB EDER KUZUMMMMM :16::16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16: adaşım kuzum çoooookk mutlu oldum canım ya okuyunca nasıl heycanlandım dualarımız kabul oluyor tek tek inşallah herkes hamiş kalacak hadi arkamızdan da sen doğur :9::9: dönünce hemen dr a git folicasit al hemen içmeye başla ayyyy çok heycanlııııı çok :29: :29:mutluyummmmmmmm:21::21: Allahım sizi korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:16::16::16::16:

inşallah canım dualarım seninle inşallah sendende duyacaz güzel haberi :16:
ÇOK SAĞOL ADAŞIM ALLAH RAZI OLSUNNN BENDE BAKİYİM NASIL Bİ DUYGUYMUŞŞ SENİN GİBİ UYKUCUMU OLCAM ACABAA:1::1:SEN DE İYİSİN İNŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜYOR MAAŞALLAHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar:KARNIN BÜYÜDÜ DİMİ

başak sen hazırlıklı git canım çoğu doktor alttan bakıyor
erken gebelik haftası ya daha iyi görebilmek için

ben ne dedim sana bu ay olmaz ilaç kullandım dedin bende sana pınarda öyle hamile kaldı korunduğu halde sende kalırsın hiç belli olmaz demiştim bak oldu sonunda... Kafadan atınca nasıl oluyor allah a çok şükürler olsun hem nedense gecikince hamile çıkacan gibi geldi bana ve nihayet hamilesin
41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

41 tane dimi nazocum saymadım ama:1::1::1:geleneği bozmadınnn:9::9:

Eroşum olsaydı sayardı ahh ahhhhhhh

allah razı olsunnn sizin içinize doğdu gerçektende allah'ım biran önce senden duymayıda nasib etsinnn

şok şok şok şok şok şokkkkkkkk hayırlı uğurlu olsun canım yaaa
nasıl mutlu oldum nasıl en azından birimizi mutlu olsun
rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin
bizlerde tadarız inşallah bu güzel duyguları:nazar:

çok sağol canım allah razı olsunnn inşallah dua ediyorum tez zmanda sende bu haberi verirsin:16::16::16:

Back
X